Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Azerbeycan'da İş Yapabilmek İçin Müşteri Arıyorum

Başlatanosc_istTarih14/08/2009 09:43:44Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
06,02,2007 YILINDA KURULDUK İŞ SAHAMIZ ELEKTRİK PANOLARI OTOMASYON PANOLARI PLC SİSTEMLERİ DİR.DIŞ PAZARA ÖZELLİKLE AZERBEYCAN LA İŞ YAPMAK İSTİYORUM AMA MÜŞTRİ BULMAKTA SIKINTI ÇEKİYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
ATLANTİK OTOMASYON

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye3 yazı
size bu konuda yardimci olabilirim m.muhammet_maden@hotmail.com azerbaycan numaram +994 51 885 61 44 bu numaradan irtibata gecebiiriz

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı
iligi ve alakanız için teşekkür ediyorum e-mail adresinizi birkaç dosya gönderiyorum incelerseniz sevinirim
ATLANTİK OTOMASYON

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye1 yazı

IYI GULER.BENIM ADIM RESAT. KENDIM AZERIYIM.2 SENE TURKIYEDE OYRENCI OLDU.SAGLIK DURUMUMLA ILGILI AZERBAYCANA GECIS YAPTIM.SIZINLE IS YAPMAYI DUSUNUYORUM ISTERSENIZ KONUSA BILIRIZ. CEP NUM AZE 00994 55 6064800.SAYGILAR

Yerleşim Azerbaycan / ShekyMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı
iyi günler resat bey bende sizinle tanışmak isterim kendinizi biraz daha tanıtırsanız sevinirim
ATLANTİK OTOMASYON

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye11 yazı
Topraksız tarım ve sera otomasyon ları konusun da teknik destek verebiliriz.

mettug@hotmail.com

+905495806080
Ticaret

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret