Üye Toplam 2981 yazı |
|
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 16:11:28 ![]() Ağlamaksız her zaman beni ataşa Atacaksan meni sevdin söyle bezm içim Doldur eşkin şerbet gibim ver için Söyle söyle sana böyle ne oldu yar Yalvarıram&Çağırıram gel gel gel aralarda kalırsan Beni incitme yalvarıram yar beni atma terk etme. Gözüm yolda kaldı kaldı al güzel Bahar bitti yapraklar oldu gazel Yollarına baka baka kaldı gözlerim Sene çattı yüreğimde sözlerin Söyle söyle sana böyle ne oldu yar Yalvarıram&Çağırıram gel gel gel aralarda kalırsan Beni incitme yalvarıram yar beni atma terk etme. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 16:13:28 ![]() Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dönenler oldu Mum gibi sönenler oldu Yar göğsüne baş koymadan Vurulup düşenler oldu. Bir sen kaldın geride Ah akıp gidiyor hayat Yüreğim anlıyor seni Artık susma Yorgun Demokrat. Şarkılar küsmüş dudağa Ömründe gecikmiş hasat Karışmış çoluk çocuğa Geçim derdinde demokrat İçlenir hatırladıkça İzlerini o günlerin Düşe kalka bata çıka Yaşadığı o depremin. Bu yolda dönenler oldu Mum gibi sönenler oldu Yar göğsüne baş koymadan Vurulup düşenler oldu. Bir sen kaldın geride Ah akıp gidiyor hayat Yüreğim anlıyor seni Artık susma Yorgun Demokrat. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 16:17:18 ![]() Artık seninle duramam, Bu akşam çıkar giderim Hesabım kalsın mahşere Elimi yıkar giderim Sen zahmet etme yerinden Gürültü yapmam derinden Parmaklarımın üzerinden Su gibi akar giderim Artık sürersin bir sefa Ne cismim kaldı ne cefa Şikayet etmem bu defa Dişimi sıkar gierim Bozarmı sandın acılar Belaya atlar giderim Kurşun gibi mavzer gibi Dağ gibi patlar giderim Kaybetsem bile herşeyi Bu aşkı yırtar giderim Sinsice olmaz gidişim Kapıyı çarpar giderim Sana yazdığım şarkıyı Sazımdan söker giderim Ben ağlayamam bilirsin Yüzümü döker giderim Köpeklerimden kuşumdan Yuvrumdan cayar giderim Senden aldığım ne varsa Yerine koyar giderim Ezdirmem sana kendimi Gövdemi yakar giderim Beddua etmem üzülme Kafama sıkar giderim! Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 16:22:07 ![]() Bir yanımı sardı var iki oğlu Beş yüz atlıynan kestiler yolu Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Yil bin üçyüz kırk bir mevsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım Katil defterime adımı yazdım Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Sen ağlama anam dertlerim çoktur çektigim çilenin hesabı yoktur yigitlik yolunda üstüme yoktur Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 16:24:23 ![]() Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 16:33:02 ![]() SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM seninle tattım ben her mutluluğu bırakıp gidersen bilki yaşamam ömrümden,canımdan,ne istersen al gülü susuz seni aşksız bırakmam ..... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam .... gönlündeki derdi siler atarım ümit pınarıyla coşar akarım kış göstermem sana ben hep baharım gülü susuz seni aşksız bırakmam.... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam .... Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı |
Türkiye dünya dışında bir ülke midir? ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 19:52:17 ![]() Fatih in bir lafı var İstanbul u alan dünyayı alır,ee canım İstanbul da bizde,o yüzden dünyalı görüntüsü veriyoruz da farklıyız be hocam,bence bir yanımızı çocuk yapmış yaradan DNA mız ile oynamış masus,kimbilir aranızda daima doğruyu gösteren adaleti emreden birileri olsun daki iş bize ihale edilmiş olmasın.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
Dedi. Ve allah rahmet eylesin . Gerçekten gitti . LER ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
lirik dedim aklıma geldi. Söyleyiverdim. Baktım kötü bir şey değilmiş. Lirik şiir duyguların coşkun bir dille anlatıldığı edebiyat eserlerinin genel adıdır. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 20:09:38 ![]() Liritürde kalmadı o kelime ama ...OLSUN BİZDE İDARE EDECEK KADAR VAR.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/08/2009 : 20:44:36 ![]() GÖZLERİN Düşlerin parlayıp söndüğü yerde buluşmak seninle bir akşam üstü umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi sığınmak, gözlerine sığınmak bir akşam üstü gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi bir orman bir gece kar altındayken çocuksu, uçarı koşmak seninle elini avcumda bulup yitirmek, yitirmek sığınmak, ellerine sığınmak bir gece vakti ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken bir kenti böylece bırakıp gitmek içinde bin kaygı, binbir soruyla bitmemiş bir şarkı dudağında bir yarım ezgi sığınmak, şarkılara sığınmak bir ömür boyu gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |