İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Arabayla Ne Is Yapılabılır? Yardımmmm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumM
Üye413 yazı
13/09/2009 : 04:05:28#1
Web sitesi
Alıntı
Tatlı çeşitleri alıp bir köşe başında sergilemek,
Meyve çeşitlerini köşe balarında sergilemek,
Kabuklu fıstık satışı yapmak...
www.ithalurun.com
B
Üye1359 yazı
simit, poğaça, kahvaltılık satılabilir özellikle kamu kuruluşlarına yakın yerlerde.
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
B
Yeni Üye58 yazı
Zabıta, trafik ve maliyeye takılmazsan herşey satılır, yalnız sattığın şeyleri, satan dükkanların önünde durmamalısın, hayırlı işler...
L
Yeni Üye78 yazı
P
Yeni Üye57 yazı
arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım ancak;
benım arabada bu ters seyler bıraz zor satılır sebebıne gelınce benım araba kartal sahın yada ısuzu kıa tarzında seyyar satısa acık bır arac degıl tam tersıne spor ve modıfıye bır arac yanı ters duser dıye dusunuyorum yanı modıfıyelı tesısatlı bır arabaya dedıklerınız urunlerı koyamam gıbı gelıyor bana
hanı ben ulastırma gıbı kuryelık gıbı yada toptan alıp toptan satım gıbı seyler dusundum bu tarz konularda yardımlarınıza ıhtıyacım var. ancak cevaplarınız ıcınde ayrıca tesekkur ederım
benım arabada bu ters seyler bıraz zor satılır sebebıne gelınce benım araba kartal sahın yada ısuzu kıa tarzında seyyar satısa acık bır arac degıl tam tersıne spor ve modıfıye bır arac yanı ters duser dıye dusunuyorum yanı modıfıyelı tesısatlı bır arabaya dedıklerınız urunlerı koyamam gıbı gelıyor bana
hanı ben ulastırma gıbı kuryelık gıbı yada toptan alıp toptan satım gıbı seyler dusundum bu tarz konularda yardımlarınıza ıhtıyacım var. ancak cevaplarınız ıcınde ayrıca tesekkur ederım
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz