Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kampet-kağıt Köşebent-minyatür Kasa

BaşlatanmdkerimTarih25/10/2009 18:05:29Yorum32

İlk mesaj
Üye438 yazı
1-PAZARCILAR VE KAMPÇILAR İÇİN KAMPET,2-BAHARATÇILAR,KURU MEYVE SEBZE VE MEYVE İHRACATÇILARI İÇİN KAĞITDAN KÖŞEBENT,3-BAHARATÇILAR,KURU MEYVE MEYVECİLER İÇİN ÖZEL YAPILMIŞ MİNYATÜR KASA : Aşağıdaki resimleri belirtiğim ürünlerin üretim ve pazarlamasını yapmaktayız.Bu konuda bizimle İRTİBAT İÇİN 0-507-2824413 DEN email:mdkerim@gmail.com veya mdkerimg@hotmail.com irtibata geçebilirsiniz.Herkese hayırlı işler diliyoruz. Minik Dev Üretim ve Pazarlama

/data/pic/25250_54_yazı

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Üye438 yazı
Mustafa Efe Sözen bey bilgiler emailinize gönderilmiştir.Hayırlı işler dileriz.Minik Dev Üretim ve Pazarlama K.Gökbudak Cep Tel:0507-2824413-0506-6352315 den ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye438 yazı
Minyatür Kasamız 18*18 ebatlarında 3 cm derinliğinde 4 mm Kavak ağacından üretilmiş olup aylık üretimimiz 10.000 ad.Minyatür kasanın satış fiyatı 1,2-TL+kdvdir.Antalya dışında isteyenlere ayrıca nakliye ücreti ilave edilir.İlgilenenlerin lütfen Minik Dev Üretim ve Pazarlama ile irtibata geçebilirler.K.Gökbudak 0-507-2824413

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye438 yazı

PAZARCILAR TATİLCİLER İŞTE SİZE UYGUN FİYATLARDA ÜRÜNLER,Pazarcılar ister tezgah olarak kullan mallarını güzel sergilemeni sağla,tatilciler seyyar yatak olarak kullan keyfini çıkar işte size fiyatları ve ölçüleri değerlendirmesi sizden:

KÜÇÜK KAMPET UZUNLUK:90CM EN:80CM YÜKSEKLİK:50CM FİYATI:30-TL
STANDART KAMPET UZUNLUK:180CM EN:80CM YÜKSEKLİK:50CM FİYATI:50-TL
KAMPÇI KAMPET UZUNLUK:190CM EN:75CM YÜKSEKLİK:50CM FİYATI:60-TL
YÜKSEK KAMPET UZUNLUK:190CM EN:80CM YÜKSEKLİK:65CM FİYATI:60-TL
AHŞAP MASA TAKIMI 5 Lİ 4 OTURAK 1 KÜÇÜK MASA FİYATI:100-TL
ilgilenenlerin Lütfen Minik Dev Üretim ve Pazarlama ile irtibata geçebilirler.K.Gökbudak 0-507-2824413

Üye438 yazı
Ayrıca Galoş üretimimizde bulunmaktadır.İlgilenen arkadaşlarımızın birebir bu konuda görüşmesi gerekmektedir.Çünkü bizimde sürekli verdiğimiz firmalar bulunmaktadır.Minik Dev Üretim ve Pazarlama K.Gökbudak 0507-2824413 den ulaşabilirisiniz.Herkese Antalyadan Selamlar

Üye438 yazı
Sebze ve Meyve İhracatçıları kağıt köşebent imalatı ile hizmetinizdeyiz.Bu konu ile ilgilinenlerin Minik Dev Üretim ve Pazarlamadan K.Gökbudak ile görüşebilirler.Cep Tel:0507-2824413 veya email:mdkerim@gmail.com mdkerimg@hotmail.com

Üye438 yazı
Özellikle pazarcı arkadaşlar sizin işleriniz kolaylaştıracak kampetlerimizi mutlaka bu yazının başında resimleri ve ölçüleri bulunmaktadır.İncelemeden geçmemeniz tavsiye ederim.Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.Antalyadan MİNİK DEV ÜRETİM VE PAZARLAMA

Üye438 yazı
cerkezoğlu fiyatlar emailinize gönderilmiştir.hayrılı işler dileriz.Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Üye438 yazı
galoş fiyatları alabilirmiyim..çok fazla gerekli, özelden
cerkezoglu.emre@gmail.com

cerkezoğlu_001 sizi msn ekledim daha detaylı görüşebiliriz.Antalyadan selamlar.Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Üye438 yazı
Şu anda işletmemizde üretimiş olduğumuz el yapımı galoşların 1kolisi(1000Ad) 15+kdv,otomoatik makinalardan yapılan galoşların 1 kolisi
(1000Ad) 12,5+kdv dir.Bilgilerinize sunulur.Otomatik makinalardaki galoş sipariş alındıktan engeç 10 gün içersinde teslim edilir.Elle yapılan galoşlarda ise üretim miktarımız sınırlı olduğu için sipariş etmeden önce mutlaka görüşünüz.Herkese işlerinda başarılar dileriz.Minik Dev Üretim ve Pazarlama Cep tel:0507-2824413 den ulaşabilirsiniz.

Yeni Üye93 yazı
slmlar malatyada bayiniz varmı yoksa sızınle ırtıbata gecmek ısterım takdır edrsınızkı malatya kuru meyve ve kuruyemiş diyarıdır saygılar drromeoo@hotmail.com
devrim atay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye93 yazı
slmlar malatyada bayiniz varmı yoksa sızınle ırtıbata gecmek ısterım takdır edrsınızkı malatya kuru meyve ve kuruyemiş diyarıdır saygılar drromeoo@hotmail.com
devrim atay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye438 yazı
Sayın Devrim74 ilginiz için teşekkür ederiz.İlgilendiğiniz konu zannedersem minyatür kasa olarak düşünüyorum.Bu ürün Malatya da ürün sergilemek için ve en güzel ambalajdır.Eğer ilgilendiğiniz ürünlerimiz hakkında hangisi ise size daha detaylı bilgi verebiliriz.İşlerinizde başarılar diliyoruz.Antalya dan selamlar Minik Dev ve Üretim ve Pazarlama

Üye438 yazı
Sayın Erdal Bey:
Şu anda işletmemizde üretimiş olduğumuz el yapımı galoşların 1kolisi(1000Ad) 15+kdv,otomoatik makinalardan yapılan galoşların 1 kolisi
(1000Ad) 12,5+kdv dir.Bilgilerinize sunulur.Otomatik makinalardaki galoş sipariş alındıktan engeç 10 gün içersinde teslim edilir.Elle yapılan galoşlarda ise üretim miktarımız sınırlı olduğu için sipariş etmeden önce mutlaka görüşünüz.Herkese işlerinda başarılar dileriz.Minik Dev Üretim ve Pazarlama Cep tel:0507-2824413 den ulaşabilirsiniz.

Üye244 yazı
iyi akşamlar zaten piyasa prakende fiyatlarıda bu şekilde . bunların özelliği nedir anlayamadım :S

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı
slybak@hotmail.com ürünlerinizi ve fiyatlarınızı yollarsanız elimde bir kaç müşteri var mailime bekliyorum teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye6 yazı
ürün fiyatlarınızı yollayabilirimisiniz. Özellikle galoş fiyatlarını (adet belirterek)
conquerror86@hotmail.com
teşekkürler
CoNqueRRoR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye438 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - conquerror
ürün fiyatlarınızı yollayabilirimisiniz. Özellikle galoş fiyatlarını (adet belirterek)
conquerror86@hotmail.com
teşekkürler

Sayın conguerror fiyatlarımızı bu başlık altında ifade etmiştik.1 koli (1000Ad) otomatik makinede imalatı olan 12,5+kdv
olarak satışımız yapılmaktadır.Bilgilerinize arzederiz.

Üye438 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zorro_3470
ürün bilgi ve fiat listesi alabilirmiyim..hayırlı işler........

serdar.okcu@mynet.com

Serdar Bey istediğiniz ürün hangisiyse size ona göre bilgi verelim.İşlerinizde başarılar dilerim.
Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Üye101 yazı
galoş hakkında bilgi alabilir miyim?mesela kaç mikron ve ebatları ne?galoşmatikler için uygun mu? bilgi mgdurur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Üye438 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mgdurur
galoş hakkında bilgi alabilir miyim?mesela kaç mikron ve ebatları ne?galoşmatikler için uygun mu? bilgi mgdurur@hotmail.com

Mehmet Bey bizde üretilen galoşlar otomatik makinadan olan tiplerden.30 mikron kalınlığında olup en az sipariş miktarı ise 100-Kolidir.1 Kolisinde ise 1000 adet galoş vardır.Bu ürünlerimiz galoşmatik için uygun değildir.
Minik Dev Üretim ve Pazarlama dan daha detaylı bilgi için
0507-2824413 den ulaşabilirisiniz.İşlerinizde başarılar dileriz.Selamlar.

Üye438 yazı
Sayın Ömür Yıldırım
mail adresinize gerekli bilgi gönderilmiştir.Selamlar.

Üye438 yazı
PAZARCILAR-TATİLCİLER-KAMPÇILAR İÇİN KAMPET
Açılrı katlanır kampet

Kampet fiyatlarımız:
Küçük Kampet 30-TL
Normal Kampet 50-TL
Kamp Kampeti 70-TL
Yüksek Kampet 60-TL

Türkiyenin her yerine PTT ödemeli olarak gönderilir.Ptt ücreti alıcıya aitdir.Herkese işlerinde başarılar diliyoruz.
email:mdkerimg@hotmail.com
Cep Tel:0507-2824413 den ulaşabilirsiniz.

Üye438 yazı
Sebze ve meyve ihracatçılarına yönelik olarak kağıt köşebent için aşağıda belirtiğim emailden ve cep telefonundan ulaşabilirsiniz.
www.minikticaret.tr.gg
email:mdkerimg@hotmail.com
mdkerim@gmail.com
Cep Tel:0507-2824413 den ulaşabilrisiniz.

Yeni Üye70 yazı
benim ne yazmamı istersin kerim bey gerekeni yazıyımmı ? bana telefon et acil yada telefonoma cevap ver
bekliyorum 05467360642 y
emin güneş

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye46 yazı
kampetlerin toptan fiyatları hakkında bilgi 05054849141 yüktlü miktarda alım yapılacak

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda