Üye Toplam 2981 yazı |
|
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | ![]() ![]()
Abi albaydan mektup gelmediğine daha çok sevinmiş ki yani:)) babasının ölümüne bile üzülmemiş "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı |
anladım. (: ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Temel Bir Gün Akşam Üstü Güneş Batarken Denizi Seyretmenin Saati Kaç para? Sahilde Oturmuş Denizi Seyrediyormuş. Bir Den Uyanık br Polis Belirir Ve Temelin Saf Olduğunu Varsa**** Yanına Yaklaşır. Polis: Şii Birader Napıyosun Burda Temel : Hiiiç Denizi Seyrediyorum P: Denizi Seryertmenin Saati Kaç Para Biliyomusun? T: Yoo Bilmiyorum Ne kadar? P: Saati 5 Lira, Kaç Saat İzledn Bakim... T: Şimdi Tam 2 Saat Oldu P: Ozaman 10 Lira Ver Bakalım Polis Parayı Alır Ve Arkasını Dönüp Gülerek Uzaklaşır.... Temel ise Şöyle Der: Vay Keriz Vay Oysaki Ben Sabahtan Beri Denizi Seyrediyorum ama 2 saat parasıyla kandırdım enayiyi ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Bir ağustos böceği doğmadan önce toprağın altındaki bir lavrada ortalama olarak 12 yıl bekler. Evet, tam 12 yıl. 12 yıllık hapislikten sonra dünyaya gelen garibanın ömrü adında yazılıdır: Ağustos. Yani topu topu bir ay... Şarkı söyleyen yalnızca erkek ağustos böceğidir. Çünkü dişi, en güzel şarkıyı söyleyeni kendine eş seçecek ve çiftleşecektir. Düşünsenize, 12 yıl toprağın altında bekle, dışarı çık. Ömrün bir ay... Buldun, buldun... Bulamadın, bir daha yok. Siz olsanız çalışır mıydınız? ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Karısı ve dört çocuğuyla beraber tek göz evde yaşayan bir adamı ziyarete giden Hoca halinden şikayet eden adama, kendisine yardım edeceğini ama öncelikle bir şartı yerine getirmesi gerektiğini söyler Adam hemen kabul eder ve sarılıp Hoca'nın ellerini öper Hoca, adama eşeğini, keçisini ve tavuklarını da evin içine almasını ve haftaya kendine gelmesini söyleyince adam önce buna şaşırsa da Hoca'nın bir bildiği vardır deyip çaresiz kabul eder Ertesi hafta gelen adam bir haftada canıma tak etti Hocam ne yapacağız şimdi der Hoca, gayet sakin eşeği evden çıkarmasını ve haftaya tekrar gelmesini söyleyip adamı gönderir, diğer hafta keçiyi sonrada tavukları evden çıkarttır Sonunda adam gelerek:- "Allah senden razı olsun Hocam sanki dünyaya yeniden doğmuş gibi oldum" ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
ikizka Üye Toplam 458 yazı | 16/02/2010 : 15:12:12 ![]() Kim daha inat çı Üç arkadaş meyhanede içiyorlar başlıyorlar tartışmaya sebep her birinin kendisinin daha inatçı olduğunu iddaa etmesi o diyor en inatçı benim diğerleri diyor en inatçı benim meyhanenin demirbaş en yaşlı müşterisi müdahale ediyor diyor ki Arkadaşlar sırayla anlatın kendinizi ona göre hepimiz birlikte karar verelim kim daha inatçı bulalım diyor tabi bu öneriyi hepsi kabul ediyorlar. 1.si Başlıyor anlatmaya ulan diyor bi gün dişim bi ağrıyor bi ağrıyor sormayın ölüyom ağrıdan dişçiye gittim dişçi soruyor hangi dişiniz ağrıyor diye inat ettim hepsini çekene kadar ağrıyan dişimi şöylemedim diyor Meyhanede ne kadar kadar insan varsa kırılıyor gülmekten helal olsun gerçekten ne inat adammıs sın sen diyorlar 2.si Başlıyor tabi hemen anlatmaya ula o bişemi ben bir gece çıktım meyhaneden gittim eve aşşağıdan başıyom zile hanım diafondan kimo diyor ben inat ettim sabaha kadar çaldım o sabaha kadar sordu kimo diye ben benim demedim. Tabi meyhanedekiler ya kardeşim sende gerçekten çok inatmışsın yani iddaa etmekle haklıymısın derler 3.sü Yahu arkadaşlar bunlar neki fasa fiso benim yanımda çerez kalır ben 25 senelik evliyim düğün gecesi hanıma kızdım inat ettim bir kere bile beraber olmadım siftahım yok der Hemen atlarlar öbür arkadaşları itiraz ederler dittir lan ayıp oluyor ama yalan konuşuyorsun 2 tane aslan gibi oğlun var nasıl siftahın yok ********** derler Adam devam eder lan iyiya işte öyle inat ettim ki onların babası kim diye sorma bile sormadım 25 yıldır. Yerleşim : Türkiye / İstanbul Samsun Antalya | Meslek : İthalat / İhracat |
yenifırsatlar Üye Toplam 126 yazı | Fatih, hocası Akşemseddin'e sorar: - İnsan, açlığa ne kadar dayanabilir? Akşemseddin cevap verir: - Ölünceye kadar Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İthalat / İhracat |
yenifırsatlar Üye Toplam 126 yazı | İngiliz Kralı seyahat ederken, yolu bir köye düşer. Mütevazi bir handa geceler. Yemek olarak da bulduğu dört yumurta ile karnını doyurur. Hesabını sorunca, on altın isterler. - Aman! der, kral. Burada yumurta kıtlığı mı var? Han sahibi cevap verir: - Hayır efendim. Yumurta boldur ama, kral kıtlığı var. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İthalat / İhracat |
necmibilir Üye Toplam 165 yazı | FIKRA iki genci ,kızın babası uygunsuz vaziyette yakalamış.Delikanlıya ,ya kızımla evlenirsin ya da şikayetçi olurum 20 yıl hapis yatarsın demiş.delikanlı çaresiz evlenmeyi kabul etmiş.Aradan 20 yıl geçmiş.20 nci evlilik yıldönümü şerefine bir parti verip bütün arkadaşlarını davet etmişler.Fakat adam mutsuz,bir köşeye çekilmiş ağlıyormuş.Arkadaşı yanına gidip sormuş;neden ağlıyorsun cevap: aaah ah,ben şimdi bu gün hapisten çıkacaktım. Yerleşim : Türkiye / Kırklareli | Meslek : Esnaf |
Ümit Yıldız Yeni Üye Toplam 96 yazı | 17/03/2010 : 23:19:57 ![]() - Hocam sen bu takımı nasıl seçtin de şampiyon oldunuz? demiş. - Çok kolay zekalarına göre seçiyorum. Bak mesela sana bir örnek vereyim demiş ve Ronaldo'yu çağırmış. - Ronaldo'ya oğlum söyle bakayım senin annenin ve babanın çocuğu olan ama senin kardeşin olmayan kimdir? Ronaldo biraz düşünmüş, "tabiiki ben oluyorum" demiş. Şenol Güneş bundan çok etkilenmiş. Türkiye'ye döner dönmez İlhan Mansız'ı çağırmış. - İlhan sana bir soru soracağım eğer bilirsen bu hafta seni takıma alırım, bil bakalım annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? İlhan biraz düşünmüş işin içinden çıkamamış, biraz zaman istemiş ve hemen koşmuş Hakan'ı bulmuş. - Hakan, annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? Hakan cevap vermiş: Benim tabii ki, İlhan sevinçle Şenol Güneş'in yanına dönmüş: - Sorunun cevabını buldum hocam: Hakan'mış. Şenol Güneş köpürmüş: - Vay *** herif, Hakan olur mu hiç, doğru cevap Ronaldo idi!.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
perkusyon Üye Toplam 203 yazı | Sn. Huyhuyhuy paylaşımınız için elllerinize sağlık. Süperdi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Serbest meslek |
efxturkey Üye Toplam 103 yazı | ![]() ![]()
vallahi bu ağustos böceğinin halini şimdi daha iyi anladım karınca boşuna mırın kırın ediyormuş. bende çalışmam valla ne çalışıcam 12 sene beklicem sonra 1 ay ömrüm olucak ondada çalışıcam. en güzel şarkıyı söyler en fıstık gibi olan ağustos böceğini bulur bi güzel çiftleşirdim bir ay boyunca sonra ver elini öteki taraf :D :D N lmş byk dm lmdysk, hyllrmz stmdky... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |