Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Hobileriniz Neler?

BaşlatanAnahtarTarih19/08/2005 16:29:51Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye76 yazı
Hem calisacak degiliz ya.. Birazda kendimize zaman ayirmaliyiz degil mi? Ilgilendiginiz hobileriniz neler acaba ? Veya su anda yapamasaniz dahi nelerle ilgilenmek ve ugrasmak isterdiniz...

------------------------------------------

Kendimden baslayayim Buyuk bir Cichlid akvaryumu + 2 kanarya + 1 alman coban kopegi Calismaya vakit kalmiyor valla.. Neyse yavas yavas anlatirim...

Akvaryum hobisi ve Kopek bende tam hastalik gibi... Uzun sure barinaklara yardimla ugrastim, su anda bebegim oldugu icin bu konuda genellikle gencleri motive etmek ve ekip olmalarina yardim etmekle ugrasiyorum.

Bol bol akvaryumcu gezerim.

Simdilik 3 nokta... :)
Basit seyler yapin, kucuk seyler yapin. Ama surekli yapin ve gelistirin. Goreceksiniz insanlar size ozenecek, goreceksiniz kucuk seyler yapanlar cogalacak. Onlar, bizler, sizler cogaldiginda ise bir lider beklemeyecegiz cunku biz damlaya damlaya gol oldugumuzu farkedecegiz...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satıs Müdürü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye1122 yazı
Ben karafatma ve sivrisineklerden başka evimde pek hayvan besleyemedim. Ama minicik bir köpeğim olsun isterdim. Onu da Allah vermiyor napalım köpek annesi olamıycam. Bunun yanında şiir ve denemelerle uğraşmayı seviyorum. Fakat şu sıralar tatilden yeni geldiğim için ilhamım kayıp. Eskiden çok güzel resimler yapardım, genellikle insanı çalışırdım. Herhoşlandığımın resmini çizerdim. Sonrada yırtar atardım. Bugünlerde size sürekli zeka testi ve bulmaca çözüyorum. Takı tasarımıylada uğraşıyorum. Herşeyi bana ait orjinal takıları çok ucuza mal edip pahalıya satıyordum geçen aya kadar. Şimdi sadece kendime yapıyorum. Uzun zamandır sporda yapamıyorum. Galiba bir çok hobimi unutmuşum. Benden bu kadar, üç noktayı koyarsam hakkını verirmiyim bilmiyorum. Yeniden canlandığımda yazmak üzere diyorum. Hoş çakalın.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye23 yazı
valla o rezilliği birde bana sor mim :'(

bendede akvaryım varDI ama ben eskişehire gittiğim zaman annemler kaldırmış bende çiklit vardı süper hayvanlar bence.

şu sıralar araba ile uğraşmayı çok seviyorum yani tuning filan aracı seri kullanmak yani adrenalin hoşuma gidiyor
birde profesyonel bir dalıcıyım su altına sürekli inerim orada ALLAH ın yarattığı varlıkları tektek incelerim dakikalarca bakarım sonra çıkarım ve yeni bir döneme başlamış gibi olurum :)

Yerleşim Türkiye / antalyaMeslek Ticaret
Üye110 yazı

Benim en büyük hobim satranç oynamak,nerden bulaştım bilemiyorum ama br ikide müzik aleti çalma denemem olmuştu sonuç felaket.Saz aldım teli koptu,gitarı duvara çarptım-konser modunda çalmayı denemiştim-,keman çalmayı denediğimde ise çıkan ses insanları galeyana getirmeye yeteceği için mgk yasakladı.
Doğa yürüyüşleri karmaşadan bıktığımdan olsa gerek yada oksijen çarpıyor beni transa geçiriyor.İlgilenenler için Aytepe diye güzel bir yer var İzmit ten sonra.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
Benim hobilerim biraz farklı. Tanrı vergisimidir, tanrı cezasımıdır bilemiyorum ama adrenalini yüksek olan hobilerden var. Yamaç paraşütü, yelkencilik-denizcilik ve tabiiki
dolayısıyla navigasyon,dalma, balıkçılık(deniz ve tatlı su karışık)ve doğa yürüyüşleri
(bunu oğlumla yapmayı çok seviyorum).Bunların çoğunu sertifikalı yapıyorum veya yaptığımı
zannediyorum.

0 numara bir erkek pincher'ımız var.Laf açılmış iken oğlumuza bir prenses arıyoruz.Belki
arkadaşlarda vardır. Çok güzel bir köpek ama üzerine basmamak için tüm aile birer akrobat
haline geldik.Evde hep hopla**** yürüdüğümüz için yakında evrim geçirip tek ayaklı
insanlar haline geleceğiz.O yüzden YALVARIYORUM...lütfen bayan pincher buluuuuuuun!...
rotaneta

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Editör498 yazı
Bende carlos gibiyim sevdam deniz ve balıklar,olta balıkçısıyım ama ben...Arkadaşlarım sabahtan akşama kadar denizin kenarında oturup balık beklememe bi anlam
veremiyorlar,çoğu sıkıcı buluyor ve zaman kaybı olarak ta nitelendirenler var,Bir de tersini düşünelim elimde olta olmasaydıda,yine sabahtan akşama kadar denizin kenarında otursaydım,bu sefer ne olacaktım... deli:)olta var balıkçıyım...
Benim evimde de gitardan tutunda,arap darbukasından çıkın,pek çok müzik aleti var ama şimdiye kadar hiç bir tanesinden anlamlı sesler çıkartamadım..Ama denemeye devam bir gün mutlaka.....
Kamp yapmayıda severim,ama çadırda yatmayı sevmiyorum,dışarıda kalmak benim tercihim,yıldızlar falan,birde çöplere gelen köpekler yüzümü yalamasa....
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Yazar997 yazı
fotoğrafçılık, sony w5'im var, onunla oynamayı seviyorum. :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im