Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Amway Hakkında. . . . . .

BaşlatanmerktapTarih06/09/2009 22:31:21Yorum44

İlk mesaj
Üye157 yazı
MERHABA DEGERLİ ARKADAŞLAR EGER MAHSURU YOKSA SIZIN ENGİN BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM

AMWAY HAKKINDA BİLGİSİ ,TECRUBESİ V.S ALAKASI OLANLARIN YORUMLARINI BEKLIYORUM .

SAYGILARIMLA...
e-broker

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Üye158 yazı
Merhabalar arkadaşlar,
amwayde benim bildiğim aylık doldurman gereken kota,yıllık aidat falan gibi bazı prosedürler bulunuyor.
Eğer gerçekten bu işe başlamayı düşünüyorsan,network marketing işi yapan firmaları araştır derim.
Önceleri ben bu işe çok karşıydım ve dinlemezdim bile, fakat daha sonra araştırdığımda bunun pazarlama stratejilerinden birisi olduğunu ve dayanışma şeklinde ürün satıldığını görüp,bir firmaya bende katıldım. Burada sana bazı tüyolar vereyim. Ürün satma üzerine kurulu,aidat gerektiren(ki her zaman paran olmayabilir),kota koyan,çıktığın kariyerden çalışmayınca seni tekrar düşüren,hatta sistemden atan bir şirketle çalışmaktansa, daha çok şartları sana uyan kariyere önem veren bir şirketle çalışmanı öneririm.
Ben bu olayı çok araştırdım ve sistemi ödül almış bir şirketle çalışmaya başladım.Eğer mersin bölgesindeysen özelden telefonumu alabilirsin ve seni bikaç toplantıya ***ürürüm.Tabi beğenmezsen senin bileceğin iş.Bir kota olayı falan olmadığı için seni zorlama gibi bir gayrete girmem.:)

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye151 yazı
Kayseri'de yaşayan ve amway hakkında bilgi alarak bu işe başlamak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilirler

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Grafiker
Yeni Üye56 yazı

bende bu tarz bir işle ilgileniyorum özellikle trakya bölgesinden arkdaşlar bana ulaşabilirler her türlü bilgiyi paylaşırım

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
YILMAZ ERDOĞAN' ın NEŞELİ HAYAT FİLMİ ni izleyin bence. Para kazanmak çok kolay değil. Fakat ürünleri kullanmak için üye olunabilir. Ürünleri kaliteli....Ama artık piyasaa çok çeşitli markalar var. AVAON. ORFİLEM vb.Ben bundan 15 sene önce temsilciliğinden ayrıldım. İki ana kolun birisisnin lideri ben idim. İyi paralar kazandım. Sözleşmesinde devlet memurları temsilcilik yapamaz yazıyordu. Bırakmak zorunda kaldım.
yusuf doğu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Asker
Üye167 yazı
network 21 sistemini kullanıyorlar ,
Ev toplantıları tertipleyip psikolojik satış teknikleri ile yapay bir merak uyandırıp , üye kazanmaya çalışırlar , kısaca sistem şu :
başladıktan sonra ödeme yapıp paketlerini satın alıp sisteme giriyorsun ,
kendine : 4 kişi ön sıra bulup üye yapıyorsun , (bulabilirsen tabii )
bulduğun bu 4 kişide , 4 er kişi buldumu : eder 16 kişi ,
bu 16 kişide 4 er kişi buldumu eder : 64 kişi ..böyle ilerleyebildiği kadar ilerler ,
( ama önsırandakiler üye bulamazlarsa kolun durur ),
bu senin kolun olur ,
bu elemanların sattığı tüm ürünlerden pay alırsın ,
ama arslan payını firma Alır tabiiki ,doğal olarak ,
ilk başta sen bu işe girerken sanada bir paket satıyorlar , sende birilerinin ön sırası olmuş oluyorsun ,
yani aslında işin püf noktası burada , asıl amaçları ,
ilk sana paketi satmak tabiiki ..
bu işe giripte , doğru dürüst kolunu ( ön sırasını ) ilerletebilen hiç kimseye rastlamadım ,
genellikle olan olay şudur :
sen aldığın paketle
zaten çok zengin olan firmanın
zenginlerine bir zenginlik daha katmış olursun...
ilk birkaç üye bulsan bile bir zaman sonra
üye aramaktan usanan bu üyeler
genellikle yelkenleri suya verir ,
iş çakozlar ,
olay kısaca budur ...
saygılar ..başarılar ...
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bu amwayin sitesi çok karışık bn daha yeni üye oldum acaba bana tiolar ögretirmisin..??lütfenn...:D
müberra bilgiç

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye56 yazı
bu tarz satış yani network satışı yapan firmaların birinde isim vermiyorum aloe vera bazlı 200 çeşit ürünü olan bir şirkette distribitör olarak bu işi yapıyorum ve çok ta güzel kazanıyorum tabi burda şirketin ilkeleri çok önemli hepsini inceledim zamanında en kazandıranı bu .En iyi olması için satış kotası zorunluğu nun olmaması bile yeterli
detaylı bilgi almak isteyen olursa msj atabilir

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Di?er
Yeni Üye49 yazı
neden amerikaya çalışılıyo arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye49 yazı
oturduğun yerden para kazanmakmı olur hiç

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nurayant
neden amerikaya çalışılıyo arkadaşlar

Türk Firması Farmasi var.Emek harcamadan para kazanılmaz.

www.farmasi-turk.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye26 yazı
http://www.amway.com.tr/productset/nFwbNm2ojH7ohXfqXBL1mg==

Amway için buradan kendinize giriş sayfası yapabilir, ürünleri inceleyebilir, hatta satın alabilirsiniz.

Alıcı olmak gayet kolay. Sadece evde kendiniz kullanmak için ürün istiyorsanız yukarıdaki adresten evinize gelir.

Satıcı olmak istiyorsanız bir başlangıç paketi almanız gerekiyor sonra da yılda bir üyelik yenileme yapıyorsunuz. Başlangıç paketi 350-400 arası tutuyor. Üyelik yenileme 40.

Çabanıza bağlı para kazanabilirsiniz. Ciddiye aldığınızda sıradan bir işle kazanamayacağınız paralara ulaşırsınız.

Çok eski ve oldukca ciddi bir sistemdir.

Olumsuz bakanlara bir şey diyemem. Çünkü bir çok olumsuz örneği var. Haklısınız. Tıpkı onlara benziyor.

Aslında onlar buna benziyor. Çoğu daha sonra türemiş sistemler. Bir üye bul parasını al, kolayca satılmayacak ürünleri paket yap ver. Sonra sen uğraşmadığın için başaramadın de parasını yak.

Sistem aynı ama sonuç aynı değil. Ürünler kaliteli ve sistem gayet düzgün çalışıyor. Bütün ülkelerde organize. Vergisini ödüyor. Satana kazandırıyor. Para satıştan hemen sonra hesabınıza otomatik geçer. Bir banka hesabı verirsiniz oraya anında yatar. Bu şekilde geçinen çok fazla insan var.

Ancak oturduğunuz yerden olmaz. Başlangıç paketini satmak sizi ürkütebilir. Toplantılara katılın. Çevreniz bir anda büyür. Ayrıca bu ürünleri kendi sosyal çevrenizde satmak o kadar da zor değil. Bir kere alan ertesi ay aynı ürünü gene ister.

Özellikle temizlik ürünleri sürekli satılır. Girdiğinizde 2. aydan sonra tadını alırsınız.

Saygılar.
Red Puntakte Lens Esculante

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Psikolog
Yeni Üye72 yazı
merhabalar

amway firmasinin uzerine herablife ve forever life products gibi bircok firma geldi. artik amway dan para kazanamazsiniz. turkiyede hemen hemen herkes dinledi zaten. kime anlatacaksiniz ki? bence turkiye de yeni baslayan veya baslayacak olan bir firmayi deneyin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye70 yazı
95 de üniversite öğrencisi iken Erzurumda bu işle tanıştım.Hemen üye oldum.Bulduğum herkese anlatmaya başladım.üyelerim çoğalmaya başladı.(Anlattığım insanların içinde aynı radyoda proğram yaptığımız Anap kadın kolları başkanı muhasebeci Esin ablamız,İbb trafik operatörü Murat Kazanasmaz,y.içi kargo Erz. bayisi Bektaş Bey vs.de vardı).
O yıllarda Ankara yükseliş kolejinde 3 gün süren ve Sinan Erkoç'un da sanatçı olarak katıldığı seminere öğrenci için bir dünya para harca**** katıldık.
Fakat 1-Ay sonunda puanların sıfırlanması
2-Her yıl üyelik yenileme ücreti
3-Anlattığımız şeylerle uygulamanın farklı olması(Mesala- insanlara aylık harcamalarınzı dışardan değil şirketten yapmanız durumunda-diye bir şey söyluyorduk ki bu yanlıştı.
4-Yabancıların daha çok kazanması
gibi sebeplerle işi bıraktım.
2002 de samsundan bir avukat arkadaşın da teşvikiyle popüler kilo kontrolü ürünleri ile tanıştım.Ürün satışı yolunu tercih ettim.Çünkü kendim kilo vermeye başlamıştım.Genelde sabah kahvaltısı yerine kullandım.Kendimi çok hafif hissediyordum.
Galiba 5-6 ay sonraları göğsümde tuhaf bir darlanma hissetmeye başladım.Düşecek gibi oluyordum.Hemen internette bir araştırma yaptım.Kahramanmaraşlı meşhur dondurma ustasının karaciğerini iflasına sebep olan dr.ların bu ürünleri kullandığı yazılıydı.ürün kullanmayı bıraktım.Belki yanılıyorumdur ama vucuda alınan her ilac-vitamin desteği karaciğeri etkiliyormuş
Yerli ve daha kaliteli-zararsız ürünlerle iyi çalışan firmalar var.Başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen
Yeni Üye13 yazı
Bana bu tur islerden para kazanan o kadar da cok degildir diye dusunuyorum. Bu isler o kadar kolay degil. Baskalari seni kullanarak bu seyler kazanmaya calisiyor. Sana isi anlattiklarinda basta cok cazip geliyor ama oyle degil. Zaten oyle olsaydi herkes yapar zengin olurdu.

Aksini soyleyen olabilir, bu sadece benim fikrim 10 sene once toplantilarina gitmistim..

Herkese kolay gelsin.
muzaffer

Yerleşim Yngiltere / ManchesterMeslek Saty? / Pazarlama