Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Otel Resepsiyonun'da Satabileceğim Bişeyler ???

BaşlatangfferreTarih07/10/2009 01:40:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
Merhaba otel'de resepsiyonistim.Gelip giden müşterilere neler satabilirim bu işi ek kazanç olarak düşünüyorum.Özellikle bayanların ilgisini çekebilecek ilginç şeyler olabilir.Fikirlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye63 yazı
meyve sabunları satabilirsin araştır trakya tarafında imalatı var bende resepsiyonda çalıştım kayısı yağları iyi anlatırsan bayanların hepsi alıyor ve çok yararlı bir yağ
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye36 yazı
Bir bayan olarak fikirlerimi yazabilirm :)

Otelde kaldığım sürece acil olarak neye ihtiyacım olabilir ? yani otel dışına çıkamıyacağım zaman darlığında?
ince bayan çorabı ( kilotlu lastikli siyah ve ten yeterli) çok sık kaçar çoraplar , günde 1-2tane bile alıyoruz.
oje, pamuk (çoğu otelde bulunmaz), makyaj temizleme mendilleri, nasıl tanıtırsın bilmem ama orkid bile olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye36 yazı

Evet emre80 arkadaşıma katılıyorum, vücut yağı güzel bir fikir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye305 yazı
Bir erkegin bir bayani gözüne kestirdigini düsünün,hareketli ve romantik bir aksam sonrasi bu geceyi degerlendirrmek isteyeceklerdir.

Bunlara acilen ne lazimdir? ve disari gitmeye zamanda yoktur,en yakin yer Resepsiyon....

Bu sorunun cevabi, senin satacagin ürünlerdir.

kolay gelsin..

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye26 yazı
İlginiz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Önerilerinizi mutlaka değerlendiricem...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
Otelinize buklet malzemelrini (sarf malzemelerini) bizden alın size kar verelim daha çok kazanın bizi arayın
imsanserhat@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye26 yazı
teşekkürler değerlendiricem

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret