Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Testilciyim Kuzey Iraka Mal Satmak İstiyorum.

Başlatanyahya çakırTarih19/10/2009 12:51:01Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhaba ben tekstilciyim bayan ve erkek eşofman imalatı yapıyorum.kuzey ıraka bu ürünlerin yüklü miktarlarda gittiğini biliyorum fakat o bölgeye ulaşamadığımız için malımızı pazarlayamıyoruz.yardımcı olursanız sevinirim.yahya çakır tel:05342722590
yahya çakır

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye171 yazı
kardeş erbilde konyalı bir tekstilci arkadaşla tanıştım işlerinden çok menmun onun anlattığını söylüyorum şirketini kurmuş ufak bir yer açmış erbilde silopidede bir depo kiralamış imalatıda yok piyasadan malları toplayıp silopide depoluyor ordan duruma göre ufak arabalarla sevk ediyor sevkiyat 2 3 ton olursa kapıdan transit geçiyor.en menmun olduğu şey peşin satış hiç bir veresiyesin olmadığını söylüyor.umarım biraz bilgi olmuştur

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
teşekkür ederim.benim ürettiğim malların aynısı orda peşin olarak satılıyor.bağlantısı olanlar var tanıdığım ama rekabet olur diye yardımcı olmuyorlar. sonuçta orası küçük bir yer.
yahya çakır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye171 yazı

çokta küçük değil erbil 3 milyon nufuslu

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Üye273 yazı
kazakistan almaatada toptancıyım eşortman gurubu satıyoruz düşünürseniz yardımcı olabilirim görüşmek üzere msn ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
almaata pazarını araştırdım güzel pazarı varmış telefonunuzu gönderirseniz sizi ararım.benim tel.05342722590
yahya çakır

Yeni Üye20 yazı
Merhaba ben Bulgaristan ve Kırgızıstan Bişkek'e devamlı mal gönderiyorum ilgilenirseniz mail atın telefonlaşalım
sbulcak@hotmail.com
MrToDi

Yeni Üye30 yazı
ürün resimlerini fiyatlarını alabilirmiyim benim ırakta işyerim var nuhakin@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Otomotiv
Üye273 yazı
yahya msn adresimi eklersen daha detaylı görüşebiliriz kazakistan için ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil