Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İzmir'de Yatırım Yapacak Ortak

BaşlatananaforTarih26/08/2009 14:22:02Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
merhaba arkadaşlar ben plastik geri dönüşüm işi ile ilgilenmekteyim maddi durumum iyi olmadığından yatırım yapacak ortak arıyorum müşteri portföyüm ve hali hazırda teslim edilmesi gereken siparişlerim var ciddi olarak ilgilenen arkadaşların tekliflerini bekliyorum bu sektöre kriz uğramıyor , bana mail adresimle ulaşabilirsiniz saygılarımla
anafor_2335@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye15 yazı
merhabalar anafor.bu işle ilgili biraz daha detay bilgi rica edicem.artı bunun yanında ne kadar bir sermaye gerekli olur ve ne kazanabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye14 yazı
merhaba ilginize teşekkür ederim plastik geri dönüşüm işi fabrikalardan atık plastikleri alıyoruz ve bunların plastik kırım makinalarında kırıyoruz bu işe makina yatırımı ile beraber toplam sermaye 60- 80 bin Tl. civarında sermaye ne kadar çok olur ise sıkışmadan çok kazanç elde edersiniz yatırdığınız sermaye 3- 4 ayda size geri dönecektir işin karmarjı % 60 ile 75 civarında tabiki hurdayı alırken kazanacaksınız öyle mal oluyorki % 100 kazanıyorsunuz müşteri porföyüm hazır ve teslim edilmesi gereken siparişlerim var . bu sektöre kriz uğramaz ve devamlı çalışırır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye42 yazı

müşterileri nasıl buluyorsunuz??kg kaç paradan kırılıyor??biraz daha detay verebilirmisiniz??kaç makinanız var yeriniz nerede??kapasite??referans olarak firma ismi??

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
60-80 bin tl şart mı daha az sermayeyle yapılmaz mı bu iş
hasan

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf