Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hastane Çevresinde Yapılabilecek Ufak Çaplı İşler

BaşlatanvebalTarih27/08/2009 14:03:36Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar oturdugum sokakta 3tane büyük hastane ve diş poliklinikleri diş hastaneleri vs. yerler var. Etrafta çay ocağı ve yemek salonları mevcut. Küçük çaplı hangi sektöre girebilirim bu çevrede sizce? Fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye10 yazı
medical sarf malzeme satan yerlerde vardır muhakkak ama yoksa para kazanırsın.
hediyelik eşyada olabilir, hasta ziyaretleri sırasında insanın aklında yokken bile elim dolu gideyim psikolojisi ile iş yapabilir.
bu söylediklerim senin küçük çaplı tanımını aşarmı bilmiyorum, daha küçük çaptan bahsediyorsan ki bana göre en sağlamı, seyyar çaydanlıklarla (termosda oalbilir) hastane önünde sigara içmek için bekleyenlere çay, kahve, oralet türü (bunların toz olanlarıda olduğu için hepsinden satabilirsin) içecekler sat. maliyeti düşük bence fena olmayan tutarda parada kazanılabilinir.

ne hastaneleri olduğunuda söylesen daha yardımcı olunabilir. mesela çolcuk hastanesi varsa ona göre bir fikir üretilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye1359 yazı
online randevu desek.. bir laptop, 3g/wireless bağlantı...
ya da hasta /iş takibi felan...
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı

3 tane özel hastane var, ayrıca 2 tane diş hastanesi ve tüm doktorların muayenelerın oldugu bir sokak. çay, kahve tost salonu dolu etrafı, 1 tane çiçekci vardı calısmadı kapandı. optıkler ve medıkallerde mevcut cevresınde tabi.5000-6000 lira civarında bır masrafla acabılecegım veya yapabılecegım bır iş düşünüyorum açıkcası.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - DepLoy

gelişime pek açık degıl bulunduğum yer. ama düşünülebilir tabiki biraz açabılırmıyız? bu işi yapanlar varmı yani? nasıl bir iş tam olarak

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Üye1359 yazı
tv de izlemiştim adamlar hastanede hasta kovalıyorlardı. Medikal ya da civar eczaneler mi artık tam olarak hatırlamıyorum oralara müşteri taşıyorlardı.

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye1359 yazı
iş fikri sadece fikirde mi kaldı ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bartoloucci

Arkadaşla Bartolouccigibi r yenilikçi fikirleri olanlar yokmu
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama