Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternetten Oyun-film Satsam Cd/dvd Tutarmı Sizce?

BaşlatanbluwowTarih09/10/2009 11:20:03Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye83 yazı
EK : DÜŞÜNMEDEN BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN!

İnternetten Oyun,film isteyene dizi yada program ne bilim böyle şeyleri netten misal;

1 dvd 1.5 YTL
2 dvd 2.5 YTL
1 cd 1 ytl

fiyatlarıyla satsam sizce birşey çıkarmı ?
kargo ile yollansa dicem bu seferde kargo parası eklenince çok pahalı olmazmı bu iş ?

ek olarak programlar eğitim programları görsel şeyler olsun bunları satsam?
ingilizce-almanca-kolbastı-office-photoshop vs vs

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye136 yazı
Orjinalse sorun olmaz ama kopya ise başın çok ağırır benden söylemesi, cezalar ciddi derecede artı ama orjinalse hiç durma hemen satışa başla bu işin hastaları var..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye137 yazı
arkadaşım bu nasıl bir mantıktır zaten insanlar korsan yazılım gibi işlere bulaşmamk için girişimcilik amaçlı bu siteye giriyor siz kalkıp korsan yazılım satmayı girişimmiş gibi sunan bir konuyu nasıl açıyorsunuz burada? Hayretler içerisindeyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye83 yazı

web tasarım bilgisayar teknik serwis parça kontör de satıyorum ek olarakda bunu yapim diyorum
k.bakma ben tutup orjinal oyun alamam

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye155 yazı
öncelikle bu korsana gire ve suctur biliyosundur zaten söylememize gerek yok ikincisi zaten film program vs herkez istediği steden bedava indiriyo kotalı olanlarda cafeye gidip usb belleğe doldurup getiriyo sanırım bu iş tutmaz ve bastada söylediğim gbi korsana girdiği için suçtur

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Muhasebe
Üye295 yazı
Tutmaz Arkadaşım Tutmaz Millet Manyakmı Kapısında cdcisi Pccisi Varken KArgoya Bılmem Neye Para Versin Ölü İş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye83 yazı
walla 10 tane dvd oyun şöyle bir dvd oyuna adam 5 ytl veriyor en az tek cd olursa
e adam alır 10 tane dvd oyun 10 ytl 5 ytl de kargoya verir eder sana 15 ytl
e normalde alacak 10 tane dvd oyununu 50 ytl

anladınızmı ?

he netten indiremez kotalı
indirse kotayı açsa öder 100 ytl
ince düşünmüyorsunuz laf olsun diye konuşmayın

Üye295 yazı
hiç sanmıyorum 12 sendir bu bilişim sektöründeyim kendim web tasarım - grafikerlik yapıyorum filmmi adam gidip kafeden bile indiriyo flash diskine atyo zaten öyle herifler kotasız kullanıyo genede sen bilirsin sadece gördüklerimi söylüyorum..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye83 yazı
neyse vazgeçtim ztn de bu sebebten değil.

Üye1359 yazı
lost, prison break ve diğer dizilerin tüm sezonlarını toplu olarak satan birçok site ve yer mevcut.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye157 yazı
bluwow merhaba burda bir fikir sunuyorsun. illa ki fikirin olumlusuda olacak olumsuzuda bunlara hazır olman lazım bıraz agresif davranmıssın bu konuda bende oyumu olumsuz yonde kullanırım. Cunku sınırsız ınternet ayda 49 tl hatta daha ucuzları bıle var yanı bunun dısında bırcok alternatıf var bu konuda ama yıne denemekte fayda vardır illaki kaybedecegın bıseyde yok (stok ,sermaye v.s) sana basarılar dılerım saygılar
e-broker

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye50 yazı
sicil kaydına işlencek eksiler dışında kaybedilcek bi şey yok ...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye137 yazı
memleketin niye bu hale geldiği ortaya çıktı bu mesajda
baksanıza girişimcilik sitesinde korsanın illegal ve kötü bir şey olup yapılmaması gerektiğini söyleyip kesmek yerine işin karlı bir olmayacağının sebeplerini yazıyor çoğunluk...
o zaman organ mafyaclığındada aslında karlı bir iş falan olamadığınıda yazında millet bilsin malum bu aralar çocukalrı kaçırıyorlar.
hayret gerçekten hayret bu siteye yazık

Yeni Üye83 yazı
Allah'a inanmasaydım ve müslüman olmasaydım ciğeri içinde 5 para etmeyen adamların ciğerlerini pazarlardım organ mafyacılığıda yapardım :)
ama cidden yapardım..çocuk falan kaçırmazdım kaçıranları kaçırırdım tamamen duygusal olurdu sanırım..

ki ayrıca sadece fikir sundum ne bilim bir tane dvd oyunu rapidden indirmek bazen eziyet oluyor ki aylık para verip rapid üyeliğin yoksa örnek olarak karşımda bir dükkanda böyle birşey olsaydı adam oyunları 1,5 dan satsaydı gidip alırdım 5 lira verip 3 oyun emin olun bu dosya indir yükle çilesini rezaletini çekmezdim..
ne diye gidip 100€ verip oyun alayımki ? bana gelip burda yok korsan demeyin Allah var eğer böyle diyip korsan herhangi birşey alıyorsanız hakkımı helal etmem apışıp kalırsınız :)

Üye137 yazı
sırf Linux ve özgür yazılım kullanıyorum windows veya oyun falan gibi lüx şeylerle işim yok çok şükür... param olunca nintendo wii alıp oynamak isterim...
isteyince bal gibi var seçenek... pastırma alacak paran yoksa yemezsin gidip çalıp yemenin bahaneside olmaz...