Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Online Outlet

BaşlatanCan BasogluTarih04/09/2009 13:22:54Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,
www.giymix.com adli internet sitesinin sahibiyim. Sitemin trafik akisini hizlandirip daha fazla musteri kitlesine ulasmak istiyorum. Bu konuda bana verecebileceginiz tavsiyeler var midir? Tesekkur ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Hukukçu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye191 yazı
ürün arama motorlarına kayıt yaptır
farklılık yaratacak projeler yap(bloglaarda forumlarda senden söz edilir)
seo çalışması uygula
kampanyalar düzenle
adsense reklamını kullan
ürün çeşidini artır
müşteri memnuniyeti sağla(kulaktan kulağa orta vadede müşteri bulursun)
fiyatı uygun tut
ürünle birlikte süpriz hediyeler yolla...
ALIENWARE

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Editör5590 yazı
Site çok güzel. Bu kadar güzel bir siteye sahip olup google da tıklanacak yerde durmayı bilmemek ilginç.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı

@aragon, yorumlarin icin tesekkur ederim.
@akinselcuk, yorumun icin sana da tesekkur ederim. Aslinda kotu bir trafigimiz yok sadece limango vs gibi sitelerin gazetelerde cikan haberlerini okudukca bu potansiyeli yakalayamadigimi dusunuyorum. Gunluk 500 civari ziyaretci aliyoruz, satislarimizda iyi ama kim daha cok satmayi istemez ki?

Herkesin yardim edip fikirlerini sundugu bu yorumda belki daha degisik fikirler edinebilirim diye acmistim bu konuyu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye422 yazı
ucuz istiyorsan: adsense kuponlarla facebook demo kuponlarıyla iyi hit alırsın.
uzun sireli ve kalıcı hit için SEO lazım.
webmaster...

Üye191 yazı
sitenize bakmamıştım yaratıcı ve farklı bir site olmuş ama daha çok dikkatimi çeken ürünler oldu bu ürünleri satmak için firmalarla anlaşıyomusunuz bildiğim kadarıyla markalı ürünlerde özellikle giyimde hukuksal sorunlar çıkabiliyo yoksa toptancı usülüylemi çalışıyosunuz...
ALIENWARE

Yeni Üye3 yazı
@aragon; elimizde Fred Perry haric diger markalarin bayilikleri mevcut. Antalya'da 2si outlet olmak uzere 8 bayi ile perakende satis yapiyoruz. Bazi firmalar online satis yapilmasini istemiyor ornegin Tommy Hilfiger. Fred Perry'den de stoklu olarak ve sadece internette satmak icin Bilsardan urun aliyoruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Yeni Üye99 yazı
sayın basoğlu siteniz çok güzel vede fiatlarda bence çok uygun...antalyadan başka yerde outlet mağazanız varmı detaylı bilgi için görüşelim.birisi882@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Serbest meslek
Üye515 yazı
sitenizi cimri.com gibi karşılastırma sitelerine ekleyin sahibinden.com gg sitelere ilan girin tel yerine link verin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye906 yazı
ürünleri stoklumu tutuyorsunuz acaba işleyısı nasıl merak edıyorum bu arada sıtenız çok guzel tebrıkler.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy