Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dükkanımda Başka Neler Yapmalıyım Sizce :)

BaşlatanbluwowTarih01/10/2009 21:42:05Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye83 yazı
iyi akşamlar arkadaşlar...

50m2 lik bi dükkanım var..

1-pc tamir teknik servis
2-parça kontör satış
3-ödev-tez çıkarma randevu alma
4-web tasarım
5-broşür el ilanları vs (bu işte kopara alcam ucuza yaptırcam gelip benden teslim alcak)

başka ne çıkar sizce ?
fatura ödeme noktası da açmak istiyorum kendi hesabıma para yatırıp ordan insanlarınkini yatırcam.yani anlaşmalı şirketler ile değil.

başka sizce neler yapılır ek olarak ?
her zaman akıl akıldan üstündür.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye379 yazı
kardeş direk buraya fatura ödeme merkezi açabilirsin.örneğin günde 50 fatura tahsilatı yaptın.50 tl cepte.bunların 20 sini kredi kartı yaptın 70 tl cepte.iyi düşün bence bu iş çok karlıdır.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye83 yazı
biz 50 senedir aynı yerdeyiz yani dedem babam böyle..
güven meselesini aşabilirim sanırım..
fatura ödeme noktası için bankalarda bir sınır vardı ne oldu bilmiyorum.:S

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı

ARKADAŞIM BİLDİĞİM KADARIYLA YENİ BİR KANUN ÇIKMIŞ BU ÖZEL FATURA ÖDEME NOKTALARI KAPATILIYOR VE BANKALAR ARACILIĞIYLA VERİCEKMİŞ BENDE ÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNÜYORDUM TFK BANKASINA GİTTİM 35 000 TL TEMİNAT İSTEDİLER.İİYİ ARAŞTIRMAN LAZIM.
kurtaran

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye83 yazı
acaba bütün bankalar zorunlu olarak kota mı koyuyor ?
ben kendi internet hesabım üzerinden yapacağım. yani engellemeleri için sadece bankanın kota koyması lazım.
yapı kredi ve garanti bankası kota koymuş bile..

Yeni Üye83 yazı
birde acaba reklam ürünleri satan matbacılık ürünleri satan yerler var.oralar ile anlaşıp ucuza yaptırmak nasıl bir fikir ?
mesala adam 1000 tane broşür bastırcak bana kapora bırakcak nasıl bir şey istediğini söyleyecek yada ben netten ona resimler göstercem beğendiği göstercez kapora alcam gitcem yaptırcam kendi payımı alcam nasıl sizce

Üye1359 yazı
direk reklam grafik işine girmelisin. web vs ek olarak zaten yaparsın.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye193 yazı
bluwow, yelpazan güzel, devanımdaki yazılarına baklılınca güven konusuna sahip olman bulunduğun cevren açısından çok güzel. Web tasarım olması ve bu aland birşeyler yapabilmek ise dahada güzel.

Azcık web tasarım bilgin varsaki varmış. Bu bilgini çevrendekilerede yansıyacak şekilde kulanabileceğin ve olan güvenini dhada atttıracak bir düzine iş sıralayabilirim sana.

nedenvariz@hotmail.com.

tek iş, temiş iş, sürekliliği olan bir iş....

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
poşet işi yapı bence riski yok dükkanın bir tarafına koyun piyasayı araştırın kazançlı çıkarsınız. riski yok devamlı tüketilen bir malzeme. size 2.4 ten baskısız hışır poşeti vereyim .deneyin

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
poşet işi yapı bence riski yok dükkanın bir tarafına koyun piyasayı araştırın kazançlı çıkarsınız. riski yok devamlı tüketilen bir malzeme. size 2.4 ten baskısız hışır poşeti vereyim .deneyin
plastic@merkurltd.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
otobüs/minibüs firmalarıyla bağlantı kurup gezi düzenleyebilirsiniz. yakın turistik yerlere..
bunlara futbol maçları vs de olabilir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye89 yazı
güvenlik sistemleri kurulumu hizmetide verebilirsiniz sermaye bağlamadan şu anki yaptığınız iş buna müsait gibi görünüyor.AKINSELÇUK beyin önceki yorumlarından istifada edebilirsiniz diye düşünüyorum.başarılar.
imaj

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
ben fatura ödeme merkezi bayiliği veriyorum maliyeti düşük.kazancı çok iyi çünkü fatura ödeme sisteminin yanında iletişim ve bilişim sektörleriyle ilgili bayiliklerde veriyorum.
ayrıca fatura ödeme merkezleri kapatılacak diye birşey yok.
diğer konu aynı zamanda güvenlik ve alarm sistemleri ile ilgilenmekteyim bununda bayiliklerini yine diğer sistemle veriyorum.güvenlik sistemleri artık zorunluluk haline geldi.özellikledeint cafelerde zorunlu hale geldi mesela ve daha çok yerde........

Yerleşim Türkiye
Üye1359 yazı
internet sitelerinden her türlü siparişiniz alınır diyerek ilan verebilirsiniz. kendi kredi kartınızı kullanarak güvenli internet sitelerinden ürünü siz alabilirsiniz. malum halkımız internette alışverişten korkuyor. size 10-50 tl gibi bir komisyon bırakabilir aldıgınız ürünün fiyatına göre..

rapidshare üyeligi alıp satabilirsiniz.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye1714 yazı
Fatura taksilatı yaparken, internetten bulduğun ucuz ürünleri pazarlayabilirsin. Bilgisayardan uydu cihazlarından veya telefondan anlıyorsan zamanla çevre yapıp tamir-bakım servisliğini de yapabilirsin. Bu krizde tek iş yapmak risk.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye135 yazı
yazılan yorumları okudum şöyle bilgi vereyim ben fatura ödeme sistemi bayiliği veriyorum.bankalarda kota soru demişsiniz bizim sistemde yok.bankalara teminattan bahsedilmiş bizde buda yok ilgilenenler 5415669498 ara**** ayrıntılı bilgi alabilirler son bir nokta sadece fatura ödeme merkezi bayiliği ile kalmıyor yanındada çeşitli bayilikler veriyoruz

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama