Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ne Alırsan 1 Tl Mağazaları Hakkında Bilgi

BaşlatankrizzzTarih16/10/2009 13:28:54Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Arkadaşlar merhaba

Ben "ne alırsan 1 TL" mağazalarının nerelerden mal aldıkları hakkında bilgi istiyorum. Ama ne alırsan 1 TL diyip 15 Tl'lik ürün de satan yerlerden bahsetmiyorum. Herşeyin gerçekten 1 TL olduğu mağazalardan bahsediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşım o ürünlerin çoğu çin malı, hemen hemen hepsi şanlıurfa dan gidiyor, dilersen yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye183 yazı
Slm.. Neden Şanlıurfa ?? Sebebi ne ??

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı

Ne Alırsan 1 Tl Ürünlerinin Hepsini TAHTAKALEDEN Rahatlıkla Bulabilirsiniz!! Ama Şunuda Unutmayın HErşeyi 1 Tl ye Satamazsınız Yeri Gelir 25krş ' alıp 1 Tl ye satarsınız Yeri Gelir 3 tl Alıp 10 Tl ye Satacağınız Ürünler Var Onun İçin İlk Önce Siz İyi Bir Kritik Yapın Neler Yapmak ve Neler SATMAK İstiyorsunuz Onda Fikir Kılın Sonra Saldırın Piyasaya!!!
Ayrıca Metinturk'un Dediği Gibi %90 Çin Malıdır ve %70 'i Urfa'dan Gelir Hatta Sana Yerinide Söleyeyim Git bi Bak Tahtakalede Mercan Yokuşuna Çıkmadan TÖRE İŞ Hanına Gir URFA PAZARI Adlı Dukkana Gir BİLAL Bey Size Yardımcı Olur...
Mal Sahibi Mülk Sahibi; Hani Bunun İLK SAHİBİ???

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye116 yazı
aynı şeyi bende çok düşünüyorum ama malesef çeşit ve seçeneğin bol olduğu bir yer göremedim
lilanet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf