Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Küçük Düşünelim Rahat Geçinelim

BaşlatanbrstsknTarih29/09/2009 15:16:44Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Mesela hareketli köşe başları,pazarlar,kalabalık alanlarda herkese hitap edebilecek yada çocuklara,gençlere,yaşlı,kadın erkek farketmez ilgisini çekebilecek ama ucuz yani herkesin alabileceği ürünlerden bahsedelim. Yiyecek içecek giyim hediyelik v.s

Mesela maliyeti 50krş-1lira satışı 2 lira.düşünsenize işlek caddesiniz hergün önünüzden yüzlerce insan geçiyor bunlardan 50-60 kişinin ilgisini çektiniz.işte size bir ayda 1800 tl.bir örnek benim işim olmasaydı aklımdan şu geçiyordu sandviç ekmeğine garnitür maliyeti 50-60krş kahvehane milletini gezip 1-1,5 liradan satarım diye düşünüyordum.her köşebaşı kahve ve tıklım dolu bide tadını alan sizin yolunuzuda gözleyecek.

umarım faydalı bişey çıkartırız...
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KırklareliMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye295 yazı
olabilicek bişey assındada o işide yapan bi çok insan var şuanda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye19 yazı
evet benim tanıdığım ve ciddi anlamda evini geçindiren insanlar avr.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Üye295 yazı

Öyle Veya Böyle Bu Memlekette Çalışan Talep Giden Hiç Kimse Aç Ve Açıkta Kalmaz Allaha Şükür Önemli Olsan Caba Sarf Etmek Projeler Üretmek....Ne Mutlu ki İnsanımız Kendi Ayakları Üstünde Durabiliyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye23 yazı
Biz insanlardan herşeyden keseriz ama boğazımızdan asla.Sıfırdan başlamak için güzel bir düşünce
Evinizden para kazanın http://bati.cc/5w

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye113 yazı
Düşünen ve çalışan insan için her zaman bir geçim kaynağı bulunur. Sıaradan bir iş yada boş gezmek yerine çalışmak her zaman kazandırır.
***Üsküdarda birisi ile tanışmıştım. O arkadaş yıllar önce işsiz kaldım boş duruyordum, komşuların verdiği ile geçiniyorduk. Ev kirasını hiç verecek halimiz kalmamıştı. Halimiz çok berbattı didi. Bir gün ev sahibim beni Tahtakaleye ***ürdü bana oradan çakmak, yelpaze, bant vb aldı ve her zaman için 100 liraya kadar kendisi tarafından kredisinin olduğunu söyledi. Aldıklarıda zaten 100 lira idi. Benimle Yeni Caminin yanına geldi. Nasıl satılacağını gösterdi. Utana sıkıla satmaya başladım. Akşam olmadan tümm mallar satıldı ve yenilerini aldım. Borcumu ödedim ve eve yiyecek birşeyler aldım. Aradan çok az bir zaman geçti bir bakkal dükkanı açtım. Çocuklar büyüdükçe bizde büyüdük Şimdi 5 çocuk 5 market var. Bizide emekli yaptılar diye anlatmıştı.
Hiç bir zaman küçük iş yoktur. Yeterki çalışmalı. Bizce küçüğk olan başkası için çok büyük olabilir. Allah helalinden kazanç versin. Ticaretten korkmayalım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye2981 yazı
Güzel ve cesaretlendirici bir hikaye . Ama sadece hikaye , O durumdan anlatılan beş market e gelmek oldukça zor . Matemetik hesaplara pek uygun değil . Arada başka bir şeyler daha vardır . Onların içinde raslantılar . şans , yada başka bir şeyler vardır .

Ama cesaretlendirici bir hikaye , şu zamanda insanlarımızın ihtiyacı var. Bu tür ümitlere.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Temiz, Hijyen ve Titiz bir sekilde hazırlandıktan sonra, bu tarz urunlerin satısında bir zorluk olmaz. Maliyeti uygun bir sekilde hazırlanabilir ve satısa sunulabilir.

Fakat, mutlaka ifade etmek isterim ki, salam, sucuk, pastırma, v.s... gibi Sarkuteri urunlerden yapılan sandvicleri tuketirken dikkat etmek gerekiyor. Bu tarz urunlerden yapılan o sandiclerin fiyatı 1.5 TL - 2 TL "OLAMAZ !!!!..."

En uygun olanı 2 TL den satısa sunulabilecek, "beyaz peynir + domates + salatalık" kombinasyonu ile yapılan sandviclerdir. Fırından alınan, gunluk taze orta boy sandvic ekmeklerinden yapılabilecek bu urunlerin hijyen bir sekilde muhafaza edildigi ve iyi sunum yapıldıgı surece bir problem olmaz.

Ozellikle ogleden sonra, kalabalık merkezi yerlerde, Is Hanlarında, Pasajlarda bu tarz urunler rahtlıkla satılabilir....

Tahminen gunde en az 150 adet bir satıs yapılabilir fakat isin en onemlisi Temiz, Hijyenik, Itinalı ve Guvenilir OLMAK GEREKIYOR

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye54 yazı
Benim elimde renkli ve katlanıp çok küçük boyutlara gelebilen 100. 000 adet yağmurluk var, eğer düşünen arkadaşlar olursa yada ben bunların toptan satışını yapabilirim diyen iletişime geçebilir tunahanakcay@hotmail.com - 0 554 868 2007

Saygılarımla
BASİTLEŞTİR, SADELEŞTİR, EKONOMİKLEŞTİR

http://www.tekbisey.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye71 yazı
mesela hareketli alanlarda pişmaniye satışı yapılabilir...yine kahveleri gzerek bile satılabilir...pahalı değil nasılsa ağzını tatlandırmak isteyen herkes alabilir...
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye71 yazı
bide anladığım kadarıyla bütün sektörlerin dışında,iş ayağa kadar hizmetle yada hizmette bitiyor.satılan ürün ne olursa olsun,devamlılık çok önemli,thechefinde yazdığı gibi temizlik ve titizlik vede bence en ve en önemlisi müşteri memnuniyeti..misal tepsindeki sandiviçlerinizin tadından hoşlanan kişi eminim ertesi gün yine aynı saatlerde sizin yolunuzu gözleyecektir..kahvedeki vatandaş seni daha yüz metrden görüp işte bizim sandiviççi geliyor dediği zaman bence bu iş tamamdır...hizmetini en iyi şekilde yapanlar bu sektörde en tepeye ulaşabilir bence...
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
selam ilgisi olan arkadaşlara duyurulur elimizde 6 ton antap fıstıgı var yeşil icli yüksek kaliteli bir ürün en iyi fiatı bekliyoruz almak isteyen acilen bana ulaşsın.mustafaeren7@hotmail.com.adresinden bana ulaşabilirsiniz.fiat vermeniz menfaatinizedir.
mustafaeren

Yerleşim Türkiye / Çanakkaleayvacyk ?ap KöyMeslek Ynsan kaynaklary