İlk mesaj
Genel İlanlar
50 000 Tl İle Ne İş Yaparım
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumÇ
Yeni Üye56 yazı
Paranızı bi kenara koyun ; malum o parayı kazanmak zor,bilen bilir,
siz kendinizden ,geçmiş iş tecrübelerinizden,çevrenizden bahsedin,
hangi sektörler ilginizi çekiyor ?neden?
eğitiminiz nedir,
antalya iş yapılacak bir yermi ?
ortam nasıl bunlardan bahsedin?
değişik bir projeniz varmı ?
: ]
GERÇEK İŞ ARKADAŞLARINIZI BULURSANIZ ,YARATTIĞINIZ SİNERJİ SİZİ HERYERE ***ÜRÜR.MESELE ,GİTMEK İSTEDİĞİNİZ BİR YER YADA BİR YERE GİTME İSTEĞİNİZ OLUP OLMADIĞINDA.
2
Yeni Üye38 yazı
2
Yeni Üye38 yazı
benim işim turistlere yönelik oldugundan ne zaman ne kadar kazanacagım belli degil bir ay 3 000 kazanıyorsun bir ay 5 000 kazanıyorsun bir bakıyorsun 3 ay cepden yiyorsun yani düzenli bir gelirinin oldugunu bilmiyorsun onun için başka bir iş alanı ve her ay yaklaşık belli düzenli gelir getiren iş yapmak istiyorum sermayem ile
Ç
Yeni Üye56 yazı
GERÇEK İŞ ARKADAŞLARINIZI BULURSANIZ ,YARATTIĞINIZ SİNERJİ SİZİ HERYERE ***ÜRÜR.MESELE ,GİTMEK İSTEDİĞİNİZ BİR YER YADA BİR YERE GİTME İSTEĞİNİZ OLUP OLMADIĞINDA.
2
Yeni Üye38 yazı
teşekkür ederim fikirlerin için ÇELİK balon işini 2003 de düşündüm dü hollanda da görmüşdüm ama antalya izin vermiyor askeri bölgelerden ve havalanı dolayından seracılık bana ters gelir çok teşekkürler ederim
Ç
Yeni Üye56 yazı
o zaman kolay gelsin
2
Yeni Üye38 yazı
sevgili çelik ben bilmiyorum ama daha çok yiyecek içecek tarzı zaruri ihtiyaç olan şeyleri daha çok düşünüyor gibiyim gerek imalatı gerek toptanı ama alışveriş merkezleri engel olurmu diye düşünüyorum ne bileyim peynir yumurta ekmek yani bunların imalatı veya toptan alıp satmak gibi tam net karar degil bu şimdilik sadece düşüncem
Ç
Yeni Üye56 yazı
onuda hallederiz ,
tabldot yemek
tabldot yemek
2
Yeni Üye38 yazı
evet bu fikrin güzel ama pazarlama işi çıkacak karşımıza ve türkiye ne kadar hazır böyle hazır yemek yemeye ben evime şahsen hiç hazır yemek almadım ve almamda ama iyi bir fikir dostum düşünelim bu konuyu MSN den yazabilirsin açık şidi msn im
2
Yeni Üye38 yazı
Ç
Yeni Üye56 yazı
msn kullanmıyorum,
burdanda yazarım sen merak ettiğini sor.
burdanda yazarım sen merak ettiğini sor.
2
Yeni Üye38 yazı
şimdi misafir geldi ama yarın devam edelim yazışmaya sana zahmet olmazssa
M
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşım,gıda sektöründe hizmet veren bir a.ş. nin genel müdürüyüm firmamı piyasa şartları sebebiyle tasfiye ettim,zira büyük gros marketlerin bile ödemelerini geciktirdiği yada çeklerini ödemediği bir piyasada batmamak yada ayakta kalmak mümkün değil! 10 yıl kadar önce kanada menşeyli bir fast food zinciri ile görüşmelerim ve türkiye çalışmalarım oldu,konu hakkında oldukca bilgi sahibiyim, türkiyeye özel zincir fast food projem var ve oldukca düşük maliyet ile başlanacak,gerekli alt yapı,marka,bölge,istatistiklerini yaptım!az yatırımla çok kazanacak üstelik günlük nakit para kazanarak yatırdığı parayı defalarca katlayacak,sermayedar yatırımcı ciddi ortak arıyorum!mail yoluyla irtibata gecebilirsiniz! İstanbul
2
Yeni Üye38 yazı
selam murat bey aslında bu macdonalds burgerking tarzına karşıyım insanlıga faydalı birşey degil ama sonuçda nereye gitsen kuyruk var bu tür işyerlerinde. güzelim kebapcılar dönerciler sinek avlıyor iken
evet fikrinizi güzel buluyorum hangi AVM gitsen iş yapıyorlar yazışmaya devam edelim ilgimi çekiyor fikriniz saygılarımla
evet fikrinizi güzel buluyorum hangi AVM gitsen iş yapıyorlar yazışmaya devam edelim ilgimi çekiyor fikriniz saygılarımla
M
Yeni Üye3 yazı
murrattt@hotmail.com mailim, bu gün müsahit değilim mail adresinizi yazarsanız konu detayını kısaca aktarırım genelden,detay vermekten yana değilim, saygılarımla
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz