Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çiçekçilik. . .

Başlatantogayhan67Tarih24/09/2009 03:42:44Yorum6

İlk mesaj
Üye128 yazı
Arkadaşlar çiçekçi dükkanının kar marjları nedir nasıl yapılır...?bilgileriniz için şimdiden teşekkurler

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye128 yazı
çiçekçilikle ilgili bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Üye128 yazı
çiçekçilikle ilgili bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

Üye906 yazı

selam arkadasım öncelıkle güzel bir çevren olmalı bu işte çevre önemli ayrıca bu işte ne kadar deneyımız var yoksa sorun yasarsınız malum çiçekler canlıdır çünki mezattan kalitesiz çiçekleri alırsın kımsede yardımcı olmaz işi bilmiyorsan tabi fakat işten anlıyosan güzel bir iş görsel çok önemlidir bu işte kar marjı alacagın ürüne baglı malum bilmiyorum orda mezat varmı borsa gıbı çünki yapacagın bukete çelenge baglı bursada nornal bır buket 20/ 30 tlden baslar çelengde 70/den baslar ne tutarsa artık iş böyle yürümektedir arkadasım sana hayırlı işler umarım işten anlayıpta gırersın bu işe saygılar
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Editör5590 yazı
Çicekci dükkanı açıp müşteriye çicek satarak para kazanmak zor. Ama şartlar tamam yetenek yüksek sermaye yeterli ise olmayacak iş değil.

Konya lı bir kardeşimiz Antalya taraflarında bir sera kurup çicek yetiştirecek ve Bulgaristan a satacakmış. Şu anda kurulum işleriyle uğraşıyorlar. Önce Bulşgaristan a gidip piyasayı pazarı araştırmışlar sonra serayı kurmaya girişmişler. İşte çicekcilikten bu şekilde bolca para kazanılabilir.

İş bilenin kılıç kuşananın . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye128 yazı
Teşekkürler arkadaşlar bu iş dalını merak ediyordum saygılarımla

Üye1359 yazı
üretim daha mantıklı gibi duruyor.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er