Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nako Bayiliği

Başlatanonurb87Tarih21/10/2009 19:55:49Yorum2

İlk mesaj
merhabalar,
Arkadaşlar nako yünlerinin bir şubesini açmak üzere yatırımcı aramaktayım..baştan belirteyim yatırım miktarı 8000-10000lira civarındadır ve az yatırımla para kazanmak isteyenler için tam bir fırsattır..ayrıntılarına gelirsek nako marka yünlerin ihraç fazlası yünler fabrikasında bulunmakta fakat raf ürünleri gibi istenilen renkten istenilen miktarda alamamaktadır yüncüler bu yüzden ihraç fazlası malları çoğu yüncü satmaz,benim fabrikadaki yakınım sayesinde raf ürünü gibi ihraç fazlası malların istenilen miktarda alımını yapabiliyorum ve fiyat olarak ta oldukçu ucuza mal olmaktadır..Birkaç örnek vermek gerekirse yüncülerin 4.5liraya sattıkları angora adındaki 100gr lık yünü biz 2,5liraya satabileceğiz..Yine tuhafiyelerin 2.5liraya sattıkları 100gr lık yünün tamamen aynısını 1.5liraya satabileceğiz..Kısacası piyasa fiyatlarının çok altında fiyatlara yün satabileceğiz..bize geliş fiyatları da ortalama tanesi 80krş-1lira olmaktadır..pendikte dükkan bulmuş durumdayım elimdede dediğim fiyatlarla satıldığında 15000lira tutan mal bulunmaktadır bu mal da yatırımcıyla ikimizin ortak olacaktır,kimse elime para saymayacaktır siz dükkanı tutacak ve pek para tutmayacak rafları koyacaksınız ben de malı dökeceğim ve satış başlayacaktır ilgilenenler cepten de ulaşabilirler msj da atabilirler..15günlük bir fırsattır..kasım 1den sonra açmanın bir anlamı olmayacağından yazıyı kaldıracağım..ilginize teşekkürler..Onur Yılmaz 05418910128

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
arkadşım merhaba
bu bahsettiğin yünlerden almak istiyorum bana nakonun kangi markalarından hangi renler ve fiyat bilg,s, atabilirmisin .
fr

Yerleşim Türkiye / Adana