Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

El Baskısı Tokat'ın Meşhur Masa Örtüleri

Başlatanm_efeTarih23/10/2009 21:29:50Yorum89

İlk mesaj
Üye516 yazı
Tokat'ın Meşhur Masa Örtüleri
Eski ilanımız yorum aşımından dolayı kapanmıstır.. İlginize cok teşekkür ederim..

ÜRÜN FİYATLARI;

Klasik Düz; 5TL
Klasik Güpürlü; 6,5TL
Saten; 5,5TL

Ürünlerimiz 1. kalitede ve Garantilidir.
ŞİMDİLİK 30 renk secenegiyle karsınızdayız. Ürünlere İstediginiz baskıyı yapmakla birlikte kumas secenegide tamamen size ait.. (ayrıntılar görüşülecektir)

Ürünümüzün özelliği tamamen el baskısı (motifleri) ve baskı boyasının da kök boyası olusudur.
8 farklı kumastan üretmekteyiz.

****Ürünlerimiz solma ve akmaya karşı garantilidir... Böyle bir durumla karşılaşıldığı zaman bozulan ürünleriniz değiştirilecektir.

Ürünün sürekli olarak devamı vardır. İmalatını bizzat kendimiz yapmaktayız.
İstenilen her yere ücreti karsılıgında numune gönderilmektedir.

PTT Kargo ile kapıda ödeme fırsatı

msn: gri_cadde@hotmail.com
tel: 0551 208 5692

Bu linklerden, ürünlerimizin ufak bir kısmını görebilirsiniz..

http://koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=31338

Alibaba.com
İhracat Geliştirme Uzmanı
Mustafa SÖZEN
0543 938 9096

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
89 yorum
Üye155 yazı
sayın m efe umut60 arkadasımı bu steden değil baska bi steden tanıyorum bu ürünle ilgili telefonda görüştük sadece bu kadar yanı onun adına yorum yapmıyorum diğer arkadaslarında böyle bişe yapacağını sanmıyorum ama senin için aynı seyi söyleyemicem burda işinin yapanlara iftira atma lütfen

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Muhasebe
Üye155 yazı
ayrıca ürünü sizden baska üreten ve satanın olmadığnı belirtmissiniz ilanınızda üretimini yapan bir sürü firma bulabilirim size ben ordudayım fakat burdan bile rahatlıkla bircok üreticic firma bulabilirim ilanlarınız gerceğe uygun olsun lütfen bu söylediğinizin doğru olmadığını ürün isteyen müşeritleriniz biraz arastırma yapınca zaten öğrenicekler ozaman müşeritlerinizi gözünde hiç bir değeriniz kalmaz yanlıs anlamayın siin için söylüyorum bunu

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Muhasebe
Üye516 yazı

sn mgoney
ürünler dedigim özellikte bu bir
ikincisi ne iftirasından bahsediyosun
üçüncüsü ilanı bi düzgün okusan göreceksn ki bizden baska üretimini yapan yok yazmıyo bizden baska bu kadar modeli üreten yok yazıyo..

mevzun sadece karalama yorum yazmak mgoney bu yüzden işine bak bende umt60ta herkeste işine baksın.. biliyorum simdi zoruna gidiyo ama malesef gercekler bunlar
Alibaba.com
Mustafa SÖZEN
0543 938 9096

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye243 yazı
selamünaleyküm,mustafa abi resimlerden ve fiyat listesinden banada yollarmısın bi zahmet?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
Kumaş cinslerine göre fiyatlarını , resimlerini ve maximum ne kadar sürede geri iadesi yapılabileceği konularında mail 'ime bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Yöneticilik
Üye243 yazı
selamünaleyküm,mustafa abi resimlerden ve fiyat listesinden banada yollarmısın bi zahmet? adresim tuanda_1979@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Merhaba,

sizden ricam resim ve fiyat listenizi zerinaktas.imex@gmail.com adresine göndermeniz.

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye516 yazı
Sn Meltem_Mehmet
Gecikmeden dolayı affınızı istiyorum
Fotograflar, fiyatlar ve detaylı bilgi mail adresinize gönderilmiştir.
Anlayısınıza ve ilginize cok teşekkür ederim.
Saygılarımla Mustafa Efe SÖZEN
Alibaba.com
Mustafa SÖZEN
0543 938 9096

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye389 yazı
resim,toptan fiat ve ürün bilgilerini mail atarsanız çok sevinirim.. saygılarımla..hayırlı işler...serdar.okcu@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Merhaba İzmirde ürünleri görebileceğimiz bir müşteriniz varmı?
FC Trade

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf