Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Gelişmekte Olan Ülke Suriye Ve Diğer Arap Ülkeleri

BaşlatanAçılımTarih09/08/2009 15:04:32Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Değerli Koniks üyeleri,
Sizlere Suriye hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

Suriye şu anda büyük atılımlara imza atmakta. Türkiyenin 10 yıl önceki halini düşünün. Ve gelişimini tamamen Türkiyeyi taklit ederek yapmakta. Uyanık iş adamları şu anda suriyede milyon dolarlık işlere imza atmakta. Ayrıca son zamanlarda Suriye Müthiş Bir Türk Sempatizanlığı oluşmuş durumda. Bu Şimdiki Hükümetin politikası ve Başbakanın Davos Çıkışı Sayesinde. Suriye kanallarında bütün diziler bizim türk dizileri şuanda. Aynı Zamanda türk üretimi malları çok çok tercih ediyorlar.

Bu Bilgilerden sonra ürünlerinize suriyede pazar aramak isterseniz. Suriyede Yatırım yapmak isterseniz Ki Suriyede vergi olayı yoktur aynı zamanda yatırımlara teşfikler vardır ve Suriye devleti ile yani üst düzey yetkililer ile görüşüp projelerinizi tanıtmak isterseniz Bu konuda sizlere çok rahat yardımcı olabilirim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye115 yazı
suriyeden gelen ürünlerin tr de nekadar fazla olduğunu araştırınız ve öyle suriye ye ürün satmanın nekadar zor olduğunu görünüz. söylenildiği gibi değil, suriye cin ve tayvan gibi ülkelerden vede elektronikde italya gibi ülkelerinden beslendiğini göreceksiniz bence değmez uraşmya ben dendim .... sizde deneyin görün tabiki dizilerde oynamak istiyorsanız. hepsi bir parmak bal hikayasi.. ne davosu Bir Türk Sempatizanlığı nede şimdiki hükümetin politakısı.. hepsi hikaye..yinede deneyin şansınızı..
saygılarımla
ayrıca yardımcı olacak olan arkadaşa başarılar dilerim..
bu yardımlarınız için saat ücretiniz varmı yoksa amme hizmetimi veriyorsunuz..
Ayrıca bu ortamda herkez birşeyler satmak istiyor beraber hareket edmekistiyor ticaret bukadar kolaydeğil (hap yap para kap olayı değildir ticaret malesef tr de bu işler bu şekilde oluşdu işinde uzman olmadan sadece para kazanma aşkı bu ülkeyi bu hale getirdi ne üretici ne de sanayici memnun bu halden))
Kozmetik kimya ürütimi ve pazarlama..kuaför ve güzelliksalonu işletmesi

http://www.diloksakozmetik.com
http://www.proximo.com.tr
info@diloksakozmetik.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Ymalat
Üye115 yazı
((((Bizim elimizdeki mallari Suriyeye Pazarlayabilirsen beraber calismak isteriz!))))) herkez calışmak ister armut piş azıma düş olayı sen pazarla ben üretirim yok böyle bir şey

evet her bir üreticinin elinde okadar fazla ürün birikdiki ne b...yiğeceğini bilmediğinden nereye saldıracağını bilimiyor bu böyle olmamalı
Kozmetik kimya ürütimi ve pazarlama..kuaför ve güzelliksalonu işletmesi

http://www.diloksakozmetik.com
http://www.proximo.com.tr
info@diloksakozmetik.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Ymalat
Üye101 yazı

bu ülkenin haline ne olmuş halimize şükür ne kötü durum da olan ülkeler var hem isteğen istediği şekilde ticaret yapabilir tabi dürüst ce işine gelirse kabul eder gelmezse etmez. şaşıyorum bu durumlara....
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
merhabalar; erkek giyimde mont, kaban, takım elbise ve pantolon imalatı yapıyoruz. suriyeye pazar arayışı için gittik ama sonuca varamadık. Bu konuda her türlü teklife açığız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye50 yazı
dilaver bey kendinizle o kadar çok çelişiyorsunuz ki imalatçıymışsınız elinizde mallar o kadar çok birikmiş ki ne b.. yiyeceğinizi bilmediğiniz için mi bu kadar saldırı durumundasınız hem bu bu böyle olmamalı diyorsunuz hem saldırıyorsunuz nasıl iş anlamadım suriye konusunda deneyimleriniz olmuş ama yapamamışsınız sebeplerini bilemiyoruz belki sizin beceriksizliğinizdendir ama bırakın yardımcı olmak isteyen dilediğine olsun ister ücretli ister ücretsiz sizene bizene adabı muaşeret etmeyene haddini bildirmek bize düşmez ama biraz saygı lütfen
maksat iş konuşmak konuşa konuşa biryerlere gelebilmek köstek olacağınıza destek olun yanlış bir yol izleniyorsa bunun izah şekli sizin belirttiğiniz gibi değil densizlğin lüzumu yok
yazar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar
Dünyada sadece Amerikada olan ve yılda 100 milyon adet satılan caramel apples ürünlerinin Türkiyede Üreten bir firmayız .Dünyada sadece 2 ülkede üretilen bir ürün olan caramel apples hem sağlıklı hemde cezbedici görüntüsü ile dikkat çekmektedir.hali hazırda 9 franchise 20 satış noktası ile satışını yaptığımız ürünlerimizin tamamı el yapımı ve %100 Türkiye'de üretilmektedir. Bu tip ürünlerin suriyede dikkat çekebileceğini düşünüyorum .

saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye34 yazı
Değerli Girişimci Arkadaşlarım elimden geldiği kadar hepinize yanıt vermeye çalışacağım. Ama önce suriye ile ilgili iş yapmak isteyen arkadaşlara MSN adresimi vereyim aoaradan ayrıntılı görüşebiliriz. MSN: hizmetnimettir@hotmail.com.
eurobazar arkadaşım ürünlerinle ilgili katalok veya numune gönderebilirsen senin için araştırma yapabilirim.
Dilaver kardeşim sana gelince evet çok haklısın suriyeden türkiyeye bir dönem çok ürün geliyodu ama emin ol bu ürünlerin yüzde doksanıda türkiyeden gidiyordu. Yani türkiyede üretici firmalar İhracat olduğu için çok düşük fiyata ürünlerini suriyey satıyor ve sattığı mal türkiyeye daha ucuza geri geliyordu. Çin ve tayland mallarına gelince oda çok doğru. nerdeyse suriyeyi istila etmiş durumda ama suriyede artık çinin çöplüğü olmaktan kurtulmak istiyor. Ve şundan emin ol türk malını çok tercih eder durumdalar. Bana gelince ben mal satmadan para almam. Sattığım maldan komisyon alırım. Size bişey söylesem inanmazsınız ama suriyede iyi bir çevre edinene kadar binlerce dolar para harcadım, günlerce emek harcadım ve hamdolsun geçen hafta suriyede büyük bir fabrikayla türkiyede cam yünü üreten bir fabrika arasında yıllık ikibuçuk milyondolarlık sözleşme yapmalarını sağladım. Bunun yanında Suriye sağlık bakanlığının suriyenin büyük şehirlerinde yapılacak olan 3 adet kanser hastanesinin anahtar teslimi yapımı işi için türkiyedeki firmalar ile suriye meclisinde bizzat sağlık bakanları ile görüşmelerini sağladım ve şuan yazışmaları sürüyor ve bu işi almaları çok yüksek ihtimal. Ayrıca sadece suriye değil Ürdünde Büyük bir yanık ve estetik hastanesinin anahtar teslimi yapım işi %90 ayarladığım firma tarafından yapılacak. Burdan şunu anlatmak istiyorum dilaver kardeşim bu işin üçkağıtçılarına denk gelmiş olabilir. Ama herkesi bir kefeye koyamazsınız. Ve Arap ülekelerinden iş çıkarmak gerçekten büyük zahmet ve çok iyi çevre ister. Bu aracılık işi yapan kişilerde sorunlu olanlar olduğu gibi türkiyeden ***ürdüğümüz firmalarda emin olun çok aç gözlü oluyor. Nice firmaların iş yapmasını sağladık ama malesef işi aldıktan sonra bizi aradan çıkarmaya çalıştılar. Hatta bir örnek vereyim size istanbulda gelişmiş tarım üzerine iş yapan firmanın suriyeden 4 milyon dolarlık bir iş almasını sağladık ve adam bizi hemen devreden çıkardı. Şuanda bütün malları suriye gümrüğünde duruyor. tam bir yıl oldu. Buda önemle duyrulur. Yemiş olduğumuz darbeler işimizi sağlama alma gereksinimi doğurdu. Değerli arkadaşlarım hepinize yardımcı olmaya çalışırım fakat benim aradığım işler genelde suriye devlet yatırımlarına yönelik ve projeli çalışmalar. Bunun dışındaki tekstil olsun kozmetik olsun gıda olsun bu tür iş yapmak isteyen arkadaşlar bana numune veya katalok yollarlar ise fırsat buldukça onlarada yardımcı olmaya çalışırım. Bakın mesela cam yünü sattığımız fabrika Suriyede çok uygun fiyata Çelik Konstraksiyon fabrika yapıyor. Bütün arap ülkeleriyle iş yapıyor ve türkiye pazarına girmek istiyor. Türkiyede böyle fabrikaların yapımı ton fiyatı 1650 Euro bu adamlar türkiyede herşey dahil tonunu 1300 dolara yapıyorlar. İlgilenen arkadaşlar olursa bu işten para kazanabilir. çok uzattım sanırım. Arkadaşlar msn adresimi ekleyin ürünlerinizi satmaya çalışırım ama büyük yatırımlar yapmak isteyen arkadaşlara bağlantı kurmam emin olun daha kolay. İş Yapmadan para almıyorum. Sattığım maldan komisyon alıyorum. Hatta bulduğum işlerin bir çoğunun orta doğu bayiliğini ben alıp direk kendi firmam üzerinden ihracatını yapıyorum. Çünkü türk firmalarınada fazla güvenemiyorum. Yani bizimkisi aracılıktan öte. Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye34 yazı
Bu Sitede ürününü dış pazarda satmak isteyen üretici arkadaşlar yokmu şimdi. İnanın çok şaşırdım. Sitenin içerisinde okadar çok iş yapmak isteyen ve iş fikri yazan insan var ama, ciddi bir iş çıktığında kimseden ses seda yok. Hayırdır İnşallah diyelim.

Yeni Üye3 yazı
Türkiye'de Irak taşımalarında en kaabiliyetli lojistik firması olarak; Irak taki taahhüt işleriniz ve buna bağlı olarak taşıma işlerinizde, birlikte çalışma imkanlarımızı değerlendirmek isterdim.

Irak'taki istihdamımız, yatırım ve altyapımızın yanısıra, finansal gücümüzün doğal sonucu olarak müşterilerimize ödeme şekli konusunda Türkiye şartlarının üzerinde kolaylık sağladığımızı da vurgulamak isterim.

Anılan olanaklarımız ve becerimiz ile özellikle Irak, Afganistan ve Ortadoğu taşımalarınız için değerli firmanıza katkılar sağlayacağımızı umuyorum.

Aşağıda firmamızın kısa bir tanıtımını ve iletişim bilgilerimizi görebilirsiniz.

Merak ettiğiniz hususlarda aramaktan çekinmeyiniz.

AKÇA NAKLİYAT

Uluslararası taşımacılık sektöründe müşteri memnuniyetinin gereklilikleri hususunda tam yeterliliği ile taleplerinizin kalite ve güvenden ödün vermeyen rekabetçi şartlarla karşılanması için ülkemizin kaabiliyetleri yüksek firmalarındandır.

RODER sektörel derneğine üye olan şirketimiz; yasal yükümlülüklerini yerine getirdiği , C-2 yetki belgelesinde kayıtlı 25 adet özmal ve çok sayıda kontratlı kiralık araç filosuyla, çalıştığı destinasyonların tüm taleplerini karşılayacak yeterli donanıma da sahiptir.

Irak, Türki Cumhuriyetler, ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere, Balkanlar ve Avrupa ülkelerine de kesintisiz hizmet vermekteyiz.

Hizmetimizin kusursuzluğu için bünyemizde bulundurduğumuz yönetim / operasyon yetkilileri dışında uzun yıllardır firmamızda görev yapan istikrarlı sürücülerimiz de gerekli eğitim, deneyim ve bilgi birikimine sahiptir. Ayrıca ilgili destinasyon ve güzergahlarda uzun zamandır birlikte çalıştığımız spedisyon ve diğer hizmet firmaları da, taşımanın kalite ve güvenini arttırmak için özenle değerlendirilerek seçilmiştir.

Taşımalarımızda olası hasar, ziyan ve kayıpların tamamen tazmini için, gerek genel çerçeve CMR sigorta poliçesi gerekse ilave talep ve destinasyonlar için ayrıca taşıma bazında düzenlenen nakliye ve mal sigortaları konusuna verdiğimiz ehemniyet; firmamızın temel prensiplerinden olup, daha taşıma işinin başında müşterilerimizin tüm risklerinin kapsanmasını sağlamakta ve güven duygusu vermektedir.

Uluslararası karayolu taşımacılığı ve türev hizmetleri konusundaki talepleriniz için firmamızın tekliflerini de değerlendirmenizin menfaatinize uygun olacağını hatırlatır, değerli firmanızla ortak çalışmalarda bulunmaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek isterim.

Bilgi ve değerlendirmelerinizi rica ederim.

Saygılarımla / FEYZİ AKAN
TEL:0482 312 05 11
FAX:0482 312 01 89
GSM:0544 891 52 61 Msn:akcanakliye_feyzi@hotmail.com
www.akcanakliyat.com.tr
akcanakliye

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye34 yazı
Fevzi bey mail adresinizi eklicem. Yakın zamanda Ankara Polatlı Ürdün Serbest Bölgeye Mal Göndercem Bu göndereceğim Ürün Yaklaşık Ayda 10 ile 12 Tır şeklinde sürekli olacak. Bununla ilgili bir fiyat alalım sizden. Bakarsınız Nasip Olur Beraber İş Yapmak.

Yeni Üye36 yazı
açılım bey merhaba suriye ve ürdünden turist getirmek istiyorum..16 yıldır turızm işindeyim ve oldukça tecrübeliyim..bu konuda neler yapabiliriz acaba?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye23 yazı
merhabalar,küçük çapta kendi atölyemizde takı, aksesuar ve zamak döküm imalatı yapıyoruz.bize orta doğuda bir pencere açılabilir mi ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Suriye zor pazar cunku suriyeliler turklerden daha seytan. Ama ben sunu bilirim ticarette
Mal satamiyorsa bir insan dogru aliciyi bulmamistir. Cok calismak gerek ve iki ulkede de ofisiniz yoksa bu bolgelerde is yapmak daha zor.
Ben bu bolgede yasiyorum. Danismanlik hizmeti vermiyoruz , cunku sonu gelmiyor danismanligin.Ama urun istersiniz fiyat veririz ve biz urun istersek sizi buluruz.

Allah herkesin nasibini acsin.

Yerleşim Suriye / SamMeslek Ythalat / Yhracat
evet surıye son zamanlarda tr de dış ticaret potansıyeli olarak yükselen bir potansıyele sahip...ıcumsa-45 brezilya kamış şekeri vede inşaat demiri konusunda real olarak çalışmak isteyen arkadaşlar olursa istişerede bulunmak isteriz..saygılar
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Ben Çin de yaşıyorum Çin de ve Hongkongta resmi firmam ve üretim yaptığımı fabrikamız mevcut.Türkiye'den de ürün gönderbiliriz.

Suriye'de ticaret yapmak,ortaya gelmek,araştırmalar yapmak hatta ofis açmak istemekteyiz.Bize yardımcı olabilecek veya tavsiyesi olan arkadaşlar shenzhen_import@hotmail.com msn adresinden bana ulaşabilirler.
shenzhen_import

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye15 yazı
Mrb.Ben suriye halep'ten Cuneyt HASAN , Suriyede is yapmak isteyenlere danismanlik ve tercumanlik yaparim.

Yerleşim Suriye / HalepMeslek Di?er
Üye762 yazı
Suriye pazari dusundugunuz kadar kolay bir pazar degil.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye173 yazı
Şu anki suriye ortamında iş yapılır mı tartışılır muhalifler ve hükümet birbirine girdi libya durumunda şuan bu kadar karışık bi durumda kesinlikle hiç bir ticari hamle yapılmaz bu ülkeye hatırlayacaksınız ki libyanın çoğu sektörü Türklerin elinde özellikle inşaat görüyoruz ki çoğu firmamız şantiyelerini bırakıp yurda dönüş (Kaçış) yaptılar mecburi olarak ortadoğu çok karışık Amerika petrol ülkelerine özgürlük ***ürmeye yeniden başladı o yüzden uzak durun derim.
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye80 yazı
Slm Ben emrah demir makedonyadan.. burada buyuk miktarda Elma yetisiyor.. size gerekli olan isleri halleder mali tedarik ederiz.. Gelecek sezon elma ile calisacak Alici ariyorum.

skype.. emrah.resne

tel .. 0038977906965

resne.emrah@yahoo.com
Kmp

Yerleşim Makedonya / ResneMeslek Yleti?im
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Açılım
Değerli Girişimci Arkadaşlarım elimden geldiği kadar hepinize yanıt vermeye çalışacağım. Ama önce suriye ile ilgili iş yapmak isteyen arkadaşlara MSN adresimi vereyim aoaradan ayrıntılı görüşebiliriz. MSN: hizmetnimettir@hotmail.com.
eurobazar arkadaşım ürünlerinle ilgili katalok veya numune gönderebilirsen senin için araştırma yapabilirim.
Dilaver kardeşim sana gelince evet çok haklısın suriyeden türkiyeye bir dönem çok ürün geliyodu ama emin ol bu ürünlerin yüzde doksanıda türkiyeden gidiyordu. Yani türkiyede üretici firmalar İhracat olduğu için çok düşük fiyata ürünlerini suriyey satıyor ve sattığı mal türkiyeye daha ucuza geri geliyordu. Çin ve tayland mallarına gelince oda çok doğru. nerdeyse suriyeyi istila etmiş durumda ama suriyede artık çinin çöplüğü olmaktan kurtulmak istiyor. Ve şundan emin ol türk malını çok tercih eder durumdalar. Bana gelince ben mal satmadan para almam. Sattığım maldan komisyon alırım. Size bişey söylesem inanmazsınız ama suriyede iyi bir çevre edinene kadar binlerce dolar para harcadım, günlerce emek harcadım ve hamdolsun geçen hafta suriyede büyük bir fabrikayla türkiyede cam yünü üreten bir fabrika arasında yıllık ikibuçuk milyondolarlık sözleşme yapmalarını sağladım. Bunun yanında Suriye sağlık bakanlığının suriyenin büyük şehirlerinde yapılacak olan 3 adet kanser hastanesinin anahtar teslimi yapımı işi için türkiyedeki firmalar ile suriye meclisinde bizzat sağlık bakanları ile görüşmelerini sağladım ve şuan yazışmaları sürüyor ve bu işi almaları çok yüksek ihtimal. Ayrıca sadece suriye değil Ürdünde Büyük bir yanık ve estetik hastanesinin anahtar teslimi yapım işi %90 ayarladığım firma tarafından yapılacak. Burdan şunu anlatmak istiyorum dilaver kardeşim bu işin ***larına denk gelmiş olabilir. Ama herkesi bir kefeye koyamazsınız. Ve Arap ülekelerinden iş çıkarmak gerçekten büyük zahmet ve çok iyi çevre ister. Bu aracılık işi yapan kişilerde sorunlu olanlar olduğu gibi türkiyeden ***ürdüğümüz firmalarda emin olun çok aç gözlü oluyor. Nice firmaların iş yapmasını sağladık ama malesef işi aldıktan sonra bizi aradan çıkarmaya çalıştılar. Hatta bir örnek vereyim size istanbulda gelişmiş tarım üzerine iş yapan firmanın suriyeden 4 milyon dolarlık bir iş almasını sağladık ve adam bizi hemen devreden çıkardı. Şuanda bütün malları suriye gümrüğünde duruyor. tam bir yıl oldu. Buda önemle duyrulur. Yemiş olduğumuz darbeler işimizi sağlama alma gereksinimi doğurdu. Değerli arkadaşlarım hepinize yardımcı olmaya çalışırım fakat benim aradığım işler genelde suriye devlet yatırımlarına yönelik ve projeli çalışmalar. Bunun dışındaki tekstil olsun kozmetik olsun gıda olsun bu tür iş yapmak isteyen arkadaşlar bana numune veya katalok yollarlar ise fırsat buldukça onlarada yardımcı olmaya çalışırım. Bakın mesela cam yünü sattığımız fabrika Suriyede çok uygun fiyata Çelik Konstraksiyon fabrika yapıyor. Bütün arap ülkeleriyle iş yapıyor ve türkiye pazarına girmek istiyor. Türkiyede böyle fabrikaların yapımı ton fiyatı 1650 Euro bu adamlar türkiyede herşey dahil tonunu 1300 dolara yapıyorlar. İlgilenen arkadaşlar olursa bu işten para kazanabilir. çok uzattım sanırım. Arkadaşlar msn adresimi ekleyin ürünlerinizi satmaya çalışırım ama büyük yatırımlar yapmak isteyen arkadaşlara bağlantı kurmam emin olun daha kolay. İş Yapmadan para almıyorum. Sattığım maldan komisyon alıyorum. Hatta bulduğum işlerin bir çoğunun orta doğu bayiliğini ben alıp direk kendi firmam üzerinden ihracatını yapıyorum. Çünkü türk firmalarınada fazla güvenemiyorum. Yani bizimkisi aracılıktan öte. Saygılarımla.

merhaba herkany@hotmail.de izmirde dış ticaret firmasıyız iletişime geçersek sevinirim ayrıca bazı arkadaşlar karamsarlığa kapılıpta başkalarınıda yanıltmasın suriyede mısırda inanılmaz derece türk ürünlerine ilgi var inanmayan bu işlerin oyuncak dizi film senaryosu olduğunu sananlar konsolosluklardaki ilanlara bakabilir.saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
Çin varken suriyeye hiçbirşey satamazsınız

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret