Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Konu Kapanmıştır.

BaşlatanmdkerimTarih26/10/2009 09:23:22Yorum2

İlk mesaj
Üye438 yazı
KONU KAPANMIŞTIR

Arkadaşlar ben Antalyada yaşamaktayım.Antalya dışındaki
illerde yaşayanlar burda haftanın belirli günlerinde çiçek
mezatı pazarı kurulmaktadır.Çok uygun fiyatlara her türlü çiçek alımı ve satımı yapılan yerler mevcut bu işi kendi şehrimde yaparım diyenlere istedikleri çiçek türlerini ve fiyatlarını belirtin biz sizlere otobüs firmaları ile gönderelim.Daha detaylı bilgi için lütfen samimi olanlar ve ciddi ilgilenenler bu emaillerle ulaşabilirler:mdkerim@gmail.com veya mdkerimg@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye438 yazı
Bu işle ilgilenecek arkadaşlar lütfen kendi şehrinizde bu konu ile ilgili çok iyi araştırma yapın ve bağlantı kurabileceğiniz kişileri iyi seçin siz bulunduğunuz şehirde sadece dağıtıcı olun.Bu iş sizin fazla zamanınızı almaz yeterki bilinçli olarak hareket edin.Çok büyük sermaye gerektirmeyen bir iş teklifidir.Eğer arkadaşlar bu konu güzel bir şekilde organize olursak herkes kazanır.Lütfen ciddi olan arkadaşlar arasın başkalarının zamanını lütfen ziyan etmeyelim.Antalyadan Herkese selamlar.Minik Dev Üretim ve Pazarlama Email:
mdkerim@gmail.com veya mdkerimg@hotmail.com ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye438 yazı
Antalya da iki çiçek mezatı yapan yerler var.Burda üreticiler çiçeklerini getirip açık artırma usulu ile satmaktadırlar.Burada da alıcılar ona göre mal alımında bulunmaktalar.Haftanın hemen hemen 4 günü bu açık artırma yapılmaktadır.Diğer illerdeki arkadaşlar bu konu ile ilgili kendi yaşadıkları yerde çiçek satışı yapan yerlerle irtibata geçerek onların sürekli ihtiyacı olan tür çiçekleri tespit edip ve ne kadara kadar fiyatla alabileceklerini öğrendikten sonra bizle irtibata geçilerek, bizde burdaki açık artırmaya katılarak en uygun çiçekleri alıp sizlere bulunduğunuz ilin otobüs firmasına vererek size gelecek olan aracın plakası verilerek tarafınızdan malınızı almasını sağlayacağız.Yalnız burdaki konu siz direk dağıtıcı konumunda olmanız ve size daha zaman kazandırır.Bu iş aynı zamanda fazla da sermaye gerektirmeyen bir konumdadır.500-TL veya 1000-TL gibi rakamla yapılabilinecek durumdadır.Bu konuda gerçekten samimi olan arkadaşlara yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.Bizimle önceden irtibat kurup konuya hakim olunuz.
Herkese Antalya dan Selamlar.Minik Dev Üretim ve Pazarlama K.Gökbudak 0-507-2824413-0506-6352315

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama