Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hayata Geçirilebilecek Fikirler . . .

BaşlatansertiTarih31/08/2009 12:47:14Yorum2

İlk mesaj
Üye223 yazı
Arkadaşlar,
Herkesin söylediği ama bir türlü yapmadığı yapamadığı üretimi canlandırmak için neler yapılabilir?

Benim hep idealim şu oldu yeni bir şey icad edip bunu seri imalata taşımak. İimdi benim tartışmaya açmak istediğim konu şu; Kafasında böyle bir fikir olan; şöyle bi şey icad etmek isterdim diyen arkadaşlar sizlere sesleniyorum.

Hayata geçirilebilecek fikirleriniz varsa bunu yazarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Editör5590 yazı
Hocam mesela şöyle bir şey yap veya yaptır.

Evin güneş alan ışıklı bir duvarına kolayca monte edilen bir panelden gelen enerjiyle banyoda veya mutfakta bir termos kazan daki su ısınsın ısı kaybı olmadığından soğumasın. Ama kazan kibar ve güzel görünümlü olsun ve tesisat sıkıntısı olamsın öyle ki evin babası eğer becerikliyse bağlayabilsin. Ayrıca ayda 15 lira taksitle satılabilsin toplam fiyatı uçuk olmasın. Mesela bir öğretmen maaşından daha aşağıda olsun.

Kapı girişinde bir dijital alet, kocaman bir göstergede evin harcadığı elektriğini para cinsinden yazsın. Bunu yap sat. Her faturadan sonra sıfırlayıp yeniden takip edilsin.

Öyle bir alet yap ki evin televizyonuna bağlandığında saniye saniye hangi kanalın izlendiğini, hem kablolu hem uydu hemde yerel antenden bilebilsin ve bunları belli zamanlarda bağlı olduğu merkeze bildirsin. Alet uydu, kablolu ve yerel anten ayarlarını kendi kendine bilebilsin belli uygulamalara muhtaç kalmasın. Bu kadar gelişmişini yapabilen tv kanallarına bunu iyi fiyatlara satabilir. Mevcut uygulamalar bu kadar pratik, güvenilir ve kapsamlı değil.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
Merhaba

Rus sitelerinde derlenmiş 1500-e yakın iş fikri.Umarım yararlı olur.

http://getir.net/n8k

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Saty? / Pazarlama