AMWAY HAKKINDA BİLGİSİ ,TECRUBESİ V.S ALAKASI OLANLARIN YORUMLARINI BEKLIYORUM .
SAYGILARIMLA...
e-broker
| Alıntı Yapılan Metin: |
canlılara zarar vermeyen deterjanında Amway içerisinde pazarlandığını biliyormusunuz. |
Bagırsakta çözünen ve %100 dogal. NUTRILITE/NUTRIWAY* kendi sertifikalı organik çiftliklerinde bitkileri yetiştiren, hasat eden ve işleyen tek küresel vitamin ve mineral markasıyla tanışınca.Çocuklarıma büyük bir güvenle vermeye başladım çok memnunum |
Yazıyı gönderen - merktap MERHABA DEGERLİ ARKADAŞLAR EGER MAHSURU YOKSA SIZIN ENGİN BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM AMWAY HAKKINDA BİLGİSİ ,TECRUBESİ V.S ALAKASI OLANLARIN YORUMLARINI BEKLIYORUM . SAYGILARIMLA... |
Yazıyı gönderen - weird-sofya .......................... Alkışlara gelince. Evet, size abartılı gelebilir. Bana gelmiyor mesela. Dürüst olun ve itiraf edin - hangi iş yerinizde her adımınızda takdir gördünüz, hangi iş yerinizde çalışmadığınız zamanlarda bile destek aldınız (yoksa hemen mi kovuldunuz), hangi iş yerinizde hangi patronunuz daha da başarılı olmanız için, daha da çok kazanmanız için ve daha da çok kendinizi geliştirmeniz için uğraştı? Bu işin artılarını saymakla bitmez. Araştırın, yapın, ondan sonra fikir beyan edin. |