Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanya'dan İthalat Yapmak İstiyorum!!!

BaşlatanlazminatorTarih30/09/2009 13:37:38Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba arkadaslar,

Ben Berlin'den kücükden bu tekstil isine giren biriyim...

2 defa istanbulda kendi dizayn ettigim tsörtleri yapdirip almanyaya getirttim

İmalatci arkadaslar hem ihracat hem naki islerini halletti...fakat bu gidis hattini halen cözmüs deyilim

Ben berlinden ihracat fazlasini ve her cesit bebek cocuk giyim tekstil ithalat yapmak istiyorum fakat aldigim ürünleri kendim istanbuldan almanyaya nasil cikaririm diye bir soru var kafamda...veya internet üzeri anlasdigim kisinden en saglam hangi sekilde göndertebilirim...hani önce mal sonra para gibisinden!

Kimi fatura kesiyor ama ihracat yapamiyorum diyor? bunlari anlamiyorum...benim tr ihracatci firmasimi acmam gerekiyor bu isleri rahat sekilde yapabilmem icin?

Cesitli yerlerden mal toplayip bunlari nasil gönderebilirim?

Bu konuda aciklik verebilirseniz sevinirim.

Tesekkürler

Saglam
M. Saglam

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye906 yazı
selamlar ben bursadan yazıyorum burda çocuk bay bayan ürün talebiniz olursa yardımcı olabilirim özelden mesaj yazabılırsınız.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye906 yazı
genel olarak bir ihracatçı firma üzerinden mal yollanıyor bildigim kadarıyla tabi kendi firmanız yoksa naklıyesi ise yaa tnt,ups gibi kargolar yada tır tasımacılıgı vs müşavirlikler.gov sitesinden de inceleyerek bilgi alabilirsiniz.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye12 yazı

zaten birdahaki bursa bebe giyim fuarini ziyaret etmeyi de düsünüyorum, bununla baglantili sizlede görüsebilirim

tesekkürler
M. Saglam

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
ARKADAŞLAR EĞER İSTERSENİZ SİZLERE BEBE GİYİM,CEPLİK KUMAŞ VEDE ASTAR KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM.ELİMDE ÇOK VAR SAYGILARIMLA.
20200700

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye128 yazı
Sayın Lazminator,
Ülkemizden İhracat yapmanız için ithalat ve ihracat üzerine bir şirket kurmanız gerekli(yada bir firma üzerinden ihracat yapıcaksınız) bu işlemler sanayi ve ticaret odalarından alınacak bilgilerle takip edilebilir, kurdugunuz firmayla ihracat yapabilirsiniz tabi gümrük işlrini de bir gümrük müşaviriyle görüşüp bilgi alabilirsiniz.Aynı zamanda Almanya'da bir ithalat ihracat firması kurmanız gerekmektedir.Türkiye'de diktirip kendi firmanız üzerinden yaptıgınız ihracatlarda fatura kesmek zorundasınız,kestiginiz fatura üzerinden ihracat yaptıgınız için devlet size kdv iadesi de yapmaktadır.Bu da sizin avantajınız olmaktadır...
(Bu şekilde çalışmalar yani hem Avrupa'da hem Türkiye'de şirket kurup(aynı kişilere ait şirketler) Türkiye üzerinden ihracat yapanlar,devletten KDV iadesi'ni aldıkları için Hayali İhracatçıların doğmasına neden olmuştur)

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar benim sorum: almanyadan elektronik üzerine mal almak istiyorum...dijita fotograf makinesi,mp4.. v.s adet olarak 1000 er tane.. şahıs şirketim var...bu malları ithal etmem için nasıl bir prosedür izlmeem gerekir... elektornik olduğu için. teknik servis şartı varmı.. zaten bu mallar dünya ve türkiyede bulunan markalar... bana maliyeti ne olur.. bu konuda bilgisi olan arkadaşalrımız varsa yardımcı olmalrı önemle rica olunur :)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
sayın:balcığlu.istediginiz elektronık ürünler k.ırak üzerınden türkiyeye giriyor.istersenız bu konuda şirket olrak sıze tardımcı olabılrım.0507 233 06 96

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye73 yazı
Sn.M.Sağlam

İstanbulda gümrük müşavirliği yapmaktayım,aynı nakliye, gümrükleme,ihracatçı firma gibi isterseniz sizede yardımcı olurum..

Murat Çangırı

murat

Yeni Üye34 yazı
Selamlar,
İthalat yada ihracat konusunda tecrübeli ve kanuni yolla size yardımcı olabiliriz.
Bu tip bir hizmetten yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.
Sağlıklı bir hayat ve bol kazançlar dileriz.

iletişim:alnoraltd@gmail.com
alnora ile güven ve yenilik...

www.alnoraltd.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
biz İST küçükçekmece beşyol da tekstil imalat ve ihracat faliyeti göstermekteyiz.sizlere her konuda yardımcı olacagımızdan emin bir firmayız.Cevap alırsak iyi bir çalışmayla hem tanışmış hemde sizlerin sorunlarınızı çözmüş oluruz.Başarılı çalışmalar dileğiyle. AKMEN TEKSTİL
fatma

Yeni Üye7 yazı
Almanya - Türkiye, Türkiye-Almanya nakliyat islerinizi hızlı, güvenilir ve ucuza biz üstleniyoruz.Gümrük islemleri firmamiz tarafindan yapilmaktadir.Arayin tanisalim firmamizi taniyin, isleriniz kolaylassin kazancıniz artsin.Baglanti telefon 00491734201355 mail:hbicici@hotmail.de
Hbicici

Yerleşim Türkiye / Köln
Üye216 yazı
Sayin Müsavir arkadasim, yurt disindan bilhassa avrupadan kullanilmis veya bozuk elektronik malzeme ev aletelri tr`ye sokma imkani varmi! Varsa ne gibi bir prosedür gerekir.Tskler
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Üye235 yazı
lazminator

ihracat yapabilmek için ticaret odası kaydınızda ve unvanınızda bunun bulunması gerekiyor. Bazı firmalar ise bunu faaliyet alanına eklemediğinden yasal olarak fatura keser ancak ihracat yapamaz.
istanbuldan almanyaya mal göndermek için;

1. aracı firma bulabilirsiniz.
2. mali müşavir bulursunuz o aracı firma dahil her işi halleder ama tuzlu olur.

Bence en iyisi TR de malı size kim satacaksa pazarlığa mal kapıya kadar teslim edilecek şeklinde çalışın ki birde bu işlerler uğraşmak zorunda kalmayın bırakın satıcı herşeyi düzenlesin.

*önce mal sonra para işini ise mali müşavir halleder.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye103 yazı
beş yıllık baslıga neden yorum yazılır anlamış değilim
tokatlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat