Henüz cok gencim 19 yasindayim, Viyana'da ailemle birlikte yasiyorum. Ortaokul mezunuyum, üc sene Kuaförlük alaninda egitim aldim tüm AB ülkelerinde gecerli diplomam mevcut. Kuaförlük egitimini alirken ayni zamanda Peruk yapma ve Kozmetik sektöründede egitildim. Bir sene daha egitimimi uzatip seminerlere katilarak Kuaförlük meslegimin yani sira Güzellik uzmani olabilirim. Fakat ben pek sicak bakmiyorum.
Suan Askerlik yapmaktayim burada ve seneye mayis ayinda sona erecek ne yapmam geregi konusunda henuz karar vermis degilim. Cesitli sebeblerden dolayi Kuaför salonu acma düsüncem katiyyen yok. Neden bukadar erken atilmak istiyorsun diyeceksin? Bilemiyorum Türkiye'de yas durumu nasil ama burada bir cok arkadasim 19 yasinda Seyehat Acentasi actilar ve tikir tikir calisiyor. Bende de kendimce biseyler yapma hissine kapiliyorum dostlarimin basarisini görünce.
Kendiminde istedigi yapabilecegime inandigim su projelerim var.
A) Avusturya Ray Yollarinda muavin olarak görev yapmak. Neden diyeceksiniz devlet isi oldugu icin maasi cok dolgun. Ve assagi yukari ellibesimde emekliye ayrilabiliyorum.
B) Cok amacli Solaryum Stüdyosu.. Cok amacli derken icinde Manikür-Pedikür ve Makyajci (Make-UP Adviser) olacak. Burasi Türkiye gibi degil, sadece 2 ay yaz oluyor ve insanlarin bronzlasacagi kadar sicaklik seviyelerine ulasilmiyor. Burda Solaryum'a cok ragbet var anlayacaginiz.
C) Bay-Bayan Ic giyim Magazasi... Bunu yapip yapamayacagim konusunda süphelerim var. Su intimissimi.it italyan sirketinden franchising yoluyla bayi acma imkanim var. Ama bilemiyorum bu konu bayagi karisik..
A? B? C?
Sizce hangi hangi secenege yönelmem benim icin en hayirlisi olacaktir?
Türkcemdeki bozukluktan dolayi affiniza siginiyorum. Kendimi tam olarak ifade edemedigim yerler olmus olabilir..
Sevgilerle
Türk insanı para gibidir. İçine ışık tut, Atatürk yoksa sahtedir.