İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Hastane Çevresinde Yapılabilecek Ufak Çaplı İşler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumB
Yeni Üye10 yazı
hediyelik eşyada olabilir, hasta ziyaretleri sırasında insanın aklında yokken bile elim dolu gideyim psikolojisi ile iş yapabilir.
bu söylediklerim senin küçük çaplı tanımını aşarmı bilmiyorum, daha küçük çaptan bahsediyorsan ki bana göre en sağlamı, seyyar çaydanlıklarla (termosda oalbilir) hastane önünde sigara içmek için bekleyenlere çay, kahve, oralet türü (bunların toz olanlarıda olduğu için hepsinden satabilirsin) içecekler sat. maliyeti düşük bence fena olmayan tutarda parada kazanılabilinir.
ne hastaneleri olduğunuda söylesen daha yardımcı olunabilir. mesela çolcuk hastanesi varsa ona göre bir fikir üretilir.
B
Üye1359 yazı
ya da hasta /iş takibi felan...
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
V
Yeni Üye8 yazı
3 tane özel hastane var, ayrıca 2 tane diş hastanesi ve tüm doktorların muayenelerın oldugu bir sokak. çay, kahve tost salonu dolu etrafı, 1 tane çiçekci vardı calısmadı kapandı. optıkler ve medıkallerde mevcut cevresınde tabi.5000-6000 lira civarında bır masrafla acabılecegım veya yapabılecegım bır iş düşünüyorum açıkcası.
V
Yeni Üye8 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - DepLoy online randevu desek.. bir laptop, 3g/wireless bağlantı... ya da hasta /iş takibi felan... |
gelişime pek açık degıl bulunduğum yer. ama düşünülebilir tabiki biraz açabılırmıyız? bu işi yapanlar varmı yani? nasıl bir iş tam olarak
B
Üye1359 yazı
tv de izlemiştim adamlar hastanede hasta kovalıyorlardı. Medikal ya da civar eczaneler mi artık tam olarak hatırlamıyorum oralara müşteri taşıyorlardı.
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
B
Üye1359 yazı
iş fikri sadece fikirde mi kaldı ?
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
M
Üye2659 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Bartoloucci online randevu desek.. bir laptop, 3g/wireless bağlantı... ya da hasta /iş takibi felan... |
Arkadaşla Bartolouccigibi r yenilikçi fikirleri olanlar yokmu
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz