İstanbul Adalar Burgazada da kendimize ait müstakil evin altında sahil ve çarşı tarafından girişi olan dekarasyonu yapılmış sezonda çok işlek 40 yıllık mazisi olan Kasap dükkanım var. Sahil tarafındaki bölümünü kendim kullanana yanımda bulunan restauranta masa koyması için kiraya verdim. Dükkan yer ve muhit 6 ay boyunca sezonluk istanbulun merkezi yerleri gibi çok mükemmel iş yapmaktadır. Yeni bi konsept olan kasap restaurant bi arada bi yer kurmak amacındayım. sahil tarafındaki restaurantlar tarafındaki uzunca dükkan önüne denizle bitişik mangal masalar koymak kasapta bulunan bütün spesyal ürünleri restaurant formatında kendin pişir kendin ye şeklinde satışını yapmak istemekteyim. Bunun dışında döner ve kızarmış piliç ürünleride satarak yüksek gelir elde edilebileceği kanaatindeyim. Kendim kasap olduğumdan restaurant bölümüne bakacak aktif işi bilen sermaye koyacak bi girişimciye ihtiyacım var ilgilenenler aşşağıdaki resim ve videoya bakarak daha detaylı anlayabilirler işi. İrtibat Serkan 0538 789 56 52 0216 381 13 75