Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanya'da İş Kurup Türkiye'de Ürün Satmak

Başlatanzeynep81Tarih19/10/2009 17:20:06Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
ben almanyada kendi isimi kurmak istiyorum..bi arkadasimin ürettigi ahsap esyalari buraya getirtip satmak istiyorum ama bunun icin gerekli prosedürleri bilmiyorum.bir bilen varsa anlatirsa sevinirim..
zib

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye351 yazı
Zeynep hanim Gewerbeamta gideceksiniz.Genelde Ordnungsamtin bir dairesi oluyor.Onlar size zaten gerekli bilgiyi verirler..

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Saty? / Pazarlama
Üye305 yazı
Sayin zeynep81,
Konu basliginda "Almanya'da İş Kurup Türkiye'de Ürün Satmak" yaziyor,ama siz "bi arkadasimin ürettigi ahsap esyalari buraya getirtip satmak istiyorum " diyorsunuz.
Ben olayi anlamadim,siz ürünü Türkiyeden Almanyayami yoksa Almanyadan Türkiyeyemi getireceksiniz?

Her iki durumdada Gewerbeamtan export-import icin gewerbe alacaksiniz, Gewerbe icin 20 € ödeyeceksiniz,bunun haricinde Finanzamta basvuracaksiniz,Gewerbesteuer ödeyeceksiniz ve sizin bir Steuerberatere ihtiyaciniz var,aylik minimum 150€,diger ufak tefek hesaplarda var,bunlar zaman icinde önünüze cikacak..

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye62 yazı

merhabalar
Almanya da üreticiniz varsa sizin yapmanız gereken sadece Turkiye de bir şirket kurmak ve ürününüzü satabileceğiniz müşteriler bulmak.
Türkiye de firma kurma maliyetleri ise 250 tl ile 2000 tl arasında değişiyor. (sadece resmi giderler)
Aklınıza takılan soru olursa muratysr@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye243 yazı
Almanlar İzmir ve çevresinde arsa-arazi-otel almak isterlerse benimle kontak kurun lütfen

yilmaznamli@ttmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret