Ana içeriğe geç

İş Dünyası

15bin Tl İle İş Önerileri???

BaşlatanyanelTarih25/10/2009 10:45:47Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
arkadaşlar 15 bin tl var ve iş kurmak istiyorum bana ne önerebilirsiniz adanada yaşıyorum fikirlerinizi bekliyorum.
saygılar..
abdurrahim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye20 yazı
bir vadeli hesap aç paranı bankaya at. kendine bir iş bul kriz geçene kadar çalış. hiç olmazsa paranı kaybetmezsin. illa kendi işini bu devirde kurmak istiyorsan. lise veya okul yakınlarında küçük bir dükkan bul işlek bir caddede olabilir tokacılık yap. %500 e kadar kar marjı var ama yüksek kazanc elde edemezsin ama bir aileyi geçindirir. iyi bir yere açarsan dükkanı iyi para kazanabilirsin. hem elindeki sermayenin hepsinide harcamamış olursun. dükkan kirası hariç alacagın mal 1000-2000 tl yi anca bulur. dükkan kirasıda olsun olsun 250tl olsun (küçük bir dükkan yeterli zaten bu iş için) bu benim yaptıgım kabataslak bir plan.
ama fikrimi soracak olursanız bugünki Türkiye şartlarında yarın ne olacağı belli değil hiç olmazsa şu kriz geçene kadar bekle derim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı

Bence yaşadğın şehrin en işlek yerlerinden birine dönerci aç. Bu işlek yerler okullara yakın yerler, devlet dairelerinin yanı, hastene bitişikler,... olabilir. Çünkü okul: öğrenciler ve öğretmenler öğlen bişi yemek zorunda ağer okulun yemekhanesi yoksa eve gidecekler ya da sana. Devler daireleride aynı. Fakat hastane de hem doktorlar, hem hemşireler hem de hasta yakınları fln fln kitle daha çok ama yemekhane var. Okul sezonluk, devlet dailerindekiler için ideal ama kar marjın çok yüksek olmaz die düşünüyorum, fakat hastanede daha çok sürkilasyon yakalarsın ama orda d arakibin var. Ama genelde hastane yemekhanelerinde güzel yemekler pişmez. Kolay gelsin dediğimi yap demiyorum ama buna girmek için çok fazla bi sermayeye ihtiyacın yok. Bol şans...

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?renci
Üye2659 yazı
Kel ilacı olsa başına sürer:))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye546 yazı
O kadar kotu bir donemde bu soruyu soruyorsun ki degil bu forumdaki biri sana ancak kendin yardim edebilirsin kardesim. Sermayen ancak kucuk olcekli bir is yapmaya yeterli, o nu da sen kendi bolgeni daha iyi tanirsin, ama benim aklima gelen sey muhtemelen gida uzerine mesela cikolata urunleri uzerine avm lerde stand kurara belki birseyler yapabilirsin, hani Adanalilar acili kebaplari yedikten sonra belki senin standa gelip bir iki lokmada cikolata yemke isteyebilirler.

Baska da ne denebilir bilmiyorum, ama sana yapacagin yada yapmak istedigin iste basarilar dilerim.
Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye129 yazı
hangi ilde yaşadığınızı bilmiyorum ama bence yaşadığın yerde senin gibi iş için yatırım yapmak isteyen birini bulup ortak bir iş yapabilirsiniz. bu dönemde de en iyi gidebilecek iş gıda üzerinedir. zorunlu harcamadır yani. bir iş hanı gibi bir yerle anlaşıp tabldot tarzı yemek satışı yapabilirsiniz. bir aracınız olur sabit müşterileriniz olur. belki bir yemek şirketiylede anlaşıp yemekleri ordan getirtebilirsiniz. fikiri geliştirmek size kalmış.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Yeni Üye39 yazı
BURAYA BAK OZAMAN

Satış Ve Pazarlama Müdürü

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
bilgisayar bilgin varsa şuan hurda işi yapmaya başladık hurda anakart işlemci ram ekran kartı gibi malzemeleri piyasadan toplayıp güzel fiyatlara satıyoruz kilosu anakartların 6 lira yani sen 4 liraya yada 5 liraya çevrendeki bilgisayarcılar ve eski bilgisayar bulunabilecek büyük marketler gibi yerlerden uygun fiyata toplarsan 15000 liran her ay sürekli artar ne kadar çok toplarsan o kadar çok kazanırsın hatta biz kilo olarak belli miktara çıkınca gelip şehrinizden alıyoruz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye15 yazı
meraba arkaslar ;uan el'mde 70milyar var ama ne is yapcagimi bilmiyorum bilgisayar teknis servis isiyle ugrasiyorum ama kar orani cok dusuk onerilerinizi bekliorum bu arada ankarada oturuyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
krız var hıc bısı yapmasaydım calısmasaydım kat kat ıyıydı dememek ıcın gırısmeyın derım ben....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye2 yazı
ya arkadaşım sen kimseye aldırma...hepsi tutturmuş bi krizdir gidiyor...sen iş yapma ben yapma o yapmasın peki söyleyin nasıl çıkılacak bu krizin içinden...kriz yok aslında bu bahsettikleri bizim insanımızın beyninde aslında....para mı kazanmak istiyorsun ufak çapta gıda işi yap kardeşim bu kriz var diyenler acaba aç mı duruyor ölmeyecek bir sektör sana işte......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye140 yazı
Kulahta patates 1 ayda kendisini finanse eder karli bir istir

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Üye292 yazı
ınternet ısıne gır ama 1 sene sonra anca kazanırsın
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye22 yazı
bu kadar sermaye ile ciddi kazanç elde etmek zor.türkiye de emek en ucuz meta. eğer bu para riske atabileceğin bir para ise hisse senedi al. şu an bütün kağıtlar yerlerde.ama neresinden bakarsan bak kumardır .hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci