Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukrayna Poltavada İs Yapmak İsteyen Akadaslar İcin

Başlatanmekan fitozTarih19/10/2009 20:07:48Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
yaklasik bir yildir poltavada yasiyorum. geldigimin birinci ayinda pazarda bir yer alip en azindan ekmek parasini cikarip ac kalma riskini ortadan kaldirdim. simdi ileriye donuk olarak burada yapilabilecegini dusundugum uc tane is var. birincisi poset makinasi alip naylon poset uretimi. ikincisi en az on veya onbes hektar toprak kiralayip traktorunu ekim sokum ve gubreleme makinasinida alip patates ekme isi. ucuncusu ise beyaz sapkali kultur mantrarini uretmek. bunlarin herbirisi icin yapilacak buyuklukler goz onunde bulundurulunca yaklasik en az ellibin dolara cikacagini hesapladim. benin bu paranin yarisini koyabilecek durumum var. benim sizden istegim bu islerden anlayan bir arkadasimizin benimle beraber bir kardes gibi bu isi bilen ve basaracagimizi dusunupte paranin yarisini koyabilecek ve en ekonomik sekilde beraber bedenen calisip basaracagimizi dusunen arkadaslarla tanisip gorusmeler sonucunda hangisini yapacagimiza karar verip bismillah deyip baslamayi umuyorum.ayrica bu islerden anlayip parasi olmasada gorus bildirenleri bekliyorum. mekan123@w.cn

Yerleşim Ukrayna / PoltavaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye979 yazı
sayın mekan bahsettıgınız sektorler gercektende ukrayna ıcın guzel ve mantıklı sektorler ozellıkle poset baskı.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye51 yazı
Merhabalar,

Çabalarınızın ve emeklerinizin değer bulmasını dilerken, acizane tavsiyem, poşet işi konusundadır.

Ancak ! Hemen yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum. Yerinizde olsam;

- Türkiye’den bir firmayla anlaşıp, numunelerimi getirtir.
- İnternet desteği kullanarak gerekirse baskılı ürün siparişi de almaya çalışır.
- Bir seferde çok miktarda ürün yerine, nakliye firmalarından palet bazında nakliye yaptırır.
- Tek başıma sadece pazarlama konusuna ağırlık verip, ortak aramazdım.

Yerleşim Belçika / DynantMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye37 yazı

poset isi derken basit kucuk siyah ve beyaz renkli olanlari kastetmistim bunlari turkiyeden getirmek cok pahaliya gelir bcunku burda insan gucu aylik maksimum ucyuz dolar elektrik ve benzin keza ucuz hammede burda turkiyeden gercekten ucuz bunun makinasi ikinci el olarak 30bin dolar civarindadir calistica eskiyen parcalarinin degistirilmesinden elektrik ve kiradan baska gideri yok bir insan her isi yapar o jnsanda benim. benim amacim bu iste normal bir depo gibi yer bulabirsem kirada vermeyerek bu isi basarmak cunku burda benim basim sikisinca hic bir akrabamin olmadigini biliyorum. ilginize tesekkurler.............

Yerleşim Ukrayna / PoltavaMeslek Esnaf
Yeni Üye13 yazı
slm düşüncelerini okudum ve ukrayna için aynı fikirleri paylaşıyoruz.üretimin orda yapılmasından yanayım fakat o iş bir makinayla olucak iş değil çekim,kesim,baskı makinası lazım.istanbulda fason yaptırıp tekstil firmalarına sattım bu işten çok büyük para kazanan akrabalarım var çoğu bu işi yapıyo.ben tekstille uğraşıyorum ukraynada küçük bi atölye kurmayı düşünüyorum orda üretim yapmak daha mantıklı diyosun.türkiyeden kumaşı getirip orda üretim yapılabilir bu işi orda kurmada hukuksal işlemlerin maliyeti nelerdir,işçi bulabilirmiyim,kiralar nekadar. çamaşırdan dokumaya bayan elbisesine kadar herşey üretebilirim yeterki pazarını bulalım bu konuda bi talep olurmu sen ne düşünüyosun paylaşırsan sevinirim. mail:deniz58585858@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye18 yazı
bu poşet işi gercekten mantıklı bır ıs cunku bende turkıyede bu ısın ıcınde sayılırım pıyasasını bılıyorum yanı soyle soyleyım nısanlım o pıyasada ve gercekten ıyı bır sıstemle yurursenız basarırsınız ama oarada nasıl gıdıyor ne sekılde yuruyor bılmıyorum insallah hersey kalbınce olur ve istedıgının fazlasını alırsın bol sans...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye42 yazı
selamlar,ukraynada geri dönüşüm işi düşünürmüsünüz
ols

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye60 yazı
Arkasim,bende rusyada yasiyorum,yazdiklarina katiliyorum,benim anladigim kadariyla,sen ciftci ekmegiyle buyumussun.yanlis anladiysam ozur dilerim,poset isini tavsiye etmem, yazdiklarina dayanaraktan soyluyorum,yani guzel is sana tavsiye etmem.ama digerleri sana uyar basarili olursun buna eminim,acele etmeden topragini gucun yettigince ek bic,guclendikce miktari arttirirsin,hem patesle sinirli kalma domates,bibe patlican,misir, misiri somek olarak sat,yazim biber aldim toptan 1,5 dolara,uctane misir 1 dolar,bonduelle tavsiye ederim ,domatez fidelerini tunel usulu fideleri buyut paketlerde,martta ekersin iki ay sonra kokunu bozmadan paketten topraga gecirirsin.mantar isine gelince benimde sehir icinde birbucuk donum yerim var bende arastirdim,guzel tuketilen urun,bazen bulunmuyorda,ama kompostunu satani bulamadim.eger sen bu sorunu cozduysen onuda dene,ama zaten sen bu isleri yapacak birisin.basarili olacagina eminim saygilar
YA,tutarsa

Yerleşim Rusya Federasyonu / RusyaMeslek Tekstil
Yeni Üye89 yazı
benim mantar işinden anlayan arkadaşım var mantar işine fazla bi para lazım del mantarım pozasını üreten yer varmı orda öğrene bilirmisin mantarın fiyatı ne kadar bunları ögren ben sana bir fikir vere bilirim ekinezgi2007@hotmail.com
22081975

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
selamlar, bizde ukrayna da tarım işi yapmayı düşünüyoruz, arazi kiralarının cok düşük olduğunu duyduk. bu konuda bilgilendirebilirmisin

Yerleşim Ukrayna / KazakistanMeslek Serbest meslek
Yeni Üye35 yazı
MERHABA BENDE UKRANYADA İS YAPMAK İSTİYORUM TEL.0532 720 96 17

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye42 yazı
www.ninec.net
üretici firmayız ürünlerimizi satmak istiyoruz ilgilenenler.
lütfen arasın 0 541 282 44 99
yusuf.kadam@ninec.net
Yusuf KADAM

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
yusuf ne üretiyorsun ne satıyon nasıl satıyon : ukraina donetsk

Yerleşim Türkiye / donetskMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
ukrayinada ben de iş yapmak istiyorum ama matti imkanım yok ) ( ama yapılacak cok iş var işi bilene iş cok imkan cok kimişi biliyor para imkan ları yok kimi işi bilmiyor parası var erkese bolşans başarılar (donetsk)

Yerleşim Türkiye / donetskMeslek Esnaf