Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rudolf Nureyev İmzası

Başlatan27ant27Tarih30/08/2009 19:32:23Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
ARKADAŞLAR BİRAZ SAÇMA GELEBİLİR AMA BENDE 1985 YILINDA RUDOLF NUREYEVİN İMZALADIGI YAKLAŞIK UZUNUGU 80 CM OLAN KAGIT VAR BUNU NASIL SATARIM VE KİME

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Editör5590 yazı
Antikacılara satılır ama büyüklerine herhalde.

Çünkü diğer herkes şunu sorabilir; kim ki bu Rudolf ?

Tatar asıllı bir balet olduğunu kimse bilmez. Yani insanlara hitap etmeyen bir şahsiyetin imzası bir işe yaramaz. Bunu ancak bu balet abiyi tanıyan hayranı olan biri alabilir. Onlar da bu imzanın gerçek olduğundan emin olmak ister.

Açıkcası Fatih Terim imzalı futbol topunu internette satışa çıkarmak çok daha kazançlı olabilir. Terimin imzasını ilk anda sorgulayan pek çıkmaz ayrıca topa atılacak bir benzer imzada hiç sorun yaratmaz. İnternet ortamında 200 IQ ile dolaşan ama kafası hiç çalışmayan o kadar çok akıllı bıdık var ki. Eğer çok satılır tadında bırakılmazsa bu işe ancak Terimin kendisi bozulabilir. Dövedebilir dava da edebilir.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
RUDOLF NUREYEV 1985 yılında ve bir kaç sene üst üste fethiye ye gelirdi ve her gelişinde benim işyerime ugrardı halı ve kilim satardım bana o zaman 60*30 ebatında imza attırmışdım dün tesadüfen buldum acaba dedim satabilirmiyim sagol ilgin için teşekkürler Akinselcuk.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm