İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Fayans Yapıştırıcı Ve Derz Dolgu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumA
Üye992 yazı
degerli kardesim fayans yapistirici derken aklima gelen cok soru var,o kadar cok cesit yapistirici varki acaba hangisinden bahsediyon anliyamiyom,fayans drken ic ve dis olarak ikiye ayirabiliriz,
ic kesimde kullanilan fayans yapistiriciyida bir kac konuda ayirabiliriz, siva ustu veya alci ustu ve pladur
bunlarda kebndi aralarinda kalitesi ve donma ozelliklerne gore ayrilir.
simdi en acikla bakim nerde ve nasil kullandigini ona gore yonlendirebilirm, saygilarimla
G
Yeni Üye14 yazı
E
Yeni Üye99 yazı
okuyan yok sanki bende merak etim
B
Yeni Üye1 yazı
13/06/2013 : 22:06:44#4
Web sitesi
Alıntı
Babek SOUDMAND(MBA)
Türkçe,Farsi,English,#1593;#1585;#1576;#1610;
Türkçe,Farsi,English,#1593;#1585;#1576;#1610;
K
Yeni Üye55 yazı
babeks tam olarak yapmak istediğini anlayamadım.türkiyeden irana ne için paket ***ürcen.imalat iranda ise paketide orda yaptır.ambalaj fabrikaları çok var tebrizde.baban tahran damı tebrizdemi.ben uzun yıllar gittim geldim irana iyi bilirim oraları.ayrıca çok sevdiğim bir abim var tahranda yıldız teknık mezunu inşaat mühendisi orada bir çok önemli binaların yapımında hem onun projeleri vardır.sözü bir çok yerde geçer.sizi onunlada tanıştıra bilirim yardımı çok olur.sonuçta inşaatçı ve sürekli devletle bırlıkte çalışıyor.saygılar
kayramurat.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz