Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bardakta Mısır İşi Yardım Lütfen

Başlatangoldmund1905Tarih16/08/2009 21:42:42Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
arkadaşlar süpriz bir şekilde bardakta mısır işine karar verdim franchise olarak almak istiyorum ama marka kararını vermeden önce siizlerin fikrini almak istiyorum en kalıcı marka hangisi ayrıca en iyi lojistik destegi hangisi veriyor bilgisi olanların acilen paylaşmasını rica ediyorum.şimdiden çok teşekkür ediyorum
BAŞARI SÜREKLİLİKTİR

Yerleşim Türkiye / İiiiiMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye19 yazı
Ben şu an için mısır işindeyim ama beklentilerime cevap verdiğini söyleyemem.. pazarlarken inlattıkları gibi kar marjı yüzde 300 falane değil.. firesi çok,ekstra gideri (sosları, kirası,nakliyesi vs.) çok fazla.. iyi düşün araştır öyle gir derim..bol kazançlar..

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Turizm
Yeni Üye20 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - Nagant
Ben şu an için mısır işindeyim ama beklentilerime cevap verdiğini söyleyemem.. pazarlarken inlattıkları gibi kar marjı yüzde 300 falane değil.. firesi çok,ekstra gideri (sosları, kirası,nakliyesi vs.) çok fazla.. iyi düşün araştır öyle gir derim..bol kazançlar..
[/quot

çok tşk ederim Nagant dikkate alacağım yazdıklarını fakat biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin ortalama ayda kaç bardak satıyorsun %300 degilde ne kadar kar bırakıyor işlek bir caddeyimi yoksa avm mi önerirsin. tşk ederim
BAŞARI SÜREKLİLİKTİR

Yerleşim Türkiye / YiiiiMeslek Otomotiv
Yeni Üye9 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Nagant

hocam selamlar. yagizarkan@gmail.com adresim. bana yazabilir misin? yurtdışında bu mısır işini yapmak istiyorum ve bilgi almak istiyorum. yardımcı olabilirsen çok sevinirim...

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Turizm