Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Denizli İçin Yeni İş Fikri Olan Var Mı?

BaşlatanFATMA AKYOLTarih10/08/2009 11:56:32Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Deden buyana Denizli de tekstille uğraşıyoruz.
Ama son 5 senedir uğraşımızın karşılığını alamıyoruz.
Benim tahminlerime göre bundan sonrada pek tekstilde
Denizli olarak bir şey yapamayacağımız çünkü maliyetimiz çok yüksek kar marjlarımız çok düştü .
yeni sektör bulmak şart .DENİZLİ gibi bir şehir için
iş fikri olan varmı?yeni trend ne olabilir?

Yerleşim TürkiyeMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye191 yazı
denizlide eğlence sektöründe pek gelişme yok 1-1,5 ay kaldım büyük bir eğlence alanı cafe bar gibi biyer 1-2 tane var eğer denizli insanı tutar diyosan bu sektöre gir derim kolay gelsin
ALIENWARE

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye920 yazı
selamlar figen hanım....öncelikle cesaretinden sizi kutlüyorum...kolay değil başka sektore girmek, ama ticaret araiş ister.size web adresimini veryorum...inceleyn..www.granitsanat.com denizlide çalişmalarim var...türkiyede ilk ve tek profesyonel üretici firmaym...doğal taş granit üzerine el oyma sanatiğile çeşitli,asirlar boyu kalici ürünleri üretmekdeiz..rakibi yok sailan sektorde değişik alanlarda hizmet veryorum.başta tüm mermercilere ve mezar işleri yapan tüm firmalara üretim yapmakdaiz.ayrica mimarlar,müthitlere,ve özel kişilere dekorasyon sektorde yeniliklerle dayma ilerlemekdeiz.özel projelerle,askerye,beledieler,kaimakamlik,vallilik,okul,
hastahane,emnyet,Atatürk koşeleri ve hayrsever koşeleri yapmakdaiz..hotel,restorant,bar,kafe,küyümcü ve daha çok özel ve devlet kurumlara,çeşitli dekorasyon hizmet vermekdeiz...
denizli türkiyede travertenin en çok bulunan bölgedır. doğal taş olarak tüm dünyada ismini duyurmuş.denizlide merkezi olarak ofis showroom açmak istyorum,ve tüm denizli il sinirlar içerisinde tek satiş nukta olarak size ortak işletme önerisini sunyorum...ben tek üretici olarak size tüm desteklere hazirim..eğer
ciddi olarak ticarete girişim duşunyorsaniz ve dayma karli iş duşunyorsaniz. size % 300 karli iş teklif edyorum..
tabiki birbirimizi araştirarak ve ticari prensiplerimiz ortak anlaiş için uyarsa bu iş olur...
benim öncelikle karşi tarafimdan aranan kriterlerimiz: cesaret,girişimcilik,sermaye,sabir,güven,pailaşimcilik en önemli dır.bir de ,büyük para kazandiktan sonra kişi deişmemelidır. ..
bu işi da araştirin,ayrica traverten teş üzerinde de yeni ürünlerimizi başlamiiştir..el işçiliğile değişik ev aksesuarlari...benim msn: granitsanat@hotmail.com bana bu ardesden bilgi verebilirsiniz ve size tüm detaylarini ve dosyalarimi pailaşmakta önür duyacam...
başarilar dilerim ve hayrli işler ,kazançli işler ....
saygilarimla emzar nebieridze.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye351 yazı

denizlide forum avm de alt katta köşe dükkan boş desa nın karşısına tekmül ediyor yaklaşık cicili bicili bi dekor yap sonra imalatı pahalı dediğin mallarını orda güzel kar marjıyla sat kısaca adım adım ayakkabı napmış orda kendi markasını tutturmuş tuttumaya çalışıyor en azından rakipleeri: inci,hotic,divares,yeşil vs ama hepsinden kalabalık yani adamlar başarmış artık denizlinin on numara mekanı çamlık forum

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar Fatma Hanım

size www.sihirlielmalar.com 'u incelemenizi önermek istiyorum eğer ilginizi çekerse, çok yönlü pazarlama stratejileri ile ciddi satışlara ulaşabileceğiniz ve Dünyada sadece Amerika ve türkiyede bulunan ürünümüzle ilgili girşimde bulunabileceğinizi düşünüyorum .

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama