Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum, Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

BaşlatanTbaranTarih18/08/2009 21:33:53Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.

Ben Ankara'da yaşayan 24 yaşında bir insanım. Elimde bildiğim yada yapabileceğim bir mesleğim yok. Bundan önce bir çok kez ticaretle uğraştım ama hepsinin sonu hüsranla bitti. İnternet cafe, Bilgisayar satış ve teknik destek, Tekel bayi, Telefon ve kontör satışı, Son olarak Fast Food. Geçmişte bu işlerle uğraştım. Ama hepsi çeşitli sebeplerde dolayı iflas etti. Bazısında kriz vurdu bazısında sermayem kısıtlı kaldı bazızında iş yoğunluğu yoktu ve hepsinin sonu aynı oldu.

Şimdi tekrardan korkarakta olsa yeniden ticarete girmek istiyorum. Çok sükürki elimde güçlü bir miktar sermayem var. Çevremden aldığım tavsiyeler ufak bir ofis kiralayıp piyasadaki satılık ev dükkan ve arsa işini takip etmem. Bir nevi sıcak paracılık diyebilirim. Nakit paraya sıkışan insanlardan gayrimenkullerini değerinin altında alıp satmak. Bu iş ne kadar yasal gibi görünsede işin dini boyutu beni üzüyor ben hakkımla kazanmak istiyorum. Emek vermek istiyorum.

Bana önerebileceğiniz her sektöre açığım yanlız şunu söylemek istiyorum artık kaybetmeye tahammülüm yok ve öyle bir lüksümde yok. Yani bu benim son maçım ya kazanırım yada biterim. Elimdeki sermaye 750.000 Lira civarı.

Bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Üye2311 yazı
Ayrıca madem Ankara dasın hakanuysalca ile bir görüş derim konuya vakıf biri olarak tavsiye ederim,bence de iy bir ortaklık olabilir,burdan da vesile ile hakan kardeşe bir selam yollayayım ,izninizle..Başarılar..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye324 yazı
Metin kardeşim değerli yorumların için teşekkür ederim. Benden de sana ve tüm antalyaya selam.
Konuyu açan bu arkadaşa özel mesaj gönderdim ve email ile irtibat kuracağını söylemişti. ankara da olduğu için bir gün ofisimde tanışır ve konuşuruz diye bekledim fakat konuyu açtığından bu güne dek herhangi bir cevap alamadık kendisinden. sanırım yoğun işleri var arkadaşımızın.
Bu ara da bu sitede herhangi bir ticari alış veriş veya iş birliği gibi oluşumlar tamamiyle artık BÜYÜK SÜPRİZ olur düşüncesindeyim..Saygılar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye50 yazı

arkadaşım narenciye sektörü açılıyor istersen sana yardımcı olabilirim
Sano gıda ve Murat ak gıda irtibat: +90 324 237 63 78 / +90 324 237 63 79 +90 532 657 99 35 halilgez@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye50 yazı
sayın kardeşim ben mersinde ikamet ediyorum narenciyesektöründe 1.ci kalite ürünleri yutr dışına rusya,romanya,ukrayna gönderiyoruz. sezonda sıkı bir şekilde çalışıldığı zaman kar oranı yüksektir.Bizim kendimize ait iki adet tam kapasiteli narenciye paketleme tesisimiz vardır. irtibata geçmek ister isen mail atabilirsin bana halil gez@hotmail.com / sanogida@hotmail.com +90 324 237 63 78 +90 324 237 63 78 +90 324 237 63 79 +90 324 237 63 79 +90 507 375 87 35 +90 507 375 87 35
Sano gıda ve Murat ak gıda irtibat: +90 324 237 63 78 / +90 324 237 63 79 +90 532 657 99 35 halilgez@hotmail.com

Yeni Üye50 yazı
sayın adanali kardeşim ben mersinde ikamet ediyorum narenciyesektöründe 1.ci kalite ürünleri yutr dışına rusya,romanya,ukrayna gönderiyoruz. sezonda sıkı bir şekilde çalışıldığı zaman kar oranı yüksektir.Bizim kendimize ait iki adet tam kapasiteli narenciye paketleme tesisimiz vardır. irtibata geçmek ister isen mail atabilirsin bana halil gez@hotmail.com / sanogida@hotmail.com +90 324 237 63 78 +90 324 237 63 78 +90 324 237 63 79 +90 324 237 63 79 +90 507 375 87 35 +90 507 375 87 35

Yeni Üye63 yazı
o parayla ne yapılmaz ki ama iş bilenlerle çalışılmalı
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye68 yazı
bu parayı biz nasıl kazanabiliriz acaba bu konuda sen bize akıl verebilirmisin. yaş 24 4-5 işde batıp çıkdın zarar ettin ve halen daha 750.000 tl niz var helal vallaha size, Allah daha çok versin helal tarafından tabii.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
MERHABA.ÖNCELİKLE SANA ÖNERİM KESİNLİKLE HEPSİNİ KULLANMA.PARANIN YARISINI KULLAN YATIRIM İÇİN .GERİ KALAN KISMINI BORSADA DEĞERLENDİR.BU KONUDA İSTERSEN SANA YARDIMCI OLABİLİRİM.
atakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşlar bazı kişilerin parası var iş yapamıyor ben ise iş yapıyorum param yok eğer bana ortak olacak arkadaşlar olursa birlikte hem seyehat hemde çok para kazanabiliriz ilgilenen arkadaşlar bana ulaşın konuşalım kazanmak isteyenler bekliyorum pukay.38@hotmail.com
KAZANMAK

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hakkı
24 yaşındasın, bir çok kez battın ve hala 750 binin var. hocam kusura bakma ama sen bizlere akıl ver ya, senin eline su dökemeyiz biz.

alemsin hakkı kardeş sana katılırım....:)))
REP OF F.B.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sami72
ankaranın bir ilçesine lcw bayiligi al

KESİNLİKLE ŞİDDETLE KATILIYORUM...H.İÇİ ANA BABA GÜNÜ H.SONU KUYRUK KAPIYA KADAR BAYRAMLARDA KUYRUK CADDEYE KADAR...
YER : İSTANBUL -GAZİOSMANPAŞA / 500 EVLER LCW ŞUBESİ....
İNANMAYAN KOMŞU ESNAFA SORSUN SÖYLESİNLER...

BENCE MÜKEMMEL ÖTESİ BİR YATIRIM
LCW FRANCHİSE Sİ ALMAK
REP OF F.B.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
750000 sermayeli bebe ...sen akıl almak degil amacın burda kafa bulmak ...burdaki insanlarla alay etmek ..sana verilecek akıl çokta o aklı alacak sende para yok... inşallah anlamışsındır.....???????
mutimmm

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat