Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bilgisayar Satış - Cd Market - Web Tasarım

BaşlatanKonyAliTarih22/09/2009 22:37:54Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Arkadaşlar,
Size Bir Konuda Danışmak İstiyorum Profesyonel Olmasada Web Tasarım Yapıyorum Web Site Satısı Yapıyorum ve Bir Dükkan Açmak İstiyorum 7 - 8 Bin Tl Sermayem Var ve Ben Bilgisayar Satısı Teknik Servis CD Market ve Web Tasarım İçin Bir Dükkan Açmak İstiyorum Fakat Cd Market İçin Çok Fazla Bİr Bilgim Yok Maliyet Ne Tutar vs vs. Bu Konuda Burdaki Üstatlarımdan Bilgi Almak İstiyorum

Şimdiden Herkeze Teşekkürler Hayırlı Bayramlar..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye33 yazı
Şimdi ali Cd'lere bağlı ama sanmıyorumki fazla bi miktar tutsun ama o işi yapan arkadaşlarım var bilgisayar satış teknik servis bilgisayar satışı pek yapamıyorlar anca tanıdıklar yönledirseler yapıyolar ama teknik serviste ii para var sen bi 7-8 tane internet cafe ayarlasan yada profesyone bi grubun varsa yoksada kur bi tane hastane tknik servis ihalelerine girr ordada baya bi para var web tasarımı artık baya insan yapabiliyor ama sen ondada kendini geliştirsen kötü olmaz inşala yararlı olmuşmdur sana
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan Kaptanın yelkeneri nasıl açtığıdır...

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye3 yazı
zarokek Verdiğiniz Bilgiler ve İlginiz İçin Teşekkür Ederim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye33 yazı

Genç girişimcilere her zamn destekçileriyizdir başarılar dilerim sana
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan Kaptanın yelkeneri nasıl açtığıdır...

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Halkla ili?kiler
Üye191 yazı
Bu işte dükkan yeri çok önemli sadece cd dükkan giderlerini kurtarır teknik serviste ihalelere katıl bilgisayar olarakta herzaman en çok parayı pc parçalarından kazanırsın ama pazarlama tekniği çok önemlirdir...
ALIENWARE

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
benden sana bir tavsiye cd işine pek girme ben yaklaşık 2 sene yaptım neden yaptığımı hala bilmiyorum cok zaman vermen gerek ve karşılığını alamadığın bir i$
Reklam Ve Tanıtım Olmadan Hiç Bir İş OLAMAZ
www.ekonomikreklam.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye57 yazı
slmlar arkadasım oncellıkle herseyın hayırlısı olsun. benımde asagı yukarı senın sermayen kadar sermaye var ıstersen guclerımızı bırlestırebılırız. e-tıcaret deneyımım 4 seneden berı var. maıl adresımı yazayım telefonunu gonder konusalım protokol95@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye1359 yazı
dün bir abimle konuştuk pc satış yeri.. piyasadan 20-30 milyar alacaklı.. dolar kur paritesi ıvır zıvır epey zararı da var...devlet ihalelerinde de başı ağrımış..zamanlaması kötüydü gerçi onun:(
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye1359 yazı
www.bayikanali.com ( www.exa.com.tr ) incelemeni tavsiye ederim.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er