Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

500 Bin Lira Nasıl Kazanabilirim?

BaşlatanmelihözcanTarih22/08/2009 16:04:54Yorum9

İlk mesaj
Üye154 yazı
merhaba arkadaşlar aklımda çok güzel bir proje var bana bir günde milyonlar kazandırabilecek bir iş.yalnız bu proje için 500,000 lira gerekli.bu miktarı ne iş yapıp kazanabilirm. bu zamanda en karlı sektör hangisi?

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye31 yazı
Merhabalar.İşin doğrusu 500.000tl.bu devirde çalişmayla kısa vadede kazanılmaz.Yapılacak yatırım tutarı ise bu dediğin kendi özsermayeni ortaya koyup eksik kalan kısım için finansman araman.1 günde milyon kazandıracak iş fikrin var ise yaptığın fizibilite vs. gibi argumanları gereken evraklarınla en yakın bankaya gidersen yardımcı olabilirler.Veya çok ortaklı olarakda işe girişebilirsin,tabii sermayeder ortak bulmakda zor budevirde.Projenide merak ettim bu arada.Saygılar.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
çok zor belli bir sermaye ister.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye7 yazı

Aynen Bende Merak Ettim Kısaca Yazarmısın?Yani Acıklamadan Üstü Kapalı Nasıl Bir İşki Bu Kadar Kazandırıyor?
Kaan

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye41 yazı
bende 500000tl bulsam paranın anasını satacan valla :--)))))))
Zafer BAYRAKTAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye154 yazı
arkadaşlar bu parayı min 1 max 2 yıl gibi bir zamanda kazanıp hemen işe başlamak istiyorum .ortak veya finansman aramıyorum.eğer hiçbir gideriniz yoksa 500,000 lira max 2 yıl gibi bir zamanda kazanılabilir.Dediğim gibi günde milyonlar kazanılacak bir iş için finansman veya ortak işin karını düşürür.kredi veya ortak ile ilgili yorum lütfen yapmayın

size sorum şu bu zamanda en çok kar getiren sektör hangisi?

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Üye643 yazı
sağlık sektörü

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı
Anadolu insanı şöyle demiştir " Ağlamayan bebeye meme vermezler " iş hayatı da böyle , çalışmadan para kazanılmıyor ... iki senede hiç gideriniz olmazsa 500.000 lira kazanılabilir diyorsunuz, af buyrun ve cahilliğime verin nasıl yapıyorsunuz ? yani bu para nasıl birikir ? Boğazdan, giyimden, aklınıza gelecek her şeyden kıstım yine birikmiyor !!! Elektriği , suyu, telefonu, maması, bezi, manavı kasabı hepsi birleşmiş benle cenk ediyor ...
lütfen anlamamda yardımcı olun, tek gelirle 2 senede nasıl birikir bu para ?
Bülent KILIÇ - Mazda Ahura yeryüzündeki ilk tanrı - insandır ve bilinen en eski dinin kurucusudur.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye101 yazı
1 yıldır işsiz geziyorum kafamda da müthiş işler planlıyorum şöyle yapacam böyle yapacam farklı olacak yeni olacak filan... babam dediki oğlum artık bi iş bul da çalış nereye kadar böyle gidecek ben hala hayalimin peşindeyim tabi, babama ilerde çok zengin olacağım dedim az kaldı 6 ile 7 sene gibi babam bana çöl den develermi getirecek dedi ve benim develer çölde kaldı bekliyorum gelir belki umudumu yetirmedim........aman yanlış anlaşılmasın saygılar............
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Üye324 yazı
Sn. MehmetUstam.
Gelde anlat bu sitede ki insanlara Sağlık Sektörünün ne kadar ciddi ve nekadar güzel paralar kazandıran bir iş olduğunu..Yaklaşık 2 aydır dilimde tüy bitti bu sektörü insanlara empoze etmek için...Ama nafile..Bu durum nekadar sağlığa ilgili ve nekadar sağlıklı bir toplum olduğumuzu gösteriyor sanırım..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret