İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
500 Bin Lira Nasıl Kazanabilirim?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumF
Yeni Üye31 yazı
L
Yeni Üye14 yazı
B
Yeni Üye7 yazı
Aynen Bende Merak Ettim Kısaca Yazarmısın?Yani Acıklamadan Üstü Kapalı Nasıl Bir İşki Bu Kadar Kazandırıyor?
Kaan
Z
Yeni Üye41 yazı
23/08/2009 : 13:47:27#4
Web sitesi
Alıntı
Zafer BAYRAKTAR
M
Üye154 yazı
arkadaşlar bu parayı min 1 max 2 yıl gibi bir zamanda kazanıp hemen işe başlamak istiyorum .ortak veya finansman aramıyorum.eğer hiçbir gideriniz yoksa 500,000 lira max 2 yıl gibi bir zamanda kazanılabilir.Dediğim gibi günde milyonlar kazanılacak bir iş için finansman veya ortak işin karını düşürür.kredi veya ortak ile ilgili yorum lütfen yapmayın
size sorum şu bu zamanda en çok kar getiren sektör hangisi?
size sorum şu bu zamanda en çok kar getiren sektör hangisi?
M
Üye643 yazı
sağlık sektörü
A
Yeni Üye22 yazı
24/08/2009 : 10:29:21#7
Web sitesi
Alıntı
Anadolu insanı şöyle demiştir " Ağlamayan bebeye meme vermezler " iş hayatı da böyle , çalışmadan para kazanılmıyor ... iki senede hiç gideriniz olmazsa 500.000 lira kazanılabilir diyorsunuz, af buyrun ve cahilliğime verin nasıl yapıyorsunuz ? yani bu para nasıl birikir ? Boğazdan, giyimden, aklınıza gelecek her şeyden kıstım yine birikmiyor !!! Elektriği , suyu, telefonu, maması, bezi, manavı kasabı hepsi birleşmiş benle cenk ediyor ...
lütfen anlamamda yardımcı olun, tek gelirle 2 senede nasıl birikir bu para ?
lütfen anlamamda yardımcı olun, tek gelirle 2 senede nasıl birikir bu para ?
Bülent KILIÇ - Mazda Ahura yeryüzündeki ilk tanrı - insandır ve bilinen en eski dinin kurucusudur.
A
Üye101 yazı
1 yıldır işsiz geziyorum kafamda da müthiş işler planlıyorum şöyle yapacam böyle yapacam farklı olacak yeni olacak filan... babam dediki oğlum artık bi iş bul da çalış nereye kadar böyle gidecek ben hala hayalimin peşindeyim tabi, babama ilerde çok zengin olacağım dedim az kaldı 6 ile 7 sene gibi babam bana çöl den develermi getirecek dedi ve benim develer çölde kaldı bekliyorum gelir belki umudumu yetirmedim........aman yanlış anlaşılmasın saygılar............
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......
H
Üye324 yazı
Sn. MehmetUstam.
Gelde anlat bu sitede ki insanlara Sağlık Sektörünün ne kadar ciddi ve nekadar güzel paralar kazandıran bir iş olduğunu..Yaklaşık 2 aydır dilimde tüy bitti bu sektörü insanlara empoze etmek için...Ama nafile..Bu durum nekadar sağlığa ilgili ve nekadar sağlıklı bir toplum olduğumuzu gösteriyor sanırım..
Gelde anlat bu sitede ki insanlara Sağlık Sektörünün ne kadar ciddi ve nekadar güzel paralar kazandıran bir iş olduğunu..Yaklaşık 2 aydır dilimde tüy bitti bu sektörü insanlara empoze etmek için...Ama nafile..Bu durum nekadar sağlığa ilgili ve nekadar sağlıklı bir toplum olduğumuzu gösteriyor sanırım..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz