Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yoğun İstek Üzerine Alo Hizmet Çağrı Servisi

BaşlatanfelcekTarih30/08/2009 21:26:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Sn. arkadaşlar yoğun istek üzerine Alo Hizmet Çağrı Servisi nin bazı maddeler halinde açılımını yapıyoruz.
1. Alo Hizmet Çağrı Servisi bir danışmanlık işi değildir. Tamamen hizmet verme üzerine hizmet servisidir.
2. Alo Hizmet Çağrı Servisinde Bölge Temsilciliği, İl Temsilciliği ve İlçe Temsilcilikleri bulunmaktadır. Yani tüm Türkiye çapında 2.000 temsilci ile tüm uzaklara yakın olmak ve tüketiciye anında hizmetle cevap vermektir amacımız. Bölge Temsilcileri kendi bölgelerinden sorumlu olarak çalışacaklardır.
3. Temsilci merkezimizce işe yönlendirilecektir. Bir mobil temsilcilik yetecektir. Temsilcinin aylık aidattan başka masrafı olmayacaktır.
4. Tüm bilgilendirme, temsilci bölgesinde iş takibi, müşteri takibi merkezce yapılacak ve iş doğduğu anda temsilciye yönlendirilerek temsilci iş bitiminde komisyonun tamamına alarak işlemi biterecektir.
Tüm Türkiye çapında bölge, il ve ilçe temsilcileri bekliyoruz.
ciddi ilgililerin lütfen http://hizmetcagri.tr.gg
felcek

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Editör5590 yazı
Daha sıkı bir tanıtım gerekiyor. Bir çok kişinin tam olarak anladığını, ikna olduğunu sanmıyorum.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye91 yazı
Katılıyorum. Ne tür işler bunlar ve temsilci ne yapıyor tam olarak açıklanması lazım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı

evet nasıl işliyecek bu iş daha açılımlı bilgi vermenizi istiyoruz. siyete bakın diyosunuz ama bir şey anlaşılmıyor. lütfen biraz daha bilgi

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı
Ya ne alaka yani temsilci aidat ödeyecekmiş falan.ya kardeşim bu iş gerçekten ciddi bir işse zaten komisyonun hepsini temsilcinin alması anlamsız.bırakın böle uyduruk işleri falan.eğer gerçekse ciddi ciddi anlatırsın işi yoksa milleti boş yere meşgul etme....

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
madem 2000 tane temsilciniz var bu alanda.en azından doğru düzgün bilgiyi birebir yapan bir temsilcinizden alalım.çok üstü kapalı olmuş yazdıklarınız.kimsenin ilgilenceğini sanmıyorum bu şekilde.ama insanın iştahını kabartmıyorda değil yani..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynsan kaynaklary