Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

5 Litre Ve 10 Litre Pet Su Satış Dağıtım

Başlatanerkan3456Tarih12/08/2009 17:45:33Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
öncelikle burdan herkese hayırlı işler dilerim. daha önce açtığım bi konu aslın arkadaslar ben 5 lt 10 lt ve 500 ml pet su toptan satış dağıtım işine giricem ama yalnız su ile olurmu kar marjı kolide 750 krs gibi bi rakamla dönermi hep tereddütdeyim.bu işle ilgili deneyimi olan kişilerden yorum bekliyorum sağolun varolun

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,
Dağıtım işi için öncelikle doğru bir marka, depo, dağıtım araçları ve satış elemanlarına ihtiyaç duyacaksınız. Tabi bunları iyi bir bilgi sistemi ve muhasebe altyapısı ile desteklemelisiniz de. Şimdi sorunuza gelelim: Sadece su ile olmaz, su, soda, meyve suyu mutlaka olmalı. Ürün gamınızı gazlı içecekler ve/veya alkollü içecekler ile tamamla**** başarı şansınızı arttırabilirsiniz. Brüt karınız 75 kr'u rahatlıkla bulur. Ancak karar vermeniz gereken şey şudur: Kar marjı görece düşük ancak kolay satılan marka ürünlere mi yoksa kar marjı daha yüksek ancak zor satılan az bilinen markalara mı yöneleceksiniz ?
Başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
kolisi 3tl den nakliye sana ait istediğin kadar temin edebilirim ... 0505 257 72 86
24 adet 0.5 lt
12 adet 1.5 lt
4 adet 5 lt

Yerleşim Türkiye / Mersin
Yeni Üye55 yazı

sn erkan ben 15 yıldır içme suyu satışıyla uğraşıyorum. Şu anda elinde hangi marka var. hangi bölgedesin e mailim biacayipadam-@hotmail.com ararsan seninle başka bir proje de geliştirebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda