Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukrayna'dayım İs Ariyorum

BaşlatanroberTarih22/10/2009 13:19:52Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
slm ... benim adim ibrahim antalyada yasiyorum
ama simdi ukrayna dayim... kendim icin is ariyorum ... ingilizce ve rusca biliyorum benim kiz arkadasim ukraynali zaten onunla yasiyorum...ticareti severim fikirlerimi paylasmak isterim ornek olarak
burdaki insanlar turkiyeden ev ariyorlar bu sekildede calisabiliriz..benim le calismak isteyen kisiye verebilecegim sonsuz guven dir ve istedigim de budur ..
+380660191428
Rober...

Yerleşim Ukrayna / KharkovMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye9 yazı
ev arıyorlar derken ? satılık mı kiralık mı hangi şehirde, daha detay verirsen yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
slm satilik ariyorlar... ve siz ne is yapiyorsunuz ?
ilginiz icin tsekkur ederim...
Rober...

Üye992 yazı

SATILIK EV ALMANIN VERMIS OLDUGU IMKANLARDAN YARARLANMAK ,OTURUM ALMAK VS ,GIBI DURUMLAR ICIN ,PARALI INSANLARIN TURKIYEYI GECIS KOPRU OLARAK KULLANMAKTADIR,
AMA PARASI COK EV VEYA IS KURUP AVRUPADA OTURUM ISTEYEN OLURSA BELKI FIKIR VE DUSUNCE ACISINDAN YARDIMCI OLABILIRIM, TESEKKURLER.
armandocorek@hotmail.com 00 . 34. 665 48 57 90

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye390 yazı
Türkiyede en hesaplı ev yaklaşık 100.000 civarında iken siz bu daireleri alabilecek tip insanlarla tanışıyorsanız buradan (istanbul anadolu yakası muhtelif projeler)size bir çok portföy sunabilirim.lakin Boş işleri sevmiyorum.Ciddi alıcı iseler ve paraları varsa portföyümde 1000 den fazla yer var.Bitmiş,inşaatta, kredili yada özel ödeme planlı.Sahibinden.com ve hurriyetemlak.com gibi sitelerde şu an ilanlarım yer alıyor.Birde emlakçılıkta sonsuz güven olmaz.Araştırma yapılır(expertiz)sorunsuz olduğu anlaşıldığında tapu bir yana-para bir yanadır.Baştan komisyon ve paylaşım şartları belirlenir.Hesap-kitap ne kazanılacağı anlaşılır iş biter.
Görüşmek dileği ile...
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye6 yazı

tabi herkes dolu isi sever ama bunu sen yaparsin ...!
zaten burda amac sadece ev bulmak olsaydi soyleyecegim tek sey Turkiye cok buyuk ...!
o yuzden bize once guven sonra is lazim..! Bizi baskalarindan ayiran ozellikte bu zaten..!

arkadasim ilgin ve bilgin icin tesekkur ederim...
Rober...

Yeni Üye10 yazı
Arkadaşlar bir iş var aklımda.Ukrayna piyasasına hakim olabileceğimiz bir iş.Fakat bu iş için 40000-50000 dolarlık sermaye gerektiriyor.Büyük patronlara duyurulur.

Detaylar için mailleşelim.berkantozdemir@hotmail.com
B.Ozdemir

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Mühendis
Üye992 yazı
slm
ispanyadan ev, daire, arsa vb gibi emlak ve insaat islerini komisyon karsiligi yardimci olurum
armandocorek@hotmail.com
Tarragona - 34. 665 48 57 90

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye66 yazı
rober kardes ukraynanin en pis sehrine dusmussun, oradan bir an once kurtulmaya bak, orada ne uzarsin ne kisalirsin, zaten turkler seni uzatmamak icin elinden geleni yapar,
iyi adam bir elin parmak sayisindan daha azdir, zor zamaninda yardim alacak adam bulamazsin, orada kimseye isin gucun, kazancin hakkinda bilgi verme tabiki halen ukraynada yasiyorsan veya halen harkovda yasiyorsan.
hic beklemedigin sana dost bildigin den dost kazigi yersin, gece yada gunduz ansizin polisi kapina dayarlar harkovda, orada yasanmis ornek coktur, sana onlarca insan soylerim,
birde oradaki azeriler ermenilerden de beterdir, adam yerler, isleri gucleri turkleri carpmaktadir, tek devlet iki millet hikayesini cok okurlar, ama turkleri en cok
azeriler carpar, en son bir ornekte bir turku polislerin de isbirligi ile 200 bin usd carptilar,
ve adamlar canini zor kurtardilar, cok pis yer cunku polis sehri o nedenle sokaktaki 5 erkekten 2 si polis, ukraynanin butun polis okullari orada,
yani barabasova pazarindaki ranttan dolayi herkes yamyamdir, kimse kimseyi affetmez,
asil demek istedigim sey kardes yani ev arayan birileri varsa internette yuzlerce ilan var., buyuk sirketler yani cok rahat ev bulur ve onlara satabilirsin,
ama harkova cok dikkat et, burada tecrube konusuyor
keremcan

Yerleşim Ukrayna / Kiev
Yeni Üye24 yazı
Rober kardes avalon abalon un tum soylediklerinin altina imzami atarim, yanliz eksik soylemis. Sadece Harkov icin degil Ukraynanin geneli icin bu soyledikleri gecerli . Azeriler icin az bile soylemis ama en onemli konuyu atlamis Turklerde cemaatciyim diye dolasanlara ozellikle dikkat et. Azeriler kadar tehlikeliler bunlarda. Sana kolay gelsin.

Yerleşim Ukrayna / UkraynaMeslek Tekstil
Üye816 yazı
avalon-abalon ile ukrtextil nihayet içimde kalan 2 sözü özetlemiş... arkadaşlar biz burda birbirimizi kazıklamaya çalışırken tabi toplum geneli için bir söz bu .. y.dışında sütten çıkmış ak kaşıgı kimse beklemesin.. 2003 te moskovaya seyahatta gittim kremlin meydanında 2 kişi tezgah açmış çakmak türü eşyalar satıyordular fiyat sordum 5 kat pahalı çektiler ikiside siyah gözlü siyah saçlı bende çatpat ingilizceyle nerelisiniz diye sordum biri ermeni diğeri azeri ortakmışlar . baktım azeri türkçeye döndü abi sana birşey lazımmı sonra kayserili bir arkadaş uzaklaşalım dedi neden sordum karedş rusyanın tellalları azeriler dedi o andan itibaren anladım durumu..

birsde konuyu açan arkadaş herkes birşeyler yazmış metin-metin adlı üye bence net cevabını yazmış tapuda para bir yana gayrimenkul bir yanadır bizim burdada geçerlidir güven 2. plandadır borç senet vermediğine göre güven olmuşsa nedir olmazsa nedir bakarsın begenirsin alırsın yada almazsın
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye265 yazı
Ukraynada yasayan arkadaslar hazir burada toplanmisken sizlere talebimi belirteyim. Ukrayna ve moldova daki aycicek yagi fabrikalarindan yag tortusu ve soap stock ariyorum. Bilgisi olan arkadaslar lutfen benimle irtibata gecsin.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat