Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Yapmalıyım ?

BaşlatanaakbasTarih07/08/2009 15:06:59Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
İzmir'de gıda üzerine bir iş kurmak istiyorum ve hiç param yok.

Devletin kadınları teşvik amaçlı verdiği krediden yararlanmayı düşünüyorum sonuçta ev bakmak gibi bir yükümlülüğüm yok, eşim sağolsun eve bakıyor. Başlangıç olarak aldığım krediyi ödeyebileyim yeterli, zaten bu kredi taksitleri 6 ay sonra ödenmeye başlıyor bildiğim kadarıyla.

Benim sorunum ne iş yapmalıyım bi türlü karar veremiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye920 yazı
selamlar hanımefendi...izmirli hemşerim...öncelikle rakkam molarak nakadar kredi verilyor....?bu önemli ve bu sermaye 6 ay ard ardina devir daym yapmalisiniz...kar marji da çok önemli size yardimci olmaya çalişirim....msn: granitsanat@hotmail.com benim sitemi da imcelyebilirsiniz..www.granitsanat.com türkiyede ilk ve tek profesyonel üretici firmaym.doğal taş dekorsyon olarak.
merkezi imirde bulunan .balçovada...sermayeni sadece yüksek karli olan işe değerlendirin ve rakibi az olan işe...ozaman daha da başarili olursunuz...eşiniz zaten size destek veryor...ona da selamlar.. başarilar dilerim...saygilarimla emzar nebieridze.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye643 yazı
İş-Kur’dan “İşini Kur” DesteğiGenel, Girişimcilik
Hazırladığı 7’nci paketle, en az 500 bin kişiye doğrudan istihdam, 200 bin kişiye de mesleki eğitim kazandırmayı planlayan hükümet, iş kurmak isteyenleri de bu pakete dahil etti. Buna göre İşkur, kendi işini kurmak isteyenlere, 24 ay vadeli 10 bin TL kredi verilmesine aracılık edecek, faizi de üstlenecek.

HÜKÜMETİN işsizlik oranındaki artışla birlikte gündemine aldığı ’İstihdam Paketi’ne yönelik çalışmalar hızlandırıldı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın önündeki en önemli gündem maddelerinden biri, kabine revizyonundan önceki ekonomi yönetiminin bir süredir üzerinde çalıştığı “İstihdamın Arttırılması Paketi” olacak. İlgili kesimlerin çözüm önerilerinden oluşan taslağa son hali verilerek, 7’nci paket olarak açıklanacak.

15 tedbir alınacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı ve Devlet Planlama Teşkilatı tarafından çalışmaları sürdürülen istihdam paketlele işsizliğe karşı 15 tedbir gerçekleştirildi. Ekonomik büyüklüğü henüz tam olarak belirlenmeyen paket ile en az 500 bin kişiye doğrudan istihdam sağlanmasının yanı sıra, iş kurmak isteyenlere de destek sağlayacak.

Faizi İşkur üstlenecek

Bu konuda alınacak tedbir şöyle: “İşkur, Kredi Garanti Fonu ve Bankalarla işbirliği yaparak, Kendi işini kurma desteği (mikrokredi) sistemi oluşturacak. Kuruma kayıtlı işsizlerden kendi işini kurmak isteyen kişilere, KGF ile çalışan bankalar aracılığıyla 24 ay vadeli 10 bin TL kredinin verilip, iki bin 500 TL’lik faizin kurum tarafından karşılanması planlanıyor.”
Hürriyet

MERHABA EGELİLER
BÖYLE BİR DESTEKTEN BAHSEDİLİYOR BİR SİTEDE
ALIP KULLANABİLEN VARMI YOKSA DAHA TASLAK HALİNDEMİDİR BELLİ DEYİL
ŞARTLARI NEDİR TAM OLARAK ÖĞRENMEK VE ALABİLMEK İÇİN İŞKURA KAYITLI İŞSİZ OLMAK GEREKEBİLİR...
SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Üye1359 yazı

Valilik ve İl Özel İdaresi sanırım Mikro kredilerin verilmesinde aracı oluyor.
Yetenekleriniz üzerine yönelseniz daha iyi olur. Daha fazla kar diye bilmediğiniz bir sektörde başarı oranınızı riske sokmaktan iyidir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Kadın Girişimci Kredisi, herhangi bir faaliyeti ya da kendine ait bir işyeri olmayan, mal ve hizmet üretimine, serbest meslek ya da ticari faaliyete yönelik yeni bir işyeri açmak isteyen, elinde iş konusu ile ilgili belgesi olan veya olmayan, bilgi veya deneyime sahip ancak yeterli sermayesi bulunmayan KADIN girişimciler 5.000 TL'den 25.000 TL'ye kadar; azami 6 ay ödemesiz dönemli 36 aya varan krediler ile desteklenmektedir. ..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye4 yazı
bi fikir verecek kimse yok mu arkadaşlar?

Üye979 yazı
sayın akbas ızmırde yapabılecegınız en guzel ıslerden bırı el yapımı borek ısıdır.

ufak bır atolye tarzı yerde sıcak borekler yapıp satabılırsınız, bornovadakı evımızın altında bu ısı yapan bır teyzemız vardı mukemmel kavurmalı borek yapıyordu ve marka olmustu ınanın mıllet sıcak sıcak fırından cıkacak boregı sırayla beklıyordu sadece sabah hızmet verıyordu ama dedıgım gıbı kalıte 1 numara olmalı, ıstersenız cumhurıyet mahallesınde kendısını zıyaret edebılırsınız ısın seklını ve getırısını daha net gorebılırsınız cunku artık pastanelerden soguk borek almaktan gına geldı mıllete.

saygılarımla
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
evet haklısınız ama ben işletme mezunuyum börek yapmayı pek beceremem bide usta lazım bu işe aslında bi ürünü alıp satmaktansa üretip satmak en mantıklısı. yorumunuz için teşekkür ederim..