Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Büyük Düşünen Birileri Var Mı?

BaşlatanhalimebilgiliTarih22/09/2009 23:25:12Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye89 yazı
Merhaba arkadaşlar
Yayla turizmi konusunda yatırım yapmak istiyorum bu konuda sizin görüş ve tecrübelerinizden istifade etmek istiyorum.Ayrıca bu konuyla ilgilenen varsa ortaklık kurabiliriz.
aşağıdaki resimler tesis yapacağımız yere aittir.

Yerleşim Türkiye / ArdahanMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye50 yazı
Bakın Halimebilgili Arkadaşımızın verdiği "Demo" yani "örnek" Evler çok hoşuma gitti.

Tek kelimeyle harika. Alın size yeni iş imkanı! Bu evlerden üretebilirsiniz. Sağlam Ahşap iç mekan, üzerine sıva. Hatta kerpic sıva üzerine beyaz boya iyi olur. Alttaki Ahşap iskele dilim, dilim yapılıp temele monte edilir. Yani bir nevi Karpuz kabukları gibi bir araya getilebilir. Üstüne de ya kerpic yada kendinizin yapacaği ytong cimento.

Birzamanlar elimde formül vardı ytong karışımı ancak şimdi tam bilemiyecem oranları. Cimento, yumurta sarısı, proteinli şampoan karışımı gibi bir şey.

Ytong bir marka. O tür betonun, tuğlanın adı "Hafif Beton" Almancası " Leihtbeton"

Ben yinede kerpic kalıplarda hazırlanmış kerpicleri Ahşap iskelenin üzerine dizin derim. Sonra camur sıva ve üzerine de beyaz boya.

Köylerde kerpic ustalarından mutlaka bilgi alınmalı. Yoksa ilk yağmurda camurun icinde kalırsınız.

Kerpic yapı şu yüzden avantajlı.

-Birincisi yazın çok rahat içerisi serin oluyor.

-ikincisi ise maliyet ve işciliği rahat.

-Üçüncüsü doğal yapı.

Tekrar edeiyorum, ister kerpic olsun, ister Ytong olsun bir kereliğe mahsus kalıplar hazırlamanız lazım.

Bakın link te aynı dedigim gibi yapılmış Karpuz kabukları gibi !!!
http://www.i-domehouse.com/pt01.html

.

Yerleşim ALMANYA / MünihMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
Dursun bey bu önerilerinizi dikkate almakta fayda var.
aslında öneriniz çok güzel.
ama ortada bir tesis vs. olmadan sanki hayali bir organizasyon gibi gelmez mi insanlara.
bir de bu insanlara nasıl ulaşacağız bu konularda kimden yardım alabiliriz.

Yerleşim Türkiye / ArdahanMeslek Gyda
Yeni Üye24 yazı

antalyada çok güzel yerler var sahille yayla kurulacak yer arasındaki mesefe 30 dakika arabayla yani istediğin an yayladasın istediğin an sahilde yayla yeri nekadar sölesem burdan size inandırıcı gelmeye bilir bulutların içinde buz gibi kaynak sularının akdığı yeşillik çam kokusu yani bir doğa harikası yerler ama nasıl bişiy yapacaksınız onu ben bilemem isterseniz görüşelim
devecioğullarıunlumam.gıd.san ltd.şkti

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye89 yazı
böyle bir tatil yeri ne kadar güzel olur değilmi.
hem iş hem tatil ikisi birarada ne şehir gürültüsü ne egzoz kokusu ne beton binalar var insana hayali bile hayat veriyor bilmem benim düşündüklerime katılan var mı

Yerleşim Türkiye / ArdahanMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
bozcaada da arkadaşımın babası böyle bir çiftlik kurdu ve müthiş para kazanıyor.pelazzi çifliği.www.pelazzi.com
siteyi incelerseniz güzel fikirler edinebilirsiniz.
GÖKYÜZÜ HERKESİNDİR!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı
Halime Hanım,
Bolu Düzce arası Koru Motel civarı orman içinde yatırım düşünür iseniz, aile dostumuzun 300.000.m2 projeli ve tam size göre bir yeri bulunmaktadır. Arazi anlatımınıza göre sizlerin istediği özelliktedir. Gerçek değeri aile dostumuzun anlatımı ile 50.000.000.$ olduğunu ama ciddi alıcı çıktığı zaman gerçekten uygun fiyata vereceğini söylemektedir. Tabiki şu anki durumu için bilgim bulunmamaktadır. Bölge sizler için uygun ise, kendisi ile görüşebilirim. Ve gene uygun iseniz telefon ile tarafınıza bilgi verebilirim.
trakyagroup@hotmail.com
Her türlü gayrimenkul ve tarım arazileri, tarım ürünleri, tekstil ürünleri, sağlık ürünleri, alım satım ve yurt dışı ithalat, ihracat ürün tedarik ve satışı, bayilik organizasyonu ve tanıtım hizmetleri.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
halime hanım sizi böyle güzel bir alanda çalışma yaptığınız için kutluyorum.
Gerçekten geleceğin turizm potansiyeli yayla ve doğa turizmindedir.

Yerleşim Türkiye / ArdahanMeslek Ö?retmen
Yeni Üye2 yazı
öncelikle zor ve ketün ticaret hayatında herkesin Allah yardımcısı olsun ben geçenlerde yayla ve topraktan kazanç konusunda bir yazıya denk geldim hatta dünyada yayılmış ama Türkiyede yeni gelişen bir sektör aslnda çokda zevkli bir iş gbi .
Bahsettiğim sektör topraksız tarım ilk başta bende çok şaşırdım ama otomotivden olsun sanayi dallarından iflas eden ekonomi patronlarının bu sektöre girdiğini ciddi yatırımlar yaptığını okudum.topraksız tarım ilk başta olurmu diyorsunuz şaşırıyorsunuz araştırmama göre normal topraklı tarıma göre 6-7 kat ürün sağlanıyor bir tohum başına zararlı haşerelerle uğraşmıyorsunuz ilaçlama yok ekstra zaman kaybı yok çok güzel bişey Türkiyede son zamanlarda bir şirket çalışmalarıyla dikkat çekmekte dizany gurup bu şirket topraksız tarımda herkesten farklı bir yöntem uyguluyor ve size tesisi kuruyor tam ürün vermeye yakın size teslim ediyor çok güzel destek veriyorlar çok karlı bir yatırım zate topraksız tarım dye araştırırsanız gerekli bilgileri bulursunuz herkese başarılar diliyorum

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Asker
Üye2981 yazı
afili , bu konu konikste de yorumlandı . " aramadan " ararsanız bu konuda , koniks editörlerinden Akın Selçuk tarafumndan yapılmış , doyurucu yorumlar yapıldığını görürsünüz.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat