Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bandırma'da Ne Yapabilirim, Lütfen Yardım Edin?

BaşlatanonecrazyTarih10/08/2009 11:04:21Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Kendime ait Bandırma'da cadde üzeri fakat çok devasa bir işlekliği olmayan bir yerde 20m2 bir dükkanım var. caddenin diğer tarafında bir ilköğretim okulu bulunmakta. yan tarafında ise cep telefonu bayisi bulunmakta.

İhtimalleri düşündüm ve fikirlerimi size sunuyorum. bir büfe açmak istedim ama işleyip işleyemeyeceği konusunda kararsız kaldım.çünkü dükkanın çapraz karşısında BİM mağazası var.giyim üzerine bir şeyler düşündüm fakat Bandırma'da bu şekilde daha aktif çalışan sokaklar var ve vatandaş o sokaklardan alışveriş yapıyor genelde. cep telefonu zaten yan dükkanda satılıyor.

Ben buraya ne açabileceğim konusunda gerçekten kararsız kaldım ve sizlerden bir fikir belirtmenizi istiyorum. Çok devasa paralar kazanmak değil amacım sadece orta bir gelir ve kendini idame ettirsin yeter.

Bana fikir konusunda yardımcı olur musunuz lütfen? Bandırma'yı bilenler vardı belki işyeri Hürriyet ilköğretim okulu karşısındadır.

Yerleşim Türkiye / BandırmaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye1359 yazı
döner/börek/kokoreç/tost/vs vs yemek üzerine fastfood hızlı tüketim..civara da çay ocağı servisi bile olabilir size kalmış sonuçta..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Karşısında okul varsa . Kırtasiye en doğru seçimdir. Hele birde okuldaki müdür ve öğretmenlerden arkadaş çevren varsa , tadından yenmez. yanlış anlamayın gayrı meşru bir iş den bahs etmiyorum . Onların kararlarından zamanından önce haberiniz olursa ona göre mal tedarik edersiniz. Okul kıyafeti bile satabilirsiniz. Kırtasiye aynı zamanda oyuncak mağazası gibi çeşitte bulındurur.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
benimde aklımda açıkçası kırtasiye gibi birşeyler geçiyor ama dediğim gibi mekan biraz o iş için küçük gibi. yani fazla çeşit bulundurmada sıkıntı yaşayabilirim. sonuçta 20-25m2 bir yer. peki bunun maliyeti ne olabilir bu konuda herhangi bir fikriniz varmı acaba?

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Di?er
Üye1359 yazı
son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Şimdilik kırtasiye ve büfe revacta. Sanırım bu ik tercihten birisi olacak. Ama şimdilik biraz beklemede kalmak zorundayım.ok.

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
yazınızı okudum belki birlikte iş yapabiliriz gıda üzeri kokoreç ve çorba üzeri olabilir benim iş yerim var şube açmak istiyorum..

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Gyda