Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarcılıkta Yeni Trendler

Başlatanmaarul77Tarih09/09/2009 11:16:16Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar,
Pazarcılık konusunda daha önceki yazılarınızı ilgiyle okudum, gerçekten önemli bilgilerde edindim ama ben şunu öğrenmek, yeni bir tarz yaratmak istiyorum. Yani bugün herhangi bir pazara gidip te keşke aradığım şu mal da pazarda olsaydı dediğiniz ürünler oldu mu?
Pazarda eksikliğini hissetiğiniz ürünler var mı, bunları paylaşırsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye2981 yazı
Çok zor bir soru sormuşsunuz . Bu sorunun cevabını bulan. Emin ol söyleyeceğine gider yapar . Parayı da cebine milyon milyon bağ yaparak koyar . Ama bakarsın pazarcılık yapmaya niyeti yoktur ama , fikri olan biri vardır diye denemek istedin herhalde inşallah çıkar . Öyle bir fikir çıkarsa emin ol. Bende hemen ertesi gün bizim pazarda tatbik ederim .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
sn huyhuyhuy benim bir kaç tane fikrim var ama adı üstünde pazar. herşey pazarda sergilenemiyor fiyatsal açıdan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye2981 yazı

Doğru söylüyorsunuz . Fakat bazı pazarlarda, inanilmaz fiattaki mallarda satıldığı oluyor. İncelemek gerek .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye18 yazı
Merhaba ben bu sitede yeni im ve sizden ricam Slovakya icin binalarin dayrelerinde celik kapi gibi ucuz kapi talebi var. onlar cinden ithal ettikleri kapilari yok satarlar. ilgilenenler varsa ucuz celik kapi teklifinde bulunsunlar.

silvester-95@azet.com
1230

Yerleşim Slovakya / TrencinMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk