Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Amway Hakkında. . . . . .

BaşlatanmerktapTarih06/09/2009 22:31:21Yorum44

İlk mesaj
Üye157 yazı
MERHABA DEGERLİ ARKADAŞLAR EGER MAHSURU YOKSA SIZIN ENGİN BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM

AMWAY HAKKINDA BİLGİSİ ,TECRUBESİ V.S ALAKASI OLANLARIN YORUMLARINI BEKLIYORUM .

SAYGILARIMLA...
e-broker

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Editör5590 yazı
Amway de kendine çok üyeli bir başlangıç kişisi bul. Onun altına kaydol. Toplantılara katıl. Faal ol. Arada bir miktar satış da yap. Kendini bunlara adarsan amway den para kazanılabilir.

Ancak sıradan bir üye olarak başlar satış yaparak prim kazanmaya çalışırsan ve altıma üye kaydedeceğim diye uğraşırsan pek bir ilerleme kazanamazsın. Harcadığından çok kazanmak istiyorsan kalabalık bir grup başkanı belilemeli ve onun altına kaydolmalı ve toplantılara katılmalısın. Toplantılarda senin performansını beğenen grup başkanları yeni kayıtları seni desteklemek için senin altına kaydederler. Bu da sen az satış yapsan bile başkalarının yaptığı satıştan ha bire hesabına para yatması demektir.

Kaydolmadan önce bir kaç toplantıya katıl. altına kaydolacağın kişiyi bu toplantılarda tespit et. İlk toplantılarda asla üye olma düşünmem gerek işlerim var de. ama toplantılara katılmaya devam et.

Güvenilir mi dersen evet güvenilir derim. hak ettiğin her kuruşu hesabına gününde yatırırlar. Fakat toplantılar çok yapmacık gösterilerle doludur. Bunları sorgulamadan katılman gerekir. Çılgınca alkışlaman yapmacık heyecenler yaşaman gerekir.

Sadece amway le geçimini sağlayan hem de çok lüks sahibi olan insanlar tanıyorum. Fakat çok çalışıyorlar.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye157 yazı
sn. akınselcuk cok tesekkur ederım ilgine ve verdiğin bilgilere bende cok calısırım tabırı caiz ise canımı dişime takar yine calısıım yeterki bende arkadasların gıbı olayım ... SAYGILAR
e-broker

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye41 yazı

akin selçuk gayet net ve güzel anlatmış kardeşim eksik hiçbirşey yok bende 96 senesinde tanıştım bu şirketle ve gümüş kartal oldum anlatılanı uygularsan kazanırsın bunu yapamam diyorsan hiç bulaşma derim
Zafer BAYRAKTAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye157 yazı
Sn. zaferbayraktar tesekkur ederım sız bu ısın ıcındesınız bunu ek iş olarakmı yapıyorsunuz yoksa sadece bu ıse mı yogunlasmıs durumdasınız. Anlatılanı uygularım gerekırse daha fazlasınıda yaparım. sadce amway ıle ugrasyorsanız sıze gercekten yetıyormu.
e-broker

Editör5590 yazı
Ek iş mi asıl iş mi olacağı senin işi sahiplenme miktarına bakar. Mevcut işlerini kapatıp bütün enerjilerini bu işe harcayan insanlar var.

Şöyle düşündüler bir işletmenin boğanağıyla uğraşmaktansa bütün gücümü bu işe harcarım.

Haklılar. Bunlar hep zümrüt yakut vs. noktalara ulaştılar. Ben onların yal ancısıyım ama ayda 6 - 7 bin liralardan bahsediyorlar. Yaşam şekillerine bakarsak haklı olmalılar. Fakat hiç bir günleri boş geçmiyor. Devamlı organizasyon devamlı toplantı. Asıl iş toplantılara katılacak kişiler bulmaktan geçiyor. Yüzyüze görüştüğün bir kişiyi üye olmaya ikna etmek zor ama bu toplantılarda bir çok kişi üye oluyor.

Bir yandan ürün de satmak gerek. Ben sadece temizlik ürünlerini tanıyorum. Evim de de kullanıyorum. Farklı ve kaliteliler. Kullanan kişi muhtemelen ikinciyi ister. Amwaydan hiç kazancımız olmadı ama hanım isteyen oldukca satmaya devam ediyor. Marketten deterjan almaktan daha iyi.

Bizim gibi bir sürü insan var. Biz bunları amway den aldıkca birilerinin hanesine kazanç yazıyoruz mutlaka. Ama satışımız belli bir seviyenin üzerinde olmadığından ve altımıza üye kaydetmediğimizden ürünlerin kalitesinden kaynaklanan memnuniyet yanımıza kar kalıyor.

Toplantıların şaşası beni çok geriyor açıkcası. Ben yapamam. Fakat çok tanıdığım insan var. 1994 de İstanbulda ilk kez gördüğümde Amway i çok yadırgamıştım. Diş hekimlerini, doktorları, avukatları bürolarında ziyaret edip üye yapmaya çalışıyorlardı. Bana bu adamlar neden temizlik maddesi pazarlamacısı olsun ki dedirtmişlerdi. Olayın çehresi biraz daha farklı. Üyelerin arasında çok meslek kariyerli insanlar vardır. Garip belki ama canla başla çalışıyorlar. Eli zaten para tutumuş dünyadan haberdar bu insanları bir kaç kuruş için orada hiç bir güç tutamaz.

Vakiyle bizi üye yapan grup başkanımız hala yurtdışı gezilerinden kart atar. Buradaki toplantılarında görüntü-ses kaydı yapıp CD leştirme işleri falan yapıyor dükkandan çocuklar bazen. Bilgim buralardan geliyor. Ancak o toplantılar bir alem. Çok sakin geçeni olur. Çok abartılı geçenleri olur. Alkışlar, bravolar, abartılı övgüler beni öldürüyor. Yabancı bir insanın dünyanın en büyük pazarlama uzmanı gibi tanıtılması vs. Ama yaratılan bu atmosfer işin azalmadan sürmesini sağlıyor.

Bir pazarlama taktiği. Fakat altı boş değil. Ortada takdire şayan bir ürün yelpazesi ve akan bir para var. Bu yüzden bu abartıların sorgulanmaması gerekiyor. 5 saat süren bir ziraat seminerini sıkılmadan izlerim ama bir amway toplantısında 30 dakika dayanamam. Ben sorgulamasam paranın hatırına, bilinç altım sorguluyor !

Bir çok insan dayanmayı bırak zevk alıyor. Elin boşsa iş arıyorsan tavsiye ederim. Bulabileceğin en düzenli pazarlama kuruluşu.
tamnland.com

Üye157 yazı
akınselcuk oyle doyurucu bılgıler verdın kı anlatamam cok saol cok tesekkur ederım.
e-broker

Editör5590 yazı
Sayın Merktap,

eve bunların aylık dergileri geliyor orada yazanları okudukca, konu hakkında net ve kesin kararını vermiş olan ben bile gıpta ediyorum. Riski yok. Takım elbiseni giyip sosyal organizasyonlara katılınılacak gerisi zaten geliyor. Bir dükkanın vergisi algısıyla uğraşmaktan çok daha kolay o toplantıların şaşasına katlanmak.

Mersin de bir amway toplantısı bul ve katıl. Hemen üye olma sabret bir iki toplantı sonra sağlam bir üyenin altına kaydol. Üye olduktan sonra genellikle lüks otellerde yapılan bu toplantılara arkadaşlarını davet et. Çok yapıcı konuşmalar yap olumlu ol insanlara iltifat et. Bir anda çok sevilen bir üye olursun altına 20 - 30 adam birden kaydederler. Hesabına gelen paraları görünce neye uğradığını şaşırırsın.

Fakat bir isteğim var. Günün birinde zümrüt vs. olursan benden bahsetmeyi unutma. : )

(Not : Emin olmasam amway in yararına hiç kelam etmem.)
tamnland.com

Yeni Üye5 yazı
slm dostum anway serbest girişimcisiyim bende aylar önce girdim ancak iş yapmadım tek sıkıntı ürünleri fiatı yüksek satışı olmuyor ancak ürün satma iş satarsan olabilir

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Yeni Üye39 yazı
sevgili Akınselçuk,o kadar samimi,yalın bir dille anlatmışsınki olayı bayıldım:)bende üye oldum,aynı senin dedigin gibi o toplantılardakii abartı (yalakalık kıvamınında) o kadar rahatsız ettiki benii,oturdugum koltuktan onca kariyerli iş güç sahibi insanın o verilen gazla mest oluşunu izledim.S
feray

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
sistem çift taraflı,biri piramit digeride ürün satışlı. benim tepki verdigim zorunlu ''satış kotası ''olmasıydı.ürünler konstre ve bu yüzden pahalı,aylık satış kotasını doldurmak için pazar yerlerinde bile tezgah açan onlar kişi var.ben çok tatmin olmadıgım için ayrıldım,yatırdıgım paramı küçük kesinti karşılıgında geri aldım.iş çok kolaymış gibi anlatılsada üye toplamak hiçte kolay degil.ama önerdiginiz gibi çok üyeli birinin altından başlama öneriniz uygun olabilir.
bu piramit sistemle çalışan bir çok firma var.örnegin:

http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=tr.ns.homepage&mktId=2210

türkiyede çok yeni olan,bana da ingiltereden bir arkadaşımın bahsettigi(ben üye degilim,fikir açısından veriyorum link i) bir marka yada sistem...

birde,

http://www.quest.net/
var,buraya da benim yegenim girdi,7 ayda inanılmaz bir üye sayısına ulaştı,gurubunda cidden sevilen bir kişi ,sizinde dediginiz gibi aynı sistemle desteklendi,hemen arkasından abisini ve sonra tüm arkadaşlarını sisteme dahil etti. bunlar yirmi yaşlarda çok şeker çocuklar ve para kazanmaya başladılar üstelik dolar bazında kaznıyorlar.demek ki inanmam ne olursa olsun başarıyı getiriyor bu işlerde de.çalışma temposuna gelince evet hiç boş zmanları yok sürekli anlatıyorlar anlatıyorlar...
merktap kardeşime kolay gelsin diyorum:)
feray

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Editör5590 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
canlılara zarar vermeyen deterjanında Amway içerisinde pazarlandığını biliyormusunuz.

Faydalı oluyormu denemedim ama öldürmediğine şahidim. Evdeki saksıları 3 - 4 ay amway in ev temizlik deterjanı ile suladık ! Tabi yerleri sildikten sonra kirli haliyle çicekler ölmedi . . . Amwaydeki temizlik maddeleri organik kökenliler bu yüzden parçalanıp yok olmaları suni kimyasal temizlik maddelerine göre bin kere daha kolay.

Amwayin temizlik ürünleri ile tupperware in kaplarına hastayım. Pek güzeller . . . .
tamnland.com

Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Bagırsakta çözünen ve %100 dogal. NUTRILITE/NUTRIWAY* kendi sertifikalı organik çiftliklerinde bitkileri yetiştiren, hasat eden ve işleyen tek küresel vitamin ve mineral markasıyla tanışınca.Çocuklarıma büyük bir güvenle vermeye başladım çok memnunum

Çocuğun özel bir durumu yoksa (yemek yemesi normal bir çocuksa) ekstra vitamin verme konusunda kararsızım hatta hafiften karşıyım. Et süt yumurta ve bol meyvayı dayadınız mı şişko yapmadan herşeyi mükemmelen gelişecektir.

Ama doğal sağlıklı olduğuna inandığınız ekstra vitaminin bir zararı olur mu onunda bir ispatı yok. Benimki hissiyatdan ibaret . . . .
tamnland.com

Yeni Üye16 yazı
Besin desteği ve vitamin - wellness sektörüne yeni giren AGEL var.(Agel.com.tr)
Lezzetli Jel suspansiyon ürünleri ile iddialılar.
Network marketing tarzında çalışan bir sistem.
Her ay satın alma zorunluluğu yok.Ben de bu sisteme 1-2 ay önce girdim.Enerji veren ve bağışıklık sistemini destekleyen 2 ürününü kullandım (değişik faydalar sağlayan başka ürünleri de var).Gerçekten lezzetli, kullanırken suya da gerek yok(yiyorsunuz), ambalaj olarak taşınması da kolay.
Yeterli zamanı ayırmam durumunda pazarlamasında zorlanmayacağımı düşünüyorum çünkü gerçekten farklı bir ürün.
İlgi duyabilecekler olabilir düşüncesiyle yazıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - merktap
MERHABA DEGERLİ ARKADAŞLAR EGER MAHSURU YOKSA SIZIN ENGİN BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM

AMWAY HAKKINDA BİLGİSİ ,TECRUBESİ V.S ALAKASI OLANLARIN YORUMLARINI BEKLIYORUM .

SAYGILARIMLA...

İsmi biraz itici değilmi:))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
Amway sirketi cin in diger sehirlerini bilemicem fakat pekinde cok aktif birsekilde heryerde boy gosteriyor.Otobus duraklari, televizyon, taksiler, moda dergileri vb.. Yani heryerde gorebilirsiniz.Bir cinli arkadasim gecimini tamamen burdan sagliyor ve bahsettigine gore iyide kazaniyormus.Bence ustune dusersen sende kazanirsin.
Deniz OZDEMIR
Bolge Muduru (Guney Avrupa & Turkiye)

ET-GATE CO.LTD.
Room1015,Site A,Jinhaishangfu Center,Chaoyang District Beijing 100022,China
Tel: (+86) 10 59574861
Fax:(+86) 10 59574862
Cell:(+86) 15210098680
Mail: deniz@et-gate.com
Web:www.et-gate.com

Yerleşim Çin / BeijingMeslek Ticaret
Yeni Üye99 yazı
müge hanım nedir bu ek gelir sağlayacak işiniz detaylı bilgi alabilirmiyim teşekküler...birisi882@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Serbest meslek
Üye157 yazı
masal06 isimle degilde konuyla ılgılenırsen sevınırım
e-broker

Editör5590 yazı
Teşekkür ederim. Amwayin hiç bir toplantısına katılımcı veya serbest girişimci olarak katılmadım. Elektronik işleriyle uğraşan bir işim var. Elemanlar toplantıların ses kayıtlarını yapıyor ve Cd haline getirip Amway e teslim ediyorlardı. Bu vesile ile bir çok toplantılarını gördüm. Ayrıca zümrüt yakut olmuş tanıdıklarım var.

Amway ürünlerini evimde kullanıyorum. Markete gitmek yerine internetten tıklıyoruz kapıya geliyorlar. Hanımdan bazen bir şeyler talep eden oluyor ama satıcı gibi çalıştığımız yok. Ama bizim gibi alışveriş edenlerin tamamının primi toplanırsa kimin grubuna dahilsek onun iyi bir para kazandığı muhakkak . . .

Para kazanmak isteyenin toplantı etkinliğine girmesi şart bir sistem. Sistemi kurup bu zemine oturtabilen kişilere işletmeci olarak takdirle bakıyorum. Benim bu toplantılara katılmam mümkün değil. Katılıp çok zevk alan insanlar var.
tamnland.com

Üye157 yazı
SN MUGE HANIM TOPLANTILARDAKI IZLENIMIM HERKESINDE DEDIGI GIBI ALKISLARIN COK OLDUGU BIR ORTAM KONUSMACILAR SERBEST GIRISIMCI ADAYLARINI GERCEKTEN YUCELTIYOR OLDUGUNDAN YUKSEK YERLERDE GORMELERINI SAGLAMAYA CALISIYOR ...

AMA BEN PEK ETKILENMEDIM SONRADA CIZGIMDEN CIKMAMAM GEREKTIGINI VE BU ISIN BANA GORE OLMADIGINI ANLADIM İLK YORUMUMDA YETER KI UCUNDA PARA OLSUN RAHAT YASAM OLSUN YAPARIM DEDIM AMA GERCEKTRN YAPACAGIN ISIN ICINE SINMESI GEREKTIGINI DAHA DA IYI FARK ETTIM

YANI KISACA BANA COK PARADA KAZANDIRSA BEN BIR AMWAY S.G Sİ OLMAM

HERKESE SAYGI VE SELAMLARIMI ILETIR VERILEN BUTUN BILGILER ICIN SIZLERE COK AMA COK TESEKUR EDERIM

NOT: BU ARADA ICIME SINEN ISI YAPIYORUM VE BU BANA GERCEKTEN COK HAZ VERIYOR TEDARIKCILIK VE DIS TICARET

e-broker

Yeni Üye17 yazı
arkadaşlar !
amway iş fırsatı yanında kaliteli ürünler sunan küresel bir dağıtıcı şirket,
network21 doğru iş kurmak için kişisel gelişim sağlayan bir organizasyondur.
bunlar uzaktan fikir beyan edilerek öğrenilecek konular değil üye iseniz koçunuzdan danışma alın
üye değilseniz size bu iş fırsatını sunan kişi ile irtibat kurun doğru bilği bu kişide var.
etik kurallardır bunlar.klasik işler ile karıştırmayın
önce bilği sonra fikir

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Benim çok hoşlanmadığım ve ürünleri sanıldığı kadar doğal olmayan bir firma.
Bu firmanın ürünleri yerine tamamen organik sertifikalı Sodasan,Klar, Sonett gibi ürünleri kullanın lütfen.

FLORA Organik ve Doğal Ürünler
Kayseri

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
Amway Corp. multi-level marketing sisteminin en eski ve en başarılı şirketlerinden birisi. Ürünleri zaruri ihtiyaç ürünleri olduğu için bugünlere kadar büyüyerek geldi. Ancak ne var ki ülke insanımızın eğilimleri yerli sermayeli şirketlerden yana. Şimdi bu yazıyı okuyan amwayci networkerler "AMWAY DÜNYAYA MÂL OLMUŞ BİR ŞİRKETTİR" diyecekler ama, ağacın kökü nerede bunu herkes biliyor. Kendi çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak varken...
İnsanımızın yerli şirketlere eğilimi var dedim. bir tekstil şirketinde kanıtladım. Katılım çok fazla oldu, amwayin de planını biliyorum, ürünlerini de ama bu katılımı yabancı bir doğrudan satış şirketinde sağlayacağıma inanmıyorum. En büyük avantajım, Yabancı şirketlerde çalışanların çektiği bu yöndeki tepkilere maruz kalmıyorum.
http://www.bitkiseliz.biz
Bitkisel Temizlik Ürünleri Distribütörü
http://www.parttimeekis.com
EMS Bronz Lider

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Editör5590 yazı
İnşallah Amway kadar büyürsünüz . . .
tamnland.com

Yeni Üye17 yazı
türkiyede türk yatırımcı kaldımı satın almalar ortaklıklar global bir ticaret ortamında kökmü kaldı.
deva holdng kimin ?
hizmet sektörü kimin ?
bankalar kimin ?
madenler kimin ?
petrol kimin ?
otomotiv kimin ?
gıda kimin(carrefor-Fıransız,migros satıldı,tansaş satıldı) kimin marketinden alış-veriş yapıyoruz,kimin otomobiline biniyoruz ?
keşke hepsi yerli keşke hepsi bizim olsa ama değilmi arkadaşlar.
konuşurken boşa konuşmayın gerçeklerle konuşan
insanları yanlış bilğilerinizle sınırlamayın bırakın herkes kendi kararını kendisi versin araştırsın öğrensin gerçeklerle yaşıyoruz hayal dünyasında değil.
kimse başkasından daha vatansever değil !
bu vatan hepimizin kazandığımız para ülkamizde harcanıyor ABD 'de değil ARKADAŞLAR 'KAZANDIĞINI YURT DIŞINA KAÇIRANLAR DÜŞÜNSÜN '

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar,
bir konuyu araştırmadan, öğrenmeden, bilene, uygulayana, başarana sormadan fikirlerinizi doğruymuş gibi sergilememenizi rica ediyorum. Bütün forumda onca yazı arasında bilen tek bir arkadaşımı gördüm o da Organizatör arkadaşımız. Biz hür bir ülkede yaşıyoruz ve hür irademizi kullanabiliyoruz. Amway'i beğenmek zorunda değilsiniz, yapmak zorunda da değilsiniz. Bu dünyaya sunular fırsatlardan bir tanesi daha. Gördüm ki hiç biriniz hakikaten işin içine girip öğrenmeye çalışmamış. Ama yinede başarmış kadar anlatıyorsunuz. Eğer doktor değilseniz doktorluk hakkında böyle serbestçe bilmeden konuşur musunuz? Ben şahsen konuşmam.
Amway başka, Network 21 başka. Ama bu iki şirket bir arada devasal sonuçlara imza atmış ve devam ediyorlar. Detayları bilene sorun.
Çok üyeleri olan birisinin altına üye olmak sizi kendiliğinden otomatik olarak zengin etmeyecek eğer siz kılınızı kıpırdatmazsanız. Burada hiç kimse kimseye mecbur değil ve hiç kimse sizin networkünüzü inşaa etmeyecek. Bu sizin mesuliyetiniz. Çok çarpık ve yanlış uygulamalardan bahsediliyor yukarılarda. Onları uygulayanlar vardır herhalde ama onlar Amway yapmıyor. Bir toplantıya giderseniz o sizi birisi davet etti diye olur ve üye olacaksanız, sizi davet edenin grubuna olursunuz. Bunlar naz işi değil. Bunun seçmecesi yok, çünkü şirketin kuralı bu. Ama aksini yapanlar varsa, onlar Amway yapmıyor. Bu şirket 51 senelik tarihinde hiç kimsenin hakkını yememiştir.
Alkışlara gelince. Evet, size abartılı gelebilir. Bana gelmiyor mesela. Dürüst olun ve itiraf edin - hangi iş yerinizde her adımınızda takdir gördünüz, hangi iş yerinizde çalışmadığınız zamanlarda bile destek aldınız (yoksa hemen mi kovuldunuz), hangi iş yerinizde hangi patronunuz daha da başarılı olmanız için, daha da çok kazanmanız için ve daha da çok kendinizi geliştirmeniz için uğraştı? Bu işin artılarını saymakla bitmez. Araştırın, yapın, ondan sonra fikir beyan edin.
Saygilar,
Weird

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Ythalat / Yhracat
Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - weird-sofya
..........................
Alkışlara gelince. Evet, size abartılı gelebilir. Bana gelmiyor mesela. Dürüst olun ve itiraf edin - hangi iş yerinizde her adımınızda takdir gördünüz, hangi iş yerinizde çalışmadığınız zamanlarda bile destek aldınız (yoksa hemen mi kovuldunuz), hangi iş yerinizde hangi patronunuz daha da başarılı olmanız için, daha da çok kazanmanız için ve daha da çok kendinizi geliştirmeniz için uğraştı? Bu işin artılarını saymakla bitmez. Araştırın, yapın, ondan sonra fikir beyan edin.

Bunları bana mı yazdınız ? Alkışların abartılı geldiğini yazan benim.

Mutlu bir insansanız neden bu kadar hırçınsınız ???

Toplantılarındaki motivasyon tekniklerini çok abartılı yapmacık bulsam da insanlara tavsiye de ediyorum. İş kurmanın en kolay yolu olarak gösteriyorum. Bu toplantılara katılmaları ve işin gereğini yapmaları durumunda bir çok riskten yoksun bir kazanca ulaşabileceklerini anlatıyorum. Network u bilmem ben bunları Amway için söylüyorum.
tamnland.com

Üye450 yazı
Valla ben bu işleri boş işler olarak görüyorum..Çok ciddi anlamda gaz veriyorlar insanlara...Bir ara bizim şubede 3-5 kişi birden gaza geldi,yanlış hatırlamıyorsam 350 tl lik bir paket vardı ürünlerin bulunduğu,sözde pazarlayacaklardı onları aldıkları ile kaldı hepsi :)

Birde işin bu tarafı var..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Editör5590 yazı
Benimde bir komşu var. Karı koca işlerini terkettiler hayatları otellerde geçiyor. Altlarında kaç kişi var bilmem ama hesaplarına 7 binden fazla para yatıyor her ay. Yaşam standartları epey yüksek.

Yüksek yetenekler ve zekalar gerektirmeyen bir iş.
tamnland.com

Üye355 yazı
ben 99 yılında tanıştım ve bir toplantıya katıldım beni pek sarmadı ancak üye olan arkadaşlarım vasıtasıyla bir kaç ürün lamıştım hiç unutmam bir diş macununa normal fiyatının 3 katı para verdim ancak 1 tüple askerliğim bitti şaşırtacak derecede kalitelii ürünler sunuyorlar yani ürünler aslında bir kez kullanan kişinin tekrarında kullanma olanağı çok yüksek

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat