merhaba ben bu profilin asıl sahibi degilim ancak sizlere şöyle bir soruyu yönelmek istiyorum benım 100 ytl kadar param var meslek lisesi metal bölümü ögrencisiyim ne gibi işler yaparak bu sermayemi katlaya bilirim amaçladıgım hdeflerime ulaşmam için 100 tl ile ne iş yaparım biraz fikir verirseniz çok faydalı olursunuz.
Kendi işinle alakalı ne yapabilirsin bilmiyorum fakat, sen ve ben gibi genç insanlar için minimum sermaye ile yapılabilecek en mantıklı iş e-ticaret olarak görünüyor, bir araştırma yaparsan sende görebilirsin
e-ticareti biliyorum web tasarım grafikerlik hakkında geniş bi bilgim var ama ne biliyi mskıldım pcden artık daha gelirli bi iş yapmak istiyorum dükkanların camlarını silsel aylık olrak magazaların falan iş çıkar mı acaba ?
madem metal işin var bizim buralarda seyyar çamaşırlık çok satılıyor.sende yapabilirsin.tahminen maliyeti 4-5 tl civarı 10-12 ye sen nalbur hırdavatçı,ucuz pazarlara rahatça satarsın.
maliyeti zaten profil 20 ytl desek yaklaşık her çamaşırlık maliyeti bana 17 ytl gibi oluyo 25-30dan yapmam gerek en az bide ben İstanbuldayım
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz