Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İdda Bayii Açmak İstiyorum. Toplam Maliyet Ne Olr?

BaşlatangencgirisimTarih17/09/2009 20:49:37Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
İddaa bayi açmak istiyorum.Toplam maliyeti ne olur?Makineyi almadaki kura çekimi nasıl oluyor??Bilenlerden yardım bekliyorum..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye2 yazı
Öncelikle 2,100$ iddaaya ödeme yapıyorsun ve açıcağın yerin işlek bir cadde olması gerekiyor.En yakın iddaa bayii ile aranda 250mt olması gerekiyor.Maliyet açısından ise 2100$ yani 3000 lira ayrıyeten pc almanız gerekiyor ve iş yerindede 2 tane ayrıyeten monitör olması gerekiyor maçları takip edebilmeleri için pc ve monitörlerin size maliyeti 2000 lira tahminen olur.İş yeri hazır mı o yönden bir bilgi vermemişsiniz eğer hazır değilse yerler parke camlar lambalar falan 1000lira tutar . Ve sandalye masa almanız gerekicek onlarında en fazla 500 lira falan tutması gerekicektir.Ayrıyeten iş yeri açmak için ilk olarak muhasebeciye 75 lira olması gerekiyor veriyorsunuz.Yani bir iddaa bayii size 7000 TL ye mal olur umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye7 yazı
95000 ytl getir ben sana bayimi vereyim

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Grafiker
Yeni Üye22 yazı

sca, Semihkahraman 7000TL maliyet hesabı çıkartıyor, sen 95bin TL getir ben sana bayimi vereyim diyorsun? Aradaki fark neden kaynaklanıyor?

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşım bide makinayı almak için ödeme yapman gerekiyor oda 16,300 $ olması gerekiyor.. ve şuan sıra çok olduğu için verme ihtimalleri çok zor biraz pahalı olur ama dışardan 40-50 bin tl ye bulabilirsin diğer türlü sırada 1000 kişi falan olduğunu duydum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye23 yazı
Arkadaşım sıfırdan kuracağım bayilik için sadece iddaa ya ödeyeceğin para 30bin lira buda demek oluyorki 7 bine zaten bayi açılmıyor garanti bi bayi açmak istiyorsan aracılar devreye giriyor kura falan uğraşmıyorsun 15 gun içinde makinan kuruluyor sana toplam maliyeti 50 bin oluyor bilgi sahibi olmadan bilgi vermeyin lütfen.
Sevilay K.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye379 yazı
AYLIK 5000 LİRA GETİRİSİ OLAN ADANADA BİR BAYİ 60.000 TL YE DEVREDİYOR.ALMAK İSTEYENLER BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Üye128 yazı
bende açmayı düşünmüştüm biraz araştırdım ve artık insanların yavas yavas internetten oynamaya başldıklarını gördüm...
Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı
arkadaşlar burada bilgisi olmayanlar lütfen yazı yazmasınlar kafaları karıştırmasınlar.arkadaş güzel söylemiş bilen yazsın önüne gelen lafa söze karışıyor.bu iddia bayiliği normalde sıra ile yapılan bir sistem 1000 kişiden fazla sırada olan var .ama acilen hemen ofis açma durumunda da denilen şekilde harcamalarla 100000 tl yi buluyor.60000 denilen yerde bir problem vardır.sanırım.heryerdede iş açılmaz.sonra o 60000da bırakıp gidersin

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı
2016 yılı için iddaa bayilik almak oldukça zorlaştı. Araştırma yapanlar için http://goo.gl/5zfi7B bu adresi önerebilirim. İddaa bayiliği almak için artık ortalama 70 Bin lira sermaye sahibi olmak gerekiyor.
http://www.hizlibayilik.com Bayilik veren firmalar

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye84 yazı
okadar çok kaçak iddacı türediki şimdi herkes devir etme peşinde.SAhibinden.comda deli gibi devir edenler var.Devlet nezaman el atıp kaçak iddacıların önüne geçerse ozaman para kazanılabilir.Yoksa şimdi ortam bu işten para yatırıp kazanmak için doğru zaman değil.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama