Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arabayla Ne Is Yapılabılır? Yardımmmm

Başlatanprotokol95Tarih12/09/2009 23:31:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
merhabalar ıst da ıkamet edıyorum araba ıle ne ısler yapılabılır bılen arkadaslar bılgılerını paylasırsa cok ıyı olur

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye413 yazı
Gördüklerimi sayayım,

Tatlı çeşitleri alıp bir köşe başında sergilemek,

Meyve çeşitlerini köşe balarında sergilemek,

Kabuklu fıstık satışı yapmak...
www.ithalurun.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye1359 yazı
peynir, bal, pekmez, reçel, sucuk vs satan görmüştüm epey de kalabalık vardı önünde..
simit, poğaça, kahvaltılık satılabilir özellikle kamu kuruluşlarına yakın yerlerde.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı

Zabıta, trafik ve maliyeye takılmazsan herşey satılır, yalnız sattığın şeyleri, satan dükkanların önünde durmamalısın, hayırlı işler...

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye78 yazı
selam arabanda bisküvi çeşitleri sata bilirsiniz günlük ortalam 100,140. arası sana bağlı tabi karı var ben şu an o işi yapıyorum gayette memnunum isterseniz yardımcı olabilirim toptancısı eniştem olur hiltamur55@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye57 yazı
arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım ancak;
benım arabada bu ters seyler bıraz zor satılır sebebıne gelınce benım araba kartal sahın yada ısuzu kıa tarzında seyyar satısa acık bır arac degıl tam tersıne spor ve modıfıye bır arac yanı ters duser dıye dusunuyorum yanı modıfıyelı tesısatlı bır arabaya dedıklerınız urunlerı koyamam gıbı gelıyor bana
hanı ben ulastırma gıbı kuryelık gıbı yada toptan alıp toptan satım gıbı seyler dusundum bu tarz konularda yardımlarınıza ıhtıyacım var. ancak cevaplarınız ıcınde ayrıca tesekkur ederım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er