Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Ücretsiz Danışmanlık Hizmet Fırsatını Kaçırmayın

BaşlatanahmetkarasuTarih23/10/2009 19:03:12Yorum4

İlk mesaj
Üye122 yazı
Kasım 2009 Pazar Günü Rixos Hotel KONYA'da gerçekleşecek olan workshop ( minifuar ) etkinliğimize katılan tüm ziyaretçi ve katılımcı firmalarımız 1 Yıl Boyunca Konsorsiyum'a ÜCRETSİZ ÜYE olarak tüm danışmanlık ve aracılık hizmetlerimizden yararlanabileceklerdir.

Hemen her sektörden yurtiçi ve yurtdışı katılımcılarımız ile gerçekleştireceğimiz bu çalışmamızda katılımcı ve ziyaretçilerimiz hem bir araya gelerek tanışma hem de fikir gelişimi için paylaşım imkanını buluyorlar.

Bunun yanısıra Konsorsiyum Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri olarak sunduğumuz,

Ürün Alım ve Satım Hizmetleri,
Hizmet Alım ve Satım Hizmetleri,
Tezgah Alım ve Satım Hizmetleri,
Konsorclub Kart Hizmetleri,
Fuar Takip ve Araştırma Hizmetleri,
Toplu Mail ve Sms Hizmetleri,
Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri,

olmak üzere 7 farklı daldaki hizmetimizi ÜCRETSİZ ÜYEMİZ olarak 1 yıl boyunca piyasa koşullarının en altında ve garantili olarak alabileceklerdir.

Tüm Hizmetlerimizde MEMNUNİYET GARANTİMİZ vardır. Başarısız iş yaparak ödeme istemek Konsorsiyum'da kesinlikle mevcut değildir.

Fuar açılış konuşmaları ile birlikte 01 Kasım 2009 Pazar Günü Saat: 10:00'da Başlayacak olup 16:00'da sona erecektir. Tüm Ziyaretçilerimizin ÜCRETSİZ ÜYEMİZ olabilmeleri için fuar alanındaki görevli arkadaşlarımızla görüşmeleri gerekmektedir.

SİZDE KATILMAK İSTERSENİZ

İLETİŞİM
AHMET KARASU
KONSORSIYUM DANIŞMANLIK ÇÖZÜM ORTAĞI
AHMET KARASU
karasu dış ticaret eğitim danışmanlık hizmetleri
konsorsiyum danışmanlık hizm.kayseri temsilciliği
www.konsorsiyum.net

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Editör5590 yazı
Konsorsiyuma katılım için sitenizdeki bilgilerden 300 lira ödenmesi gerektiği anlaşılıyor. Fakat bu başarılı çalışmanız için sizi tebrik ediyorum. güzel bir organizasyon gibi görünüyor. İş bağlantısı yapabilecekler için bu rakam çok önemli olmamalı . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye122 yazı
kredi kartınada 2 taksit Ayrıca yurtdışında yaşayan konyalılar derneklerinin organizasyonuyla yaklasık 400 firma bu tarihlerde konyada bu etkinlik için bulunacaklar
AHMET KARASU
www.konsorsiyum.net

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Üye122 yazı
teşekkürler rterzioğlu
AHMET KARASU
www.konsorsiyum.net

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk