Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Antalyada 45000 M2 Alanda Servisimize Fikirler

BaşlatanişceTarih20/08/2009 17:24:20Yorum3

İlk mesaj
Şu anda içersinde tamirhaneler yağlama yıkama duşlar wc berber çamaşırhane ofis yerleri cafeterya mescit bulunmaktadır, havaalanına 4 dk mesafededir, her türlü alt yapısı mevcuttur. 2005 yılından beri faal durumdadır.

Bizim bu yerle ilgili daha neler yapılabilir fikirlerinizi bekliyorum. Rent a car lara havaalanına yakın iş yapan firmalara kargo şirketlerine tır garajı vs .

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
önceki yazımda belirttiğim işlerin çalışmaları yapıldı ama yarım kaldı.bundan sonra ne yapılabilir veya katılımcı arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak istiyorum.şu ana kadar tesisimizdeki yapılanmayla ilgili ayrıntıları ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Otomotiv
Hedef kitlen kesinlikle Ruslar olmalı ki zengin ruslar da malum epey bol.. Bence genel bir anket ya da araştırma yap ya da yaptır.. 500-1.000 rusa sor.. Ne ihtiyaçları var ne olursa ilgi çeker gibi..otellerde sunulmayan bir hizmet olmalı bence...

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er

sayın üstadım yıkama yağlama ağır vasıtaya uygunmu ayrıca buludğunuz yer konumunuz itibarıyla karayolu üzerindemi resimleri varmı yerin konumunu gösteren havaalanına yakın dediğinize göre turizm araçalrına hizmet veren bir konum oluşturulabilir ben sizin anlattığınız tüm mesleklere hakimim otomotiv ve turizm taşımacılık servis bakım hizmetleriyle uğraştığım için bereberde gerekirse yapılabilir yada yok derseniz kiralık da tutulabilir o yüzden yerin konumuyla ilgili tam bilgi ve resim konumunu ayrıca resim üzerinden yapılabilecek diğer fikirler üretilebilir gerekirse yerinde de tetkik edebilirim saygılarımla (enginbayrak_41@hotmail.com)gsm:544 330 26 31

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Otomotiv