Yurtdışında bir arkadaşıma ait şahsi bir depo var. Avrupadaki büyük bankalar cihazlarını yenilemek amacıyla pc, yazıcı, lcd monitör, scanner, fax gibi cihazları çalıştığı halde hurda gibi gösterip belirli zamanlarda belirlenen yerlerdeki hurda alanlarına bırakıyorlarmış. Tekrar belirteyim bu cihazların çoğu çalışıyor. İşte bu deposu olan arkadaş bu cihazları bedavaya alıyor. Hiçbir evrak kitap işine gerek kalmıyor. Sadece banka yetkilisinden izin alıyor. Aldığı cevaplar şu şekilde oluyor "Tabii ki alabilirsin, hatta biz sana haber verelim direk kapıdan al bunları bizi de taşıma ve hurda alanı için verdiğimiz paradan kurtarırsın" Sonuç olarak bu arkadaşın elinde bir çok cihaz var. Ben bunları Türkiyeye sokabilir miyim. Karşıda bir firma falan yok. Faturada olmayacak dolayısıyla. Şahsım kullanmak için istiyorum bunları. Hatta ileride lazım olan arkadaşlara çok ama çok uygun fiyatlardan verebilirim. Hatta bana hibe edildiği gibi ben de çok ihtiyacı olanlara hediye edebilirim. Hibe şeklinde veya hurda sınıfında bunları ülkemize sokabilmenin bir imkanı var mı acaba?
Koniks.com'a ve hepinize teşekkür ediyorum.
Bu platformu seviyorum yahu :)
inadına!!!